obey-robots.txt
06 Februari 2016, 16:19
Navigatie
Ledenenquête
Tevreden met KPN?

Ja
Ledenenquête: Tevreden met KPN? Ja 35% [440 stemmen]
35% [440 stemmen]

Nee
Ledenenquête: Tevreden met KPN? Nee 65% [804 stemmen]
65% [804 stemmen]

Stemmen: 1245
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 18 apr 2007
Welkom

Hebt u hulp nodig post dan uw vraag, klacht of opmerking! Daarvoor moet u zich wel vrijblijvend registreren. Na inloggen kunt u hier klikken voor uw eerste post. Crew en leden van de KPN Gebruikers Groep helpen u graag.
Ook voor voormalig Planet Internet en HetNet gebruikers.


Gezocht crewleden die op dit forum willen meehelpen. Contact.

Hieronder de laatste 10 forum reacties. Naar het complete »KPN Forum«. KPN Forum Volg Forum KPN via Twitter.
  Onderwerpen x bekeken antwoorden Laatste bericht
Geen nieuwe berichten

Netflix in combinatie met een eigen router

« Ga naar bericht

Ik ben ietsje (en dan bedoel ik ook echt ietsje) wijzer geworden. Ik heb contact gehad met iemand van KPN die mij iets meer wist te vertellen over de opties "apps" en "Netflix" in het interactieve ...

  KPN met eigen modem/router « Meer onderwerpen
629 4 DennisL
03 feb 2016, 22:09
Geen nieuwe berichten

Glasvezel in de meterkast

« Ga naar bericht

Ik heb een leuke TIP voor de mensen met laminaat en die geen zin hebben in van die irritante plinten voor kabels. Als je laminaat legt, ben je verplicht een minimale ruimte van 5 mm uit de muur te...

  Frequently Asked Questions « Meer onderwerpen
112 1 eogcnlGhost
02 feb 2016, 11:38
Geen nieuwe berichten

IPadres

« Ga naar bericht

dankjewel.

  Planet Internet « Meer onderwerpen
176 2 MalleJopie
31 jan 2016, 23:08
Geen nieuwe berichten

Netflix werkt niet meer via Experiabox V9

« Ga naar bericht

Harstikke bedankt eogcnlGhost: nu werkt het dus weer, had inderdaad dus de verkeerde "gereset": super!

  Frequently Asked Questions « Meer onderwerpen
189 2 Marco40
31 jan 2016, 19:29
Geen nieuwe berichten

EPG Digitenne loopt achter

« Ga naar bericht

Je kan proberen je antenne even ergens anders te zetten, misschien valt hij net buiten het signaal waar de updates in hangen.

  KPN Televisie Storing « Meer onderwerpen
139 1 eogcnlGhost
29 jan 2016, 10:51
Geen nieuwe berichten

Poorten 22,80 en 443 staan open

« Ga naar bericht

ga ik doen. bedanlkt voor je advies

  Eigen netwerk « Meer onderwerpen
487 8 Franzie55
26 jan 2016, 19:18
Geen nieuwe berichten

Experia box reset naar oude instelling

« Ga naar bericht

Ik heb hier meerdere verschillende Experiaboxen, ik kan jullie opzet niet recreëren. Wat ik ook probeer, ze blijven bij de fabrieks instellingen. Ik heb zelfs een pc'tje neer gezet met die backup...

  Hardware instellingen « Meer onderwerpen
1273 8 eogcnlGhost
24 jan 2016, 18:18
Geen nieuwe berichten

Hulp met Experia Box V10 en Tp link router

« Ga naar bericht

Ik zag het, IP wat ik de straks stuurde was van je werk. Wordt lastig verbinden als daar geen ds212j op hangt. Maar goed, het gaat om het idee van je IP.

  Eigen netwerk « Meer onderwerpen
463 7 eogcnlGhost
23 jan 2016, 21:26
Geen nieuwe berichten

Experiabox v9 en Airport Extreme

« Ga naar bericht

Goed te horen dat alles nu werkt.

  Algemeen « Meer onderwerpen
355 5 eogcnlGhost
23 jan 2016, 01:57
Geen nieuwe berichten

De lijn wordt vrij gemaakt en weg is internet!

« Ga naar bericht

Niet normaal dat een nieuwe aanvraag die op 2 februari 2016 moet ingaan, jouw abonnement doorkruist. Zou hier absoluut geen genoegen mee nemen.

  Helpdesk « Meer onderwerpen
240 1 glasblazer
13 jan 2016, 12:57
Deze button KPN Gebruikers Groep op je eigen website of blog. Klik selecteert alles, kopieer en plak!
BBcode:
HTML:
KPN introduceert slimme beveiligingsoplossing voor thuis

Met de nieuwe dienst KPN SmartLife Veilig biedt KPN vanaf vandaag een beveiligingsoplossing voor thuis. Het biedt bescherming tegen inbraak en waarschuwt bij brand. KPN SmartLife Veilig bestaat uit apparatuur en een abonnement inclusief app waarmee de klant op afstand de alarm- en huisoppasfunctie kan bedienen. In de nieuwe beveiligingsoplossing van KPN staat veiligheid centraal.

Klanten kunnen kiezen uit twee abonnementsvormen en drie pakketten aan apparatuur. Ze kunnen daarnaast ook losse apparatuur bestellen. Bij het abonnement Instap ontvang je bij alarm een melding via de KPN SmartLife app op je tablet of smartphone. Via de 24/7 digitale meldkamer van beveiligingsdienst Trigion kunnen klanten maximaal 5 personen aanmelden die ook een melding krijgen. Bij het abonnement Standaard gaat er ook een melding naar de 24/7 bemande meldkamer van beveiligingsbedrijf Trigion. In geval van nood kun je ook kiezen om gebruik te maken van de mobiele surveillance van Trigion.

KPN SmartLife Veilig is geschikt voor iedereen die thuis een internetaansluiting heeft. De internetaansluiting hoeft niet van KPN te zijn. Voor de app is alleen een tablet of smartphone nodig. KPN SmartLife Veilig is vanaf vandaag online te koop. Klanten kunnen online advies krijgen over welke beveiligingsopzet het beste bij hun woonsituatie past. Na de bestelling komt een KPN-expert langs om de benodigde apparatuur te installeren en aan de app te koppelen. Tevens bekijkt hij de persoonlijke situatie en geeft hij advies over waar de bewegingssensoren, brandmelders en andere apparatuur het beste geplaatst kunnen worden. Tenslotte test hij alles voordat hij weggaat.

De unieke huisoppasfunctie in de app geeft het huis een bewoonde indruk als er niemand thuis is. Lampen die hierop aangesloten kunnen worden, gaan aan zodra de zon onder gaat en weer uit zodra de nacht aanbreekt, en kunnen bovendien op afstand aan- en uit worden gezet.

Connected Home

Onder de naam KPN SmartLife werkt KPN aan een reeks Connected Home-diensten: nieuwe diensten die het leven in en om het huis makkelijker en leuker maken. KPN SmartLife Veilig is de eerste dienst onder de SmartLife paraplu. Deze nieuwe beveiligingsoplossing van KPN is afgelopen zomer uitgebreid getest door 150 testklanten. Met de feedback is het gebruiksgemak verder verbeterd.

"KPN verbindt mensen al meer dan 130 jaar met elkaar. Met Connected Home applicaties zoals KPN SmartLife Veilig verbinden we mensen ook met het huis, waardoor zij op eenvoudige wijze controle kunnen uitoefenen, ook op afstand. We willen de gebruiker ontzorgen en een geïntegreerde oplossing voor thuis bieden", stelt Frank van der Post, Chief Commercial Officer bij KPN.

Samenwerking

Voor de alarmopvolging werkt KPN samen met Trigion. KPN werkt ook samen met Philips: klanten met Hue lampen kunnen deze koppelen aan de beveiligingsoplossing en de KPN SmartLife app.

Meer informatie.

Kijk voor meer informatie en online bestellen op kpn.com/smartlife.  Bron: KPN
KPN Ventures en RTL Ventures trekken samen op in e-health markt

KPN Ventures en RTL Ventures zien kansen om samen start-ups op het gebied van e-health naar een hoger plan te tillen. Dat maken de investeringstakken van KPN  (KPN Ventures) en RTL Nederland (RTL Ventures) vandaag bekend. KPN heeft toonaangevende vaste en mobiele netwerken, de knowhow op het gebied van connectiviteit en een groot aantal klanten in de zorgsector. RTL heeft met zijn tv-zenders en digitale platformen de marketingpower en het bereik onder consumenten om e-health toepassingen bij een groot publiek onder de aandacht te brengen. Door deze krachten te bundelen zien beide partijen mogelijkheden om de groei van producten, diensten en toepassingen op het gebied van e-health te versnellen en te vergroten.

Het gebruik van e-health toepassingen zit in de lift en biedt mogelijkheden voor vele groepen in de samenleving. Toenemend gebruik kan leiden tot verhoogd bewustzijn over voeding, stelt mensen in staat meer grip te krijgen op hun eigen gezondheid en vitaliteit, faciliteert mantelzorgers en zal de zorg ingrijpend kunnen verbeteren. Dat maakt de e-health markt voor beide partijen een belangrijk segment om in te investeren.

Jan Kees de Jager, CFO KPN zegt over de samenwerking: "De opkomst van het Internet of Things zal naar verwachting ook op de zorgsector een grote impact hebben - met e-health oplossingen die potentieel kunnen bijdragen aan kwaliteitsverbetering, het leveren van een betere klantervaring, en het verlagen van kosten. Wij zien kansen om samen met RTL de e-health markt te verkennen, en potentieel kunnen we ook gezamenlijk investeren in e-health start ups die door de combinatie van expertise en bereik van RTL en KPN sneller kunnen door ontwikkelen tot een zakelijk succes."

Bert Habets, CEO RTL Nederland: "E-health is een thema waar meer en meer vraag naar is in Nederland. Er is een groeiende behoefte om zelf grip te hebben op eigen gezondheid en vitaliteit en in de zorg en diensten daaromheen. Je ziet steeds vaker dat er in die markt veelal door nieuwe technologie gedreven initiatieven ontstaan van slimme, ondernemende mensen. Maar de markt is nog erg versnipperd. Ik denk dat partijen, zoals KPN en RTL, een grote rol kunnen spelen in het verbinden en laten groeien van deze initiatieven om zo nieuwe, innovatieve oplossingen te bieden voor bestaande problemen. Zo kunnen we de zelfredzaamheid van de samenleving op vele manieren stimuleren."

KPN en RTL oriënteren zich momenteel op de e-health markt en trekken gezamenlijk op in de zoektocht naar geschikte initiatieven. De focus ligt op initiatieven waarbij de relevante expertise van beide bedrijven echt onderscheid kan maken. Het staat partijen vrij om daarnaast ook individueel in e-health initiatieven te investeren.

KPN Ventures is een door KPN opgezet investeringsfonds om outside-in innovatie te bevorderen en de betrokkenheid van KPN bij start-ups te vergroten. Verwacht wordt dat dit voor KPN klanten innovaties in de producten, diensten en netwerken zal versnellen en dat KPN hiermee een positieve bijdrage zal kunnen leveren aan de ontwikkeling van innovatie-ecosystemen in Nederland.Informatie voor de pers:

Voor informatie over KPN Ventures kunt u contact opnemen met KPN Mediarelaties, via 070-446 6300 of press@kpn.com.

Voor informatie over RTL Ventures kunt u contact opnemen met Sabine Scholten, Corporate Communicatie & Merkstrategie, via 035-6718480 of sabine.scholten@rtl.nl

Over RTL Ventures
RTL Ventures is de investeringsdivisie van het allround media en entertainmentbedrijf RTL Nederland. RTL Ventures richt zich op het benutten van new business kansen op uiteenlopende consumentenmarkten. Dit doet ze vanuit eigen kracht of door te investeren in snelgroeiende bedrijven met een bewezen concept die zich met funding en de inzet van RTL media en expertise versneld verder kunnen ontwikkelen. Datingsite Pepper, restaurant reserveringsplatform Couverts en online fashion platform Miinto (joint venture met Miinto International) maken naast het online oefenprogramma Squla, online cursusaanbieder Dutch Learning Company (bekend van o.a. iedereenEHBO) en online folderplatform Reclamefolder.nl deel uit van RTL Ventures. Meer informatie kunt u vinden op www.rtlventures.nl.

 
Bron: KPN
KPN maakt mobiele ervaring nog beter met bellen over 4G

KPN is gestart met een landelijke test van bellen over 4G (Voice over LTE / VoLTE) en verwacht deze technologie in 2016 aan KPN-klanten te gaan aanbieden. Tot op heden wordt 4G alleen gebruikt voor dataverkeer, maar als het aan KPN ligt gaat dat veranderen. Bellen via 4G kent een aantal voordelen die de gebruikerservaring verbeteren: Gelijktijdig bellen en gebruikmaken van 4G en 4G+ datasnelheden, HD-geluidskwaliteit én een verbinding die sneller tot stand komt. Naast 4G bellen gaat KPN ook 4G videobellen op deze manier mogelijk maken, hierdoor kunnen klanten tijdens een gesprek overschakelen op een videogesprek.

Jacob Groote, directeur Mobiele Netwerken bij KPN: "We willen onze klanten altijd de beste kwaliteit bieden. Bellen over 4G testen we daarom zeer zorgvuldig voordat we deze technologie begin 2016 aan alle KPN-klanten aanbieden. Onze landelijke test onder KPN-klanten in samenwerking met technologie- en nieuwssite Tweakers is een goede stap om te borgen dat bellen over 4G aan onze hoge kwaliteitseisen voldoet."

4G bellen groeit uit tot nieuwe standaard
KPN test momenteel verschillende type handsets en verwacht dat het aantal gebruikers met een 4G bellen geschikt toestel de komende maanden fors zal toenemen. Daarmee zal 4G bellen de komende jaren uitgroeien tot de nieuwe standaard in telefonie.

Inmiddels maken ruim 3 miljoen KPN-klanten gebruik van het 4G-netwerk van KPN en blijft het dataverbruik toenemen. Om aan de groeiende vraag naar stabiel en snel mobiel internet te kunnen blijven voldoen én bellen met hoge kwaliteit mogelijk te maken rolt KPN momenteel 4G+ uit. Door het stapelen van frequenties creëert KPN meer capaciteit en snelheid in zijn 4G netwerk, waardoor de klantervaring verbetert op die plekken waar de vraag naar stabiel en snel internet groot is.
Bron: KPN
Goedemiddag bezoeker
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Laatst geziene leden
KaPteiN02:36:43
eogcnlGhost05:20:24
glasblazer 1 dag
CWK 1 dag
roamer 1 dag
Shoutbox
U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

30 januari 2016, 13:18
Goedemiddag mensen

27 januari 2016, 20:47
Work around op Internet voor KPN Mail op mobiele Phone.

27 januari 2016, 11:58
Windows 10 mobiele Phone KPN mail instellen A.U.B

22 december 2015, 22:47
foutmelding 13259 wat voor ellende geeft dat?

22 december 2015, 08:41
Iedereen hier prettige feestdagen!! In Love

Vergelijkers