obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Nieuws van/over KPN. Post hier je nieuwtje betreffende KPN.
 Onderwerp afdrukken
KPN wijzigt kosten thuisbellen met KPN BelVrij
KaPteiN
Wijziging gesprekskosten thuisbellen met KPN BelVrij in april

Één tarief voor bellen naar vast en mobiel
Zoals eind vorig jaar aangekondigd wijzigt KPN de gesprekskosten voor zijn belangrijkste abonnementen voor bellen met de huistelefoon. Met ingang van 1 april 2011 krijgt het BelVrij abonnement nieuwe tarieven, waardoor bellen vanuit huis naar een vast nummer evenveel kost als bellen naar een mobiel nummer. Deze wijziging ging al per 15 januari in voor klanten met een abonnement op InternetPlusBellen.

Één tarief
De kosten voor bellen naar een andere vaste telefoon gaan omhoog; die voor bellen naar een mobiel omlaag. Alle andere gesprekskosten, waaronder de tarieven voor internationale gesprekken, blijven ongewijzigd. Bellen vanuit huis kost voortaan zowel naar een gewone vaste lijn als naar een mobiel 9 cent per minuut.*
2f8064a3-eff0-450e-a566-b96f79e77e70_belvrijtarieven

Persoonlijk advies
Alle klanten worden tijdig van tevoren per brief geïnformeerd. In de brief ontvangen zij ook een persoonlijk advies, waarin KPN hen aan de hand van hun belgedrag vrijblijvend adviseert over de meest gunstige keuze als het gaat om het BelVrij-abonnement. BelVrij biedt namelijk verschillende opties om al het belverkeer naar andere vaste nummers in Nederland ‘af te kopen’ voor een vast bedrag per maand (Weekend, Avond & Weekend, Altijd). Met een BelVrij Avond & Weekend abonnement bijvoorbeeld heeft de prijsverhoging voor bellen naar andere vaste nummers ’s avonds en ’s weekends uiteindelijk geen effect op de factuur. Alle gesprekskosten in die periodes zijn immers al ‘afgekocht’. Tegelijkertijd profiteren klanten wel van de lagere tarieven voor het bellen naar Nederlandse mobiele nummers.

Eenvoudiger
KPN voert deze wijzigingen door om zijn aanbod aan klanten eenvoudiger en overzichtelijker te maken. Het bedrijf is al enkele jaren bezig met vereenvoudigingprogramma’s om de hoeveelheid afwijkende abonnementen, tarieven en merken terug te brengen. Dit moet bijdragen aan aantrekkelijker diensten, betere service en lagere kosten. Of de maandelijkse rekening daadwerkelijk duurder uit zal vallen of goedkoper wordt en met hoeveel is afhankelijk van het belgedrag (bellen naar mobiel wordt immers goedkoper) en of klanten de voor hen meest gunstige voordeeloptie kiezen.

* Met uitzondering van bijzondere nummers als 0900 etc. Klik hier www.kpn.com/tarieven2011 voor een volledig overzicht.

Bron KPN
Kies BBcode image, plak in handtekening.

?id=1wqxcou
speed-testing
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'KPN wijzigt kosten thuisbellen met KPN BelVrij', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Uitsplitsing kosten Interactieve TV [IPTV] via ADSL2+ : 2 29 aug 2014
KPN wijzigt prijs Zakelijk BelBasis abonnement voor vaste telefonie KPN Nieuws : 1 19 jun 2012
kosten Het Experteam Tips en Truuks voor Digitenne en IPTV : 1 01 jun 2012
voorbeeld klachtenbrief over in rekening gebrachte kosten Algemeen : 1 06 jun 2010
Advertentie