obey-robots.txt
29 Juni 2016, 00:20
Navigatie
Ledenenquête
Tevreden met KPN?

Ja
Ledenenquête: Tevreden met KPN? Ja 36% [447 stemmen]
36% [447 stemmen]

Nee
Ledenenquête: Tevreden met KPN? Nee 64% [805 stemmen]
64% [805 stemmen]

Stemmen: 1253
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 18 apr 2007
Haal meer uit Usenet
Giganews Newsgroups
Welkom

Hebt u hulp nodig post dan uw vraag, klacht of opmerking! Daarvoor moet u zich wel vrijblijvend registreren. Na inloggen kunt u hier klikken voor uw eerste post. Crew en leden van de KPN Gebruikers Groep helpen u graag.
Ook voor voormalig Planet Internet en HetNet gebruikers.


Gezocht crewleden die op dit forum willen meehelpen. Contact.

Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

Wachtwoord


Nog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.
KPN Gebruikers Groep
Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Hieronder de laatste 10 forum reacties. Naar het complete »KPN Forum«. KPN Forum Volg Forum KPN via Twitter.
  Onderwerpen x bekeken antwoorden Laatste bericht
Geen nieuwe berichten

Voip telefoon via Eternet uitgang Experiabox V8

« Ga naar bericht

Daar was ik al bang voor. Toch bedankt voor dit snelle antwoord. Vriendelijke Groet Jan C.

  KPN Glasvezel diensten « Meer onderwerpen
128 2 Jan Craenen
27 jun 2016, 20:40
Geen nieuwe berichten

Bridged mode EB V8

« Ga naar bericht

Hoi Glasblazer, ik zou dat ook zeggen, waarom mijn oude auto uit het jaar 1950 omruilen voor 1 van nu, hij rijd toch nog. Ja klopt, maar de technieken die in de auto's van nu zitten maken hem ...

  Eigen netwerk « Meer onderwerpen
185 3 eogcnlGhost
22 jun 2016, 10:48
Geen nieuwe berichten

Inloggen op mijn KPN experia box v9 lukt niet

« Ga naar bericht

Als het goed is heb je een formulier gehad bij de installatie van je modem, kijk daar is op, meestal wordt daar het wachtwoord door de monteur opgeschreven en anders is er de optie van een reset.

  Helpdesk « Meer onderwerpen
192 1 eogcnlGhost
13 jun 2016, 12:57
Geen nieuwe berichten

Fon schakelt zichzelf steeds uit.

« Ga naar bericht

Nog maar een keertje KPN bellen en zeggen dat je een Experiabox V10 wilt hebben.

  KPN Internet Storing « Meer onderwerpen
173 1 eogcnlGhost
08 jun 2016, 19:31
Geen nieuwe berichten

KPN in 4k

« Ga naar bericht

Dat is dan leuk en aardig, maar je hebt dan geen zak aan de 4k. Om een voordeel te hebben van 4k heb je minimaal 100Hz nodig. En 4k in 3D (shutterglass), minimaal 200Hz, dat is dan 100Hz per oog...

  KPN Nieuws « Meer onderwerpen
260 1 eogcnlGhost
26 mei 2016, 13:41
Geen nieuwe berichten

KPN Glas Zenders

« Ga naar bericht

Gisteren op bezoek bij een vriend die ook IPTV via glasvezel heeft en constateerden dat hij op de kanalen vanaf 661 KPN glas zenders heeft. Naast de gebruikelijke HD zenders vanaf knaal 701 is er n...

  Interactieve TV [IPTV] via ADSL2+ « Meer onderwerpen
234 0 glasblazer
23 mei 2016, 23:06
Geen nieuwe berichten

Haperend / stilstaand beeld iTV

« Ga naar bericht

dank je

  Helpdesk « Meer onderwerpen
506 6 Jacvp
22 mei 2016, 15:12
Geen nieuwe berichten

KPN verhoogt prijzen pakketten en vast bellen fors

« Ga naar bericht

Ga je voor kwaliteit en service dan wordt je, zo heeft mij de ervaring geleerd, alleen bij XS4ALL en KPN goed en professioneel geholpen. Daar hangt een prijskaartje aan. Wat mij betreft iets duurde...

  KPN Nieuws « Meer onderwerpen
432 2 glasblazer
22 mei 2016, 08:38
Geen nieuwe berichten

Reset EB V8 Motorola VIP1853

« Ga naar bericht

Vanaf 14 mei 2016 t/m 17 mei 2016 was het raak. Diverse keren per dag brandde het lampje rood van Internet op de Experiabox. Dit probleem al eerder bij de kop gehad begin van het jaar toen KPN aank...

  Helpdesk « Meer onderwerpen
205 0 glasblazer
22 mei 2016, 08:31
Geen nieuwe berichten

Decoder oorzaak synchronisatie probleem met geluid

« Ga naar bericht

Oké,ga ik doen. Grt

  KPN Glasvezel diensten « Meer onderwerpen
463 2 Wimkijkt
15 apr 2016, 10:47
Deze button KPN Gebruikers Groep op je eigen website of blog. Klik selecteert alles, kopieer en plak!
BBcode:
HTML:
KPN start 4K pilot inclusief EK-wedstrijden
image

KPN is vandaag gestart met het aanbieden van 4K Ultra HD TV aan een geselecteerde pilotgroep van 1000 klanten. Deze klanten kunnen onder andere de halve finales en de finale van het EK Voetbal in Frankrijk in 4K via de VRT bekijken.

4K Ultra HD is de volgende standaard en geeft nieuwe normen voor de resolutie, kleur, contrast en het geluid. Zo wordt de kijkervaring nog realistischer. KPN komt hiermee met een superieure tv-beleving door een beeld dat een 4 keer hogere resolutie heeft ten opzichte van Full HD.

Naast de EK-wedstrijden, die te zien zijn via Sporza, het sportkanaal van de VRT België, kunnen de klanten in de pilot ook kijken naar de zender Funbox. Funbox biedt een mix van programma´s in 4K Ultra HD kwaliteit, zoals sportvideo´s, documentaires en tv series. Met de live-gang is het aanbod van content nog enigszins beperkt. KPN is in gesprek met verschillende partners om het aanbod van 4K Ultra HD content verder uit te breiden.

De introductie van 4K Ultra HD TV is de meest recente van een reeks innovaties op het gebied van tv-kijken van KPN. Na populaire functionaliteiten als live TV pauzeren, Begin Gemist, tv-kijken buitenshuis, de introductie van Méér TV en het toevoegen van Netflix aan het iTV-menu, komt KPN nu met 4K TV.
Bron: KPN
KPN publiceert securitybeleid in app voor professionals
image

KPN publiceert zijn securitybeleid en richtlijnen in een speciale app voor security professionals. KPN wil transparant zijn over zijn aanpak en verwacht hierdoor zijn securitybeleid verder te kunnen verbeteren. Feedback wordt gestimuleerd, alle suggesties voor verbetering kunnen worden aangedragen. Daarnaast hoopt KPN hiermee andere security professionals te inspireren, zodat zij in de dagelijkse praktijk ook makkelijker, sneller en slimmer uitvoering kunnen geven aan hun werk.

"Bij KPN is het een doorlopend proces om het veiligheidsbeleid aan te passen aan de actualiteit. De sleutel tot security volwassenheid ligt in continue verbetering. Daarmee is ons beleid meer een wiki dan een wet", aldus Jaya Baloo, Chief Information Security Officer (CISO) bij KPN.

In de app is het KPN security beleid en een aantal tools beschikbaar gesteld waarmee security professionals hun eigen beleid kunnen toetsen maar ook de potentiele ernst van kwetsbaarheden en incidenten berekenen.  Dit kan door de CVSS (Common Vulnerability Scoring System)  te gebruiken. De CVSS is de universele open en gestandaardiseerde methode voor het beoordelen van IT- kwetsbaarheden en om de urgentie van de respons te bepalen. Door de PHOSI (Potential Harm Of Security Incident) van ieder veiligheidsincident te berekenen wordt duidelijk wat de potentiële schade kan zijn van een veiligheidsincident voor de organisatie.

Over KPN CISO
Binnen KPN waarborgt het Chief Information Security Office (CISO) de informatiebeveiliging en bedrijfscontinuïteit. Daarbij houdt zich aan de levenscyclus voor beveiliging via preventie, detectie, respons en verificatie. Het CISO-team bestaat uit vier teams: Strategie & Beleid-team (preventie), CISO RED-team (proactieve detectie met behulp van ethische hackers), KPN-CERT (Computer Emergency Response Team) (respons) en Senior Security Officers (verificatie). KPN-CERT is operationeel sterk geïntegreerd met het Security Operating Center (SOC) van KPN (reactieve detectie). Naast de inspanningen van de eigen ethische hackers werkt KPN graag samen met iedere partij die een potentieel beveiligingslek identificeert, mits daarbij de expertise op verantwoordelijke wijze wordt gebruikt en de responsible disclosureprocedure in acht wordt genomen.
Bron: KPN
KPN verklaart EUR 0,28 p/a terugbetaling van kapitaal onvoorwaardelijk
image

KPN heeft vandaag de terugbetaling van kapitaal aan aandeelhouders van EUR 0,28 per aandeel onvoorwaardelijk verklaard. Dit volgt op de wettelijke bezwaartermijn van twee maanden waarbinnen geen bezwaar is ingediend. De ex-datum van gewone KPN aandelen is op 24 juni 2016 en de terugbetaling van kapitaal vindt plaats op 30 juni 2016.

Dit is een samenvatting van het Engelse persbericht dat leidend is. 

Lees hier het volledige Engelse persbericht
Bron: KPN
Goedenacht bezoeker
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Laatst geziene leden
eogcnlGhost< 5 mins
KaPteiN02:56:57
gam 1 dag
Jan Craenen 1 dag
Shoutbox
U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

25 juni 2016, 12:34
portforwarding experiabox v10

23 juni 2016, 17:41
Goede middag allemaal, Nieuw op het Forum met een vraag: Ik gebruik de Experiabox V8 en wil graag mijn telefoon aansluiten op de UTP kabel. Oftewel, De Ethernetkabel naar mijn werkplek brengen en via

13 juni 2016, 07:01
Mijn zoon wil een minecraft poort aanmaken samen met zijn nicht (20 jaar) via poort forwarding maar hij kan niet inloggen op de router de naam staat standaard op admin en het wachtwoord weten we niet.

16 mei 2016, 10:34
Vbg (upload) was even normaal, maar nu weer af naar 12 KB/s...

16 mei 2016, 10:19
Oploaden stagneert - 'snelheid' ca 30 KB/s. Uw attentie zal op prijs wordeen gesteld... Dank - JJ