obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
radio/geluid ontvangst vd Itv ontvanger naar jvc homecinemaset TH-R1
jeannette
Ik heb een probleem met het geluid en de radio ontvangst naar mijn jvc home cinemaset. via de normale audiotulpstekkers krijg ik dit niet voorelkaar. er zit achter in de jvc alleen audio output, wel zit er een digitale input coaxial en optical (toslink kabel al geprobeerd via de itv ontvanger naar de jvc, geen succes) weet iemand hier een oplossing voor?
 
Giant2000
Als je cinemaset geen analoge inputs heeft dan zal het digitaal moeten. Wat is daarbij het probleem: heb je helemaal geen geluid of heb je een haperend geluid?

Ik heb de tuner aangesloten op mijn H/K via een toslink (maar coax getest) en dat werkt perfect voor het tv geluid, de radio stottert helaas in het begin en ook later tijdens het afspelen. Dit is m.i. een bug omdat dit eerder ook in het tv geluid zat (daar is het opgelost) en ook de oude Kreatel 1760 had hier geen problemen mee. Ik heb dit destijds al meerdere keren gemeld bij KPN maar deze bug is nog steeds niet opgelost (misschien kan webcare dit nog een keer oppakken?).
 
jeannette
Hallo Giant, bedankt voor je reactie/antwoord, ik heb helemaal geen geluid via de jvc cinemaset, wel als ik een dvd of cd afspeel. Maar geen geluid uit de tv of radio. Ik denk dat ik een spdif kabeltje ga proberen. via toslink kabel is het mij niet gelukt.
 
Giant2000
Let op de juiste benamingen:

Quote

De "S/PDIF" specificatie staat verschillende typen kabels en connectors toe. De elektrische kabels worden meestal aangeduid met "coaxiaal" en "RCA-connector". De optische variant wordt meestal "optisch" of "TOSLINK" genoemd, maar soms ook EIAJ optisch.
 
jeannette
morgen zal ik de spdif kabel gaan uitproberen, ik laat het je weten . bedankt voor je support.SmileWink
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'radio/geluid ontvangst vd Itv ontvanger naar jvc homecinemaset TH-R1', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Nummerbehoud vaste telefonie bij overstap van Pretium naar KPN Algemeen : 2 05 jan 2019
omschakelen Experia V9 naar V10 Eigen netwerk : 6 16 dec 2018
4K ontvanger Hardware firmware : 2 28 okt 2018
ARV7519 ombouwen naar WiFi-repeater Routers : 23 13 jun 2018
probleem met linksys wrt54g2 1 na update van adsl naar vdsl Routers : 1 16 okt 2017