obey-robots.txt
28 November 2015, 05:00
Navigatie
Ledenenquête
Tevreden met KPN?

Ja
Ledenenquête: Tevreden met KPN? Ja 35% [429 stemmen]
35% [429 stemmen]

Nee
Ledenenquête: Tevreden met KPN? Nee 65% [797 stemmen]
65% [797 stemmen]

Stemmen: 1227
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 18 apr 2007
Welkom

Hebt u hulp nodig post dan uw vraag, klacht of opmerking! Daarvoor moet u zich wel vrijblijvend registreren. Na inloggen kunt u hier klikken voor uw eerste post. Crew en leden van de KPN Gebruikers Groep helpen u graag.
Ook voor voormalig Planet Internet en HetNet gebruikers.


Gezocht crewleden die op dit forum willen meehelpen. Contact.

Hieronder de laatste 10 forum reacties. Naar het complete »KPN Forum«. KPN Forum Volg Forum KPN via Twitter.
  Onderwerpen x bekeken antwoorden Laatste bericht
Geen nieuwe berichten

High-end kabel

« Ga naar bericht

Goedenavond beste KPN leden, Zal me eerst even netjes voorstellen voordat ik een vraag stel. Paul 47 jaar en de vraag zal misschien eerder gesteld zijn? Maar ben op zoek naar een high-end audio-...

  Frequently Asked Questions « Meer onderwerpen
30 0 Paul1968
28 nov 2015, 00:04
Geen nieuwe berichten

Poorten sluiten ipv openen

« Ga naar bericht

Een echte router na je modem zetten en daar de rest op aansluiten. Maar om heel eerlijk te zijn kan je dat toch niet tegen houden, als ze willen downloaden kunnen ze dat toch wel. De enigste ma...

  Hardware instellingen « Meer onderwerpen
99 1 eogcnlGhost
24 nov 2015, 15:20
Geen nieuwe berichten

Up en download snelheid glasvezel

« Ga naar bericht

Ik kan een hoop vertellen over XS4ALL, Ziggo, KPN en wat andere providers. Ze hebben allemaal voor en nadelen, maar redelijke wijs gaat mijn idee naar de verbinding en de kosten en niet naar de he...

  KPN Glasvezel diensten « Meer onderwerpen
365 7 eogcnlGhost
22 nov 2015, 23:04
Geen nieuwe berichten

KPN televisie storing

« Ga naar bericht

Op dit moment is er een storing bij KPN met het televisie signaal. Hoe lang de storing gaat duren is op dit moment nog niet bekent.

  KPN Televisie Storing « Meer onderwerpen
219 0 KaPteiN
20 nov 2015, 19:47
Actief onderwerp

Powerline adapters

« Ga naar bericht

Hoi Peter, je mag je stopcontact gewoon op een groep erbij hangen. Zover ik het kan lezen zie ik op groep 3: hal, slaapkamer achter staan. Daar zou je hem opzich bij kunnen hangen. Over het alge...

  Frequently Asked Questions « Meer onderwerpen
5234 28 eogcnlGhost
19 nov 2015, 13:45
Geen nieuwe berichten

Omnik omvormer

« Ga naar bericht

Je zonnepaneel zender/ontvanger moet een statsche (vast) IP adres hebben, die moet je forwarden in je EB met de betrefende poorten. Nu kan je wel op je zonne ding.

  WiFi « Meer onderwerpen
169 1 eogcnlGhost
16 nov 2015, 19:10
Geen nieuwe berichten

Radio via bose set

« Ga naar bericht

Het ligt er een beetje aan welke decoder dat je hebt. Maar heb je een recente dan zit er een optische uitgang op. Daar heb je een optische kabel voor nog: KLIK MIJ. Aansluiten kan niet simpele...

  Frequently Asked Questions « Meer onderwerpen
186 1 eogcnlGhost
15 nov 2015, 23:04
Geen nieuwe berichten

Geen Internet meer wel ADLS verbinding

« Ga naar bericht

Ik weet daarvoor ook niet precies de weg, maar ik denk dat je de meeste kans maakt op een business point van KPN, die hebben over het algemeen iets meer verstand van zaken dan in de gewone KPN winkel.

  KPN Internet Storing « Meer onderwerpen
451 3 eogcnlGhost
10 nov 2015, 00:49
Geen nieuwe berichten

interactive TV met Akai

« Ga naar bericht

Alle codes die ik kon vinden voor de Akai zijn, welke het op jouw TV gaat doen weet ik niet, dus je zal code voor code moeten proberen tot je een werkende hebt. Op DEZE pagina wordt er via een fil...

  Frequently Asked Questions « Meer onderwerpen
218 1 eogcnlGhost
10 nov 2015, 00:44
Geen nieuwe berichten

Open Poorten KPN Glasvezel

« Ga naar bericht

Dan blijft het verhaal nog het zelfde, maar dan zonder de Experiabox. Je moet een port-farward maken naar het desbetreffende Statische IP adres in je netwerk en die port forwarden. En port 80 en ...

  Routers « Meer onderwerpen
309 3 eogcnlGhost
06 nov 2015, 15:28
Deze button KPN Gebruikers Groep op je eigen website of blog. Klik selecteert alles, kopieer en plak!
BBcode:
HTML:
KPN introduceert slimme beveiligingsoplossing voor thuis

Met de nieuwe dienst KPN SmartLife Veilig biedt KPN vanaf vandaag een beveiligingsoplossing voor thuis. Het biedt bescherming tegen inbraak en waarschuwt bij brand. KPN SmartLife Veilig bestaat uit apparatuur en een abonnement inclusief app waarmee de klant op afstand de alarm- en huisoppasfunctie kan bedienen. In de nieuwe beveiligingsoplossing van KPN staat veiligheid centraal.

Klanten kunnen kiezen uit twee abonnementsvormen en drie pakketten aan apparatuur. Ze kunnen daarnaast ook losse apparatuur bestellen. Bij het abonnement Instap ontvang je bij alarm een melding via de KPN SmartLife app op je tablet of smartphone. Via de 24/7 digitale meldkamer van beveiligingsdienst Trigion kunnen klanten maximaal 5 personen aanmelden die ook een melding krijgen. Bij het abonnement Standaard gaat er ook een melding naar de 24/7 bemande meldkamer van beveiligingsbedrijf Trigion. In geval van nood kun je ook kiezen om gebruik te maken van de mobiele surveillance van Trigion.

KPN SmartLife Veilig is geschikt voor iedereen die thuis een internetaansluiting heeft. De internetaansluiting hoeft niet van KPN te zijn. Voor de app is alleen een tablet of smartphone nodig. KPN SmartLife Veilig is vanaf vandaag online te koop. Klanten kunnen online advies krijgen over welke beveiligingsopzet het beste bij hun woonsituatie past. Na de bestelling komt een KPN-expert langs om de benodigde apparatuur te installeren en aan de app te koppelen. Tevens bekijkt hij de persoonlijke situatie en geeft hij advies over waar de bewegingssensoren, brandmelders en andere apparatuur het beste geplaatst kunnen worden. Tenslotte test hij alles voordat hij weggaat.

De unieke huisoppasfunctie in de app geeft het huis een bewoonde indruk als er niemand thuis is. Lampen die hierop aangesloten kunnen worden, gaan aan zodra de zon onder gaat en weer uit zodra de nacht aanbreekt, en kunnen bovendien op afstand aan- en uit worden gezet.

Connected Home

Onder de naam KPN SmartLife werkt KPN aan een reeks Connected Home-diensten: nieuwe diensten die het leven in en om het huis makkelijker en leuker maken. KPN SmartLife Veilig is de eerste dienst onder de SmartLife paraplu. Deze nieuwe beveiligingsoplossing van KPN is afgelopen zomer uitgebreid getest door 150 testklanten. Met de feedback is het gebruiksgemak verder verbeterd.

"KPN verbindt mensen al meer dan 130 jaar met elkaar. Met Connected Home applicaties zoals KPN SmartLife Veilig verbinden we mensen ook met het huis, waardoor zij op eenvoudige wijze controle kunnen uitoefenen, ook op afstand. We willen de gebruiker ontzorgen en een geïntegreerde oplossing voor thuis bieden", stelt Frank van der Post, Chief Commercial Officer bij KPN.

Samenwerking

Voor de alarmopvolging werkt KPN samen met Trigion. KPN werkt ook samen met Philips: klanten met Hue lampen kunnen deze koppelen aan de beveiligingsoplossing en de KPN SmartLife app.

Meer informatie.

Kijk voor meer informatie en online bestellen op kpn.com/smartlife.  Bron: KPN
KPN Ventures en RTL Ventures trekken samen op in e-health markt

KPN Ventures en RTL Ventures zien kansen om samen start-ups op het gebied van e-health naar een hoger plan te tillen. Dat maken de investeringstakken van KPN  (KPN Ventures) en RTL Nederland (RTL Ventures) vandaag bekend. KPN heeft toonaangevende vaste en mobiele netwerken, de knowhow op het gebied van connectiviteit en een groot aantal klanten in de zorgsector. RTL heeft met zijn tv-zenders en digitale platformen de marketingpower en het bereik onder consumenten om e-health toepassingen bij een groot publiek onder de aandacht te brengen. Door deze krachten te bundelen zien beide partijen mogelijkheden om de groei van producten, diensten en toepassingen op het gebied van e-health te versnellen en te vergroten.

Het gebruik van e-health toepassingen zit in de lift en biedt mogelijkheden voor vele groepen in de samenleving. Toenemend gebruik kan leiden tot verhoogd bewustzijn over voeding, stelt mensen in staat meer grip te krijgen op hun eigen gezondheid en vitaliteit, faciliteert mantelzorgers en zal de zorg ingrijpend kunnen verbeteren. Dat maakt de e-health markt voor beide partijen een belangrijk segment om in te investeren.

Jan Kees de Jager, CFO KPN zegt over de samenwerking: "De opkomst van het Internet of Things zal naar verwachting ook op de zorgsector een grote impact hebben - met e-health oplossingen die potentieel kunnen bijdragen aan kwaliteitsverbetering, het leveren van een betere klantervaring, en het verlagen van kosten. Wij zien kansen om samen met RTL de e-health markt te verkennen, en potentieel kunnen we ook gezamenlijk investeren in e-health start ups die door de combinatie van expertise en bereik van RTL en KPN sneller kunnen door ontwikkelen tot een zakelijk succes."

Bert Habets, CEO RTL Nederland: "E-health is een thema waar meer en meer vraag naar is in Nederland. Er is een groeiende behoefte om zelf grip te hebben op eigen gezondheid en vitaliteit en in de zorg en diensten daaromheen. Je ziet steeds vaker dat er in die markt veelal door nieuwe technologie gedreven initiatieven ontstaan van slimme, ondernemende mensen. Maar de markt is nog erg versnipperd. Ik denk dat partijen, zoals KPN en RTL, een grote rol kunnen spelen in het verbinden en laten groeien van deze initiatieven om zo nieuwe, innovatieve oplossingen te bieden voor bestaande problemen. Zo kunnen we de zelfredzaamheid van de samenleving op vele manieren stimuleren."

KPN en RTL oriënteren zich momenteel op de e-health markt en trekken gezamenlijk op in de zoektocht naar geschikte initiatieven. De focus ligt op initiatieven waarbij de relevante expertise van beide bedrijven echt onderscheid kan maken. Het staat partijen vrij om daarnaast ook individueel in e-health initiatieven te investeren.

KPN Ventures is een door KPN opgezet investeringsfonds om outside-in innovatie te bevorderen en de betrokkenheid van KPN bij start-ups te vergroten. Verwacht wordt dat dit voor KPN klanten innovaties in de producten, diensten en netwerken zal versnellen en dat KPN hiermee een positieve bijdrage zal kunnen leveren aan de ontwikkeling van innovatie-ecosystemen in Nederland.Informatie voor de pers:

Voor informatie over KPN Ventures kunt u contact opnemen met KPN Mediarelaties, via 070-446 6300 of press@kpn.com.

Voor informatie over RTL Ventures kunt u contact opnemen met Sabine Scholten, Corporate Communicatie & Merkstrategie, via 035-6718480 of sabine.scholten@rtl.nl

Over RTL Ventures
RTL Ventures is de investeringsdivisie van het allround media en entertainmentbedrijf RTL Nederland. RTL Ventures richt zich op het benutten van new business kansen op uiteenlopende consumentenmarkten. Dit doet ze vanuit eigen kracht of door te investeren in snelgroeiende bedrijven met een bewezen concept die zich met funding en de inzet van RTL media en expertise versneld verder kunnen ontwikkelen. Datingsite Pepper, restaurant reserveringsplatform Couverts en online fashion platform Miinto (joint venture met Miinto International) maken naast het online oefenprogramma Squla, online cursusaanbieder Dutch Learning Company (bekend van o.a. iedereenEHBO) en online folderplatform Reclamefolder.nl deel uit van RTL Ventures. Meer informatie kunt u vinden op www.rtlventures.nl.

 
Bron: KPN
KPN maakt mobiele ervaring nog beter met bellen over 4G

KPN is gestart met een landelijke test van bellen over 4G (Voice over LTE / VoLTE) en verwacht deze technologie in 2016 aan KPN-klanten te gaan aanbieden. Tot op heden wordt 4G alleen gebruikt voor dataverkeer, maar als het aan KPN ligt gaat dat veranderen. Bellen via 4G kent een aantal voordelen die de gebruikerservaring verbeteren: Gelijktijdig bellen en gebruikmaken van 4G en 4G+ datasnelheden, HD-geluidskwaliteit én een verbinding die sneller tot stand komt. Naast 4G bellen gaat KPN ook 4G videobellen op deze manier mogelijk maken, hierdoor kunnen klanten tijdens een gesprek overschakelen op een videogesprek.

Jacob Groote, directeur Mobiele Netwerken bij KPN: "We willen onze klanten altijd de beste kwaliteit bieden. Bellen over 4G testen we daarom zeer zorgvuldig voordat we deze technologie begin 2016 aan alle KPN-klanten aanbieden. Onze landelijke test onder KPN-klanten in samenwerking met technologie- en nieuwssite Tweakers is een goede stap om te borgen dat bellen over 4G aan onze hoge kwaliteitseisen voldoet."

4G bellen groeit uit tot nieuwe standaard
KPN test momenteel verschillende type handsets en verwacht dat het aantal gebruikers met een 4G bellen geschikt toestel de komende maanden fors zal toenemen. Daarmee zal 4G bellen de komende jaren uitgroeien tot de nieuwe standaard in telefonie.

Inmiddels maken ruim 3 miljoen KPN-klanten gebruik van het 4G-netwerk van KPN en blijft het dataverbruik toenemen. Om aan de groeiende vraag naar stabiel en snel mobiel internet te kunnen blijven voldoen én bellen met hoge kwaliteit mogelijk te maken rolt KPN momenteel 4G+ uit. Door het stapelen van frequenties creëert KPN meer capaciteit en snelheid in zijn 4G netwerk, waardoor de klantervaring verbetert op die plekken waar de vraag naar stabiel en snel internet groot is.
Bron: KPN
Goedenacht bezoeker
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Laatst geziene leden
bvapeldo04:01:01
Paul196804:54:45
KaPteiN06:41:24
eogcnlGhost07:07:37
Hans6817:37:39
edvharmelen 1 dag
Shoutbox
U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

16 november 2015, 15:10
Ik heb een Experia Bob v9 gekregen en nu kan mijn omvormer Omnik geen verbinding maken. Weet iemand hoe ik dat moet doen?

08 oktober 2015, 16:00
kpn experia box v9

22 februari 2015, 21:56
hoi ik hebde experoabox geinstalleerd maar nu kent hij mijn nas niet meer waar kan ik de instellingen van de nas en de ftp instellen zodat ik er weer toegang tot krijg

08 februari 2015, 11:32
moi

11 januari 2015, 19:52
Forum is aardig aktief. Veel wetenswaardigheden
rijker geworden. Bedankt allen.

Vergelijkers