obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
Nieuwe software uitrol deze week
Giant2000
Van het KPN foum:

Quote

Nieuwe software uitrol

--------------------------------------------------------------------------------

In de nacht van woensdag op donderdag zullen de 1e set van klanten een nieuwe versie van de software krijgen uitgerold op hun tuner.

Belangrijkste wijzigingen:

Snellere reboot
De nieuwe software maakt het herstarten van de tuner veel sneller. Nu duurt het gemiddeld nog zo'n 7 minuten voor de tuner weer is opgestart met deze software update wordt deze tijd terug gebracht tot 2 á 3 minuten.

Dit is mogelijk doordat de software op de achtergrond de programma gids (EPG) gaat laden. De eerste 5 minuten is het menu en de programma info nog niet beschikbaar. Wanneer van toepassing wordt dit duidelijk aangegeven met een melding in de mini-EPG balk en een pop up wanneer er op de menu knop wordt gedrukt.

Herhaald opnemen
Deze functionaliteit was al reeds beschreven in de handleiding maar nu is de functionaliteit er dan ook: herhaald opnemen.
In de handleiding staat uitgelegd hoe dit werkt. Je kunt in het opname menu aangeven dat je een bepaalde opname bijvoorbeeld elke week wilt herhalen. Deze optie werkt voor iedereen met een harddisk tuner.

Voor de mensen die geen handleiding (meer) hebben waar de herhaald opname functie in staat beschreven de handleiding kan hier worden gevonden: http://www.kpn.com/prive/service/han...dleidingen.htm (zie hoofdstuk 4.3 van de 1963 handleiding)

Pay per view
Met deze software wordt de mogelijkheid ingebouwd om 'on demand' een programma te kijken. Bijvoorbeeld 1 voetbal wedstrijd kijken zonder dat je een abonnement moet afsluiten. Deze functionaliteit zit nu al in de software maar zal pas later gebruikt gaan worden.

Zoals gezegd de 1e batch met (xDSL) klanten ontvangt deze software aankomende nacht. Overige klanten (waaronder de glas klanten) ontvangen de software in de loop van de aankomende week.


Automatisch samengevoegd met vorige post op: juni 23 2011 09:47:43:
De uitrol is helaas voorlopig stopgezet wegens problemen gisteravond.
Gewijzigd door Giant2000 op 23 juni 2011, 09:47
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Nieuwe software uitrol deze week', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Nieuwe app KPN ITV blijft maar laden. KPN Glasvezel diensten : 7 28 apr 2018
Nieuwe KPN app slecht?! Programma aanbod : 2 30 okt 2016
Nieuwe Experia V10 Eigen netwerk : 14 18 dec 2015
Siemens Gigaset SX551 van een nieuwe firmware te voorzien Hacked alles instelbaar Hardware firmware : 48 26 aug 2015
Nieuwe Experiabox Snelheid : 11 31 dec 2014