obey-robots.txt
25 Mei 2016, 20:44
Navigatie
Ledenenquête
Tevreden met KPN?

Ja
Ledenenquête: Tevreden met KPN? Ja 36% [445 stemmen]
36% [445 stemmen]

Nee
Ledenenquête: Tevreden met KPN? Nee 64% [805 stemmen]
64% [805 stemmen]

Stemmen: 1251
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 18 apr 2007
Haal meer uit Usenet
Supernews Newsgroups
Welkom

Hebt u hulp nodig post dan uw vraag, klacht of opmerking! Daarvoor moet u zich wel vrijblijvend registreren. Na inloggen kunt u hier klikken voor uw eerste post. Crew en leden van de KPN Gebruikers Groep helpen u graag.
Ook voor voormalig Planet Internet en HetNet gebruikers.


Gezocht crewleden die op dit forum willen meehelpen. Contact.

Hieronder de laatste 10 forum reacties. Naar het complete »KPN Forum«. KPN Forum Volg Forum KPN via Twitter.
  Onderwerpen x bekeken antwoorden Laatste bericht
Geen nieuwe berichten

KPN in 4k

« Ga naar bericht

Op dit moment selecteert KPN zelf duizend proefpersonen uit zijn eigen klantenbestand en het is vooralsnog niet mogelijk om jezelf aan de melden voor de pilot. Volgens KPN gaat de proef binnenkort ...

  KPN Nieuws « Meer onderwerpen
38 0 Wout
24 mei 2016, 18:38
Geen nieuwe berichten

KPN Glas Zenders

« Ga naar bericht

Gisteren op bezoek bij een vriend die ook IPTV via glasvezel heeft en constateerden dat hij op de kanalen vanaf 661 KPN glas zenders heeft. Naast de gebruikelijke HD zenders vanaf knaal 701 is er n...

  Interactieve TV [IPTV] via ADSL2+ « Meer onderwerpen
61 0 glasblazer
23 mei 2016, 23:06
Geen nieuwe berichten

Haperend / stilstaand beeld iTV

« Ga naar bericht

dank je

  Helpdesk « Meer onderwerpen
308 6 Jacvp
22 mei 2016, 15:12
Geen nieuwe berichten

KPN verhoogt prijzen pakketten en vast bellen fors

« Ga naar bericht

Ga je voor kwaliteit en service dan wordt je, zo heeft mij de ervaring geleerd, alleen bij XS4ALL en KPN goed en professioneel geholpen. Daar hangt een prijskaartje aan. Wat mij betreft iets duurde...

  KPN Nieuws « Meer onderwerpen
221 2 glasblazer
22 mei 2016, 08:38
Geen nieuwe berichten

Reset EB V8 Motorola VIP1853

« Ga naar bericht

Vanaf 14 mei 2016 t/m 17 mei 2016 was het raak. Diverse keren per dag brandde het lampje rood van Internet op de Experiabox. Dit probleem al eerder bij de kop gehad begin van het jaar toen KPN aank...

  Helpdesk « Meer onderwerpen
53 0 glasblazer
22 mei 2016, 08:31
Geen nieuwe berichten

Decoder oorzaak synchronisatie probleem met geluid

« Ga naar bericht

Oké,ga ik doen. Grt

  KPN Glasvezel diensten « Meer onderwerpen
332 2 Wimkijkt
15 apr 2016, 10:47
Geen nieuwe berichten

Netflix in combinatie met een eigen router

« Ga naar bericht

KPN en (en XS4ALL waar ik bij zit) hebben hun ITV platform onlangs omgezet. Voorheen zaten de decoders in een apart VLAN (bridged ITV) zoals jullie al weten en werkten alleen via bepaalde poorten o...

  KPN met eigen modem/router « Meer onderwerpen
1662 7 balblas
04 apr 2016, 10:33
Geen nieuwe berichten

Experiabox en IPv6

« Ga naar bericht

Dat vebaast mij ook. Maar goed dat het werkt.

  KPN Glasvezel diensten « Meer onderwerpen
639 4 eogcnlGhost
03 apr 2016, 13:32
Geen nieuwe berichten

KPN stopt met cloudopslagdienst Up per 1-8-2016

« Ga naar bericht

KPN laat weten dat bestanden in Up voor 1-8-2016 dus op een andere manier moeten zijn veiliggesteld. Dit betekent dat je vanaf 1-8-2016 niet meer kunt inloggen of bij je eventuele opgeslagen foto’...

  KPN Nieuws « Meer onderwerpen
193 0 Wout
03 apr 2016, 09:26
Geen nieuwe berichten

Meer HD-zenders bij KPN

« Ga naar bericht

"Bij de jaarlijkse zenderwijziging gaat KPN onder meer uit van de wensen van bestaande klanten." Geloof ik niets van, ik zie alleen maar de leuke kanalen verdwijnen of verhuizen naar een pakket.

  Programma aanbod « Meer onderwerpen
324 1 eogcnlGhost
30 mrt 2016, 18:53
Deze button KPN Gebruikers Groep op je eigen website of blog. Klik selecteert alles, kopieer en plak!
BBcode:
HTML:
KPN Ventures investeert in Europees investeringsfonds Cottonwood
image

KPN Ventures is een overeenkomst aangegaan om een partner te worden in het Europese fonds van Amerikaanse investeerder Cottonwood. Cottonwood is een investeringsfonds gespecialiseerd in high-tech bedrijven in een vroeg stadium van ontwikkeling. De investering vertegenwoordigt de eerste fonds-in-fonds investering van KPN Ventures, de participatietak van KPN.

Lees hier het volledige (Engelse) persbericht
Bron: KPN
KPN stelt speciaal interim dividend van EUR 0,025 per aandeel definitief vast
image

KPN heeft op 29 april 2016 zijn intentie aangekondigd het van Telefónica Deutschland te ontvangen dividend over 2015 als een speciaal interim dividend van EUR 0,025 per aandeel aan aandeelhouders uit te keren. 

De Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Telefónica Deutschland heeft het dividendvoorstel goedgekeurd en KPN heeft als gevolg daarvan EUR 110 miljoen ontvangen. 

Het speciaal interim dividend van EUR 0,025 per aandeel is vandaag definitief door KPN vastgesteld en wordt op 27 mei 2016 betaalbaar gesteld onder aftrek van 15% dividendbelasting. De aandelen zullen op 24 mei 2016 ex-dividend noteren.

Het 15,5% belang in Telefónica Deutschland wordt gezien als een financiële investering.

KPN profiteert van dividendbetalingen door Telefónica Deutschland en additionele financiële flexibiliteit.
Bron: KPN
KPN hoofdsponsor KNSB tot en met de Olympische Spelen Pyeongchang
image

Schaatsbond KNSB en KPN verlengen hun samenwerking tot en met juni 2018. KPN wil zich net als voorgaande jaren verbinden aan de volle breedte van het schaatsen, zowel top- als breedtesport. De komende periode wordt de inhoud van het partnership verder uitgewerkt. De jaarlijks bijdrage van KPN aan de schaatssport blijft op het niveau van de huidige overeenkomst.

KPN is sinds 2010 hoofdsponsor van de KNSB en daarmee de `trotse sponsor en fan van schaatsend Nederland´. Het bedrijf is net als miljoenen Nederlanders liefhebber van de sport en wil net als de KNSB zo veel mogelijk mensen betrekken bij het schaatsen, zowel online als op en langs de ijsbanen en het natuurijs. In de nieuwe tweejarige overeenkomst wordt KPN weer hoofdsponsor van de nationale selecties van de langebaan en het shorttrack, hoofdsponsor van het marathonschaatsen en het schaatsen op natuurijs. Daarnaast wordt de breedtesport omarmt middels het jeugdschaatsen en de KPN Junior Schaatsclub om zoveel mogelijk kinderen te enthousiasmeren voor de sport. Ook steunt KPN het populaire online platform schaatsen.nl en zal het telecombedrijf unieke schaatscontent voor klanten produceren.

Olivier Smit, commercieel directeur KNSB, reageert verheugd op het besluit van het telecombedrijf: "Sinds 2010 vult KPN het hoofdsponsorschap van de KNSB met verve in. KPN draagt bij aan topprestaties en schaatsplezier voor alle schaatsliefhebbers. Van topschaatsers tot schaatsfans. Van talent tot kinderen die hun eerste slagen op het ijs maken. Wij zijn er trots op dat we dit impactvolle partnership op dit niveau kunnen blijven invullen. De verlenging van dit partnership is niet gebaseerd op het traditionele model van sponsoring maar op strategische samenwerking. De kern is dat we elkaar toegevoegde waarde bieden en hier concrete doelstellingen aan koppelen om dit te realiseren. Dit ligt in het verlengde van de nieuwe commerciële visie van de KNSB."

Mark Versteegen, directeur sponsoring van KPN, is ook blij met de verlenging: "Het Oer-Hollandse KPN en het oer-Hollandse schaatsen passen erg goed bij elkaar. Sinds zes jaar verbindt KPN schaatsend Nederland en dat doen we graag. Projecten als de Coolste Baan van Nederland in het Olympisch Stadion, het online platform schaatsen.nl, de KPN NK´s en de prestaties van Team Nederland met de ploegenachtervolging maken dat onze klanten KPN na zes seizoenen herkennen en erkennen als de schaatssponsor van Nederland. We zien nog steeds veel kansen om het partnership met de KNSB verder te ontwikkelen. Daarnaast komen er prachtige projecten aan als de opening van het nieuwe Thialf, het WK shorttrack in Rotterdam, de Olympische Spelen gelijktijdig met de tweede editie van de Coolste Baan van Nederland en het WK Allround in 2018 in het Olympisch Stadion. 
Bron: KPN
Goedenavond bezoeker
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Laatst geziene leden
KaPteiN07:51:11
glasblazer10:59:12
Wout 1 dag
eogcnlGhost 1 dag
Shoutbox
U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

16 mei 2016, 10:34
Vbg (upload) was even normaal, maar nu weer af naar 12 KB/s...

16 mei 2016, 10:19
Oploaden stagneert - 'snelheid' ca 30 KB/s. Uw attentie zal op prijs wordeen gesteld... Dank - JJ

26 februari 2016, 10:05
Dank! www.jjvanka.net

25 februari 2016, 23:09
Een oud zeer steekt de kop weer op: afspelen video van eigen website met horten en stoten (bufferprobleem). Bij eerdere gelegenheden heeft een 'shout' goed geholpen... Dus bvd! :-)

30 januari 2016, 13:18
Goedemiddag mensen

Vergelijkers