obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
Nieuwe ontwikkelingen ITV vanaf 3 juli
Giant2000
Nieuw vanaf het KPN forum:

Quote

Vanaf 3 Juli: Het Opnemen Pakket voor Interactieve TV

--------------------------------------------------------------------------------

Wat is het Opnemen Pakket?

Met het Opnemen Pakket kun je voortaan ook zonder harddisk recorder programma's opnemen van Interactieve TV.

Er verandert verder niets aan de manier waarop programma’s moeten worden opgenomen. Net als voorheen kunnen programma's via de programmagids of via de rode snelknop ‘record‘ eenvoudig worden opgenomen.

Alle opnames worden maximaal één jaar bewaard. Het opnameoverzicht blijft vertrouwd en is even duidelijk als altijd

Met het Opnemen Pakket kun je op twee tv’s met ontvanger tot maar liefst 6 programma’s tegelijk en tot 200 uur opnemen: ruimte genoeg voor al je favoriete series en films. En als je op de ene tv iets anders wilt opnemen of afspelen dan op de andere, dan is dat ook mogelijk.

HD Pakket

Neem je een programma op dat wordt uitgezonden op een HD zender wordt het programma ook in HD opgenomen.

Het HD Pakket is op slechts 1 ontvanger te bekijken. Opnemen en afspelen in HD kan alleen op deze ontvanger.

Maandelijks opzegbaar

Het Opnemen Pakket is maandelijks opzegbaar. Voor Premium klanten is het Opnemen Pakket gratis. Voor Basis en Extra klanten kost dit 5 Euro in de maand.

Activeren van het Opnemen Pakket kan via de afstandsbediening. Bij het stopzetten van het Opnemen Pakket worden uw opnames verwijderd.


Quote

Vanaf 3 Juli is het mogelijk om 2 ontvangers aan te sluiten op iTV.

De ontvangers kunnen op 3 manieren worden aangesloten:


Beide ontvangers worden bedraad aangesloten via een switch
Beide ontvangers worden aangesloten via een draadloze verbindingsset van KPN
1 ontvanger wordt bedraad aangesloten en 1 ontvanger wordt via een draadloze verbindingsset aangesloten. Ook voor deze oplossing is een switch noodzakelijk.
Het hangt af van uw verbinding of u daadwerkelijk een 2e ontvanger kunt aansluiten. Indien uw verbinding wel snel genoeg is voor 2 ontvangers aan te sluiten kan het zijn dat u niet op 2 TV ontvangers TV kunt kijken en ook nog kunt opnemen. In dat geval kunt u het 'Opnemen Pakket' aanvragen.


En dan ook nog even dit:

Quote

Nieuwe software uitrol Part II

--------------------------------------------------------------------------------

Nadat de 1e uitrol werd uitgesteld vanwege een verstoring op het iTV netwerk zal de uitrol nu alsnog plaats vinden:

In de nacht van woensdag op donderdag zullen de 1e set van klanten een nieuwe versie van de software krijgen uitgerold op hun tuner.

Belangrijkste wijzigingen:

Snellere reboot
De nieuwe software maakt het herstarten van de tuner veel sneller. Nu duurt het gemiddeld nog zo'n 7 minuten voor de tuner weer is opgestart met deze software update wordt deze tijd terug gebracht tot 2 á 3 minuten.

Dit is mogelijk doordat de software op de achtergrond de programma gids (EPG) gaat laden. De eerste 5 minuten is het menu en de programma info nog niet beschikbaar. Wanneer van toepassing wordt dit duidelijk aangegeven met een melding in de mini-EPG balk en een pop up wanneer er op de menu knop wordt gedrukt.

Herhaald opnemen
Deze functionaliteit was al reeds beschreven in de handleiding maar nu is de functionaliteit er dan ook: herhaald opnemen.
In de handleiding staat uitgelegd hoe dit werkt. Je kunt in het opname menu aangeven dat je een bepaalde opname bijvoorbeeld elke week wilt herhalen. Deze optie werkt voor iedereen met een harddisk tuner.

Voor de mensen die geen handleiding (meer) hebben waar de herhaald opname functie in staat beschreven de handleiding kan hier worden gevonden: http://www.kpn.com/prive/service/han...dleidingen.htm (zie hoofdstuk 4.3 van de 1963 handleiding)

Pay per view
Met deze software wordt de mogelijkheid ingebouwd om 'on demand' een programma te kijken. Bijvoorbeeld 1 voetbal wedstrijd kijken zonder dat je een abonnement moet afsluiten. Deze functionaliteit zit nu al in de software maar zal pas later gebruikt gaan worden.

Zoals gezegd de 1e batch met (xDSL) klanten ontvangt deze software aankomende nacht. Overige klanten (waaronder de glas klanten) ontvangen de software in de loop van de aankomende week.
 
VWijenberg1987
Weet iemand toevallig of het opnemen pakket te gebruiken is op een ontvanger met harddiskrecorder zodat je bv extra ruimte hebt om op te nemen of moet ik kpn bellen om de ontvanger om te laten ruilen als ik dit pakket zou willen hebben?
 
pmhendriks
Indien je een tuner hebt met HD dan wordt deze voor Opnames niet meer gebruikt. De HD wordt alleen Gebruikt voor pauze en terugkijken tijdens een live uitzending.

Gr.

Patrick
 
boekbros
als je het Opnemen pakket neemt, wordt de HD in je huidige decoder afgesloten. Je kunt nog wel de al opgenomen programma's bekijken, maar nieuw opnemen is niet meer mogelijk op je thuis-HD. Je krijgt in principe geen andere decoder.
 
Henk2304
Een harddisk decoder is € 1/mnd goedkoper. Bovendien kun je dan alle progamma's live pauzeren, Neem je het Opnemen pakket icm. een hard disk decoder dan kost dat in totaal zelfs € 9/maand extra.
Gewijzigd door Henk2304 op 03 juli 2011, 17:52
L8r, Henk
 
Henk2304
"Zoals gezegd de 1e batch met (xDSL) klanten ontvangt deze software aankomende nacht. Overige klanten (waaronder de glas klanten) ontvangen de software in de loop van de aankomende week. "
Zijn er al mensen die de update hebben ontvangen?

Automatisch samengevoegd met vorige post op: juli 12 2011 10:01:54:
"1 ontvanger wordt bedraad aangesloten en 1 ontvanger wordt via een draadloze verbindingsset aangesloten. Ook voor deze oplossing is een switch noodzakelijk."
Moet/kun je die switch ook via (de) KPN(-winkel) aanschaffen? Zo nee, aan welke eisen moet zo'n switch dan voldoen?
Gewijzigd door Henk2304 op 12 juli 2011, 10:01
L8r, Henk
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Nieuwe ontwikkelingen ITV vanaf 3 juli', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Nieuwe app KPN ITV blijft maar laden. KPN Glasvezel diensten : 7 28 apr 2018
Nieuwe KPN app slecht?! Programma aanbod : 2 30 okt 2016
Nieuwe Experia V10 Eigen netwerk : 14 18 dec 2015
Siemens Gigaset SX551 van een nieuwe firmware te voorzien Hacked alles instelbaar Hardware firmware : 48 26 aug 2015
Nieuwe Experiabox Snelheid : 11 31 dec 2014