obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Help de helpdesk! Dit onderdeel wordt gemodereerd door het KPN Webcare team!
 Onderwerp afdrukken
Problemen Randapparatuur Enquete
zeilbood
Webcare kunnen jullie met wat meer info komen over de update? Begin juli is al voorbij..
 
simonz1300
Mijn kpn experia box TG787, resette zich zelf vanochtend een paar keer, heeft dit met het update te maken van KPN, of is het gewoon een probleem van de router? Want ik heb ook een PS3, met hetzelfde NAT probleem, TYPE-3.

 
Stefhanvdk
Ik ben al meer dan een halfjaar aan het wachten op een oplossing voor het NAT/portforward/dmz probleem.
Ik heb meerdere malen gebeld met de helpdesk die erg slecht bereikbaar is en bovendien allesbehalve consistent is.
De ene keer word dit niet ondersteund bla bla bla, een minuutje druk uitoefenen later en ze geven toe dat er toch een probleem is.... belachelijk, gelukkig betaalt KPN zelf de gemaakte kosten in ons geval.
Als je weinig van dit soort zaken afweet proberen ze gewoon je te misleiden met keiharde leugens, alsof het normaal is...
Ik heb ook een klacht en een vraag via hun site gestuurd, heb maar op 1 mail antwoord gehad en dat was na 1,5 maand!!!!! Ondetussen alles geprobeerd incl modemwissel naar tg789vn met nieuwste Firmware. Hoe durfen ze dit als 'oplossing' aan te bieden als ze heel goed weten dat dit doosje op exact dezelfde manier is gesaboteerd als de vorige.
Nu heb ik gewoon gewacht tot de beloofde update van de 7e deze maand, maar blijkbaar is dit weer een valse belofte.

Ik wacht tot het einde van deze maand, mocht het probleem dan nog niet opgelost zijn dan is KPN weer 2 klanten armer.
 
simonz1300
Wanneer word er nou eens een datum bekend gemaakt van wanneer die update komt! Dit kan echt niet. KPN moet niet zeggen dat dit echt goed is voor het gamen want dat is het niet. Want ik zit nu al een tijdje met nat type 3 op mijn playstation 3, en KPN zou een update gaan doen, maar wanneer komt die nou eens eigenlijk !
 
BramHa
Beste KPN,

Ik ben nu al een aantal maanden aan het wachten op een oplossing voor het hierboven genoemde NAT-type probleem. Ik ben zelfs al maanden aan het wachten op een definitieve datum, zelfs al maanden aan het wachten op een klein beetje informatie omtrent dit probleem.
Waarom kunnen/willen jullie dit niet verschaffen? Is een beetje service dan al te veel gevraagd bij de heren/dames van KPN? Werken jullie hier eigenlijk wel momenteel aan? Wat moeten wij als trouwe klanten nog meer doen??? Vertel het ons!

Als voor eind van deze week geen antwoord wordt gegeven op dit bericht stap ik over op een andere provider, het heeft lang genoeg geduurd.

Met vriendelijke groet,

Bram
 
WIETJUNK
Vandaag me vdsl2 abo opgezegd ben het helemaal zat.eerst in april 3 weken geen internet(ombouw centrale en mij eraf gegooid).
Daarna veel langzamer internet dan voor april(DLM) ,toen naar vdsl2 weer 1 week geen internet, krijg nat3 gezeik met die geweldige ***modem 789.Krijg nu een factuur van een monteur voor die 3 weken geen internet in april wat niet mijn schuld is want ik heb ervoor getekend zeggen ze,ik heb helemaal niks getekend!!
Kpn zoekt het maar uit met hun wanbeleid,ga nu bij Ziggo internetten.
Iedereen nog veel succes verder met Kpn
 
Blackjack1234
Nou het antwoord op jullie vraag is er:
http://kpn-glasklanten.custhelp.com/cgi-bin/kpn_glasklanten.cfg/php/enduser/popup_adp.php?p_faqid=11170&p_created=1254815936

daar staat netjes 4de kwartaal 2010. Overigens is er een oplossing voor dit probleem, ik zelf heb op mijn PS3 netjes NAT type: Open. Echter is deze oplossing niet voor iedereen beschikbaar. Al mijn internetverkeer gaat via een tunnel naar buiten en binnen. Waardoor alle beperkingen van de kpn modem worden omzeild.

Wellicht kan je dit zelf ook proberen. Ook staan erop elders op internet een aantal handige tips waarmee je de gehele expira box kan vervangen.
Gewijzigd door Blackjack1234 op 21 juli 2010, 16:30
 
Gertjan
xbox 360

Sinds kort kpn glasvezel met de experiabox. Sinds de installatie hiervan kan ik geen partys meer joinen en ook niet opstarten. Mijn buren hebben exact hetzelfde probleem..

Erg vervelend, want ik speel(de) vaak Modern Warfare 2 samen met een paar vrienden. Nu dit niet meer mogelijk is heb ik eigelijk niks meer aan heel die xbox. Het ging me er juist om dat ik samen met mijn vrienden kon spelen.

Ik heb bij de modem Upnp (of zoiets) aangezet en mijn NAT type is goed (geen strict).

Ik hoop echt dat kpn hier wat mee gaat doen, want dit is echt waardeloos. Neem glasvezel internet voor mijn xbox en dan kan ik niet meer gamen. Ben ik lekker mee danSad
 
robzombie111
zucht, er komt ook geen tempo in deze hele discussie. zit nu ook meer dan een half jaar te wachten op een update. heb er al voor gekozen om mijn EB weg te leggen voor mijn oude modempje, ben ik wel eventjes niet bereikbaar via telefoon, maar dan heb ik tenminste internet wat werkt....

wanneer komt deze update dat ik kan internetten??????????
 
muse1984
als ik mn contract nu opzeg pleeg ik contractbreuk niet?

maar kpn doet dat nu toch ook door niet te leveren wat ze mij beloofd hebbe..??

er is mij beloofd dat ik hiermee perfect online kon game maar ik merk er nix van!!

heb van alles geprobeerd poorten opengooien maar als ik dat gedaan heb en ik wijs het aan mn ps3 toe, dan veranderd er nix.. klik ik er weer op staat er dat er helemaal geen poorten open zijn :S waarom zit die optie er dan als het toch niet werkt.. wat is dit allemaal voor onzin.. word zo`n modem niet getest voordat het op de markt komt.. dit is eg slecht kpn.. echt slecht...
tis gewoon een stuk afval wat bij mij in de huiskamer staat..
want televisie kijken is ook niet optimaal en kan stukken beter
het enigste wat werkt is het internet op de laptop nou dan had ik ook wel een goedkoper abo kunne nemen als ik all1 internet op mn laptop wou!!!!!

en wanneer krijgen we eens een reactie van een beheerder!!! die doen ook nix anders dan een een beetje lezen volgens mij.. hetzelfde als die gasten achter de telefoon die niet eens weten waar je het over heb.. damn zelfs als je vuilnisman wilt worden heb je nog een zwaarder sollicitatiegesprek als bij kpn Grin
Gewijzigd door muse1984 op 22 juli 2010, 19:57
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Problemen Randapparatuur Enquete', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Experiabiox V10 lan connectie problemen internet verbinding Routers : 11 02 jan 2017
Problemen met bekabeld LAN Routers : 7 27 jul 2016
problemen afspelen opgenomen programma's Algemeen : 8 09 sep 2015
dikke problemen met stabiliteit en problemen met PPPoE sessies over glasvezel en Experiabox V8 KPN Internet Storing : 8 29 jan 2015
wifi problemen Galaxsy S3 Algemeen : 3 12 feb 2014
Advertentie