obey-robots.txt
05 Mei 2016, 06:44
Navigatie
Ledenenquête
Tevreden met KPN?

Ja
Ledenenquête: Tevreden met KPN? Ja 36% [445 stemmen]
36% [445 stemmen]

Nee
Ledenenquête: Tevreden met KPN? Nee 64% [804 stemmen]
64% [804 stemmen]

Stemmen: 1250
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 18 apr 2007
Haal meer uit Usenet
Supernews Newsgroups
Welkom

Hebt u hulp nodig post dan uw vraag, klacht of opmerking! Daarvoor moet u zich wel vrijblijvend registreren. Na inloggen kunt u hier klikken voor uw eerste post. Crew en leden van de KPN Gebruikers Groep helpen u graag.
Ook voor voormalig Planet Internet en HetNet gebruikers.


Gezocht crewleden die op dit forum willen meehelpen. Contact.

Hieronder de laatste 10 forum reacties. Naar het complete »KPN Forum«. KPN Forum Volg Forum KPN via Twitter.
  Onderwerpen x bekeken antwoorden Laatste bericht
Geen nieuwe berichten

Decoder oorzaak synchronisatie probleem met geluid

« Ga naar bericht

Oké,ga ik doen. Grt

  KPN Glasvezel diensten « Meer onderwerpen
231 2 Wimkijkt
15 apr 2016, 10:47
Geen nieuwe berichten

Netflix in combinatie met een eigen router

« Ga naar bericht

KPN en (en XS4ALL waar ik bij zit) hebben hun ITV platform onlangs omgezet. Voorheen zaten de decoders in een apart VLAN (bridged ITV) zoals jullie al weten en werkten alleen via bepaalde poorten o...

  KPN met eigen modem/router « Meer onderwerpen
1411 7 balblas
04 apr 2016, 10:33
Geen nieuwe berichten

Experiabox en IPv6

« Ga naar bericht

Dat vebaast mij ook. Maar goed dat het werkt.

  KPN Glasvezel diensten « Meer onderwerpen
422 4 eogcnlGhost
03 apr 2016, 13:32
Geen nieuwe berichten

KPN stopt met cloudopslagdienst Up per 1-8-2016

« Ga naar bericht

KPN laat weten dat bestanden in Up voor 1-8-2016 dus op een andere manier moeten zijn veiliggesteld. Dit betekent dat je vanaf 1-8-2016 niet meer kunt inloggen of bij je eventuele opgeslagen foto’...

  KPN Nieuws « Meer onderwerpen
126 0 Wout
03 apr 2016, 09:26
Geen nieuwe berichten

Meer HD-zenders bij KPN

« Ga naar bericht

"Bij de jaarlijkse zenderwijziging gaat KPN onder meer uit van de wensen van bestaande klanten." Geloof ik niets van, ik zie alleen maar de leuke kanalen verdwijnen of verhuizen naar een pakket.

  Programma aanbod « Meer onderwerpen
240 1 eogcnlGhost
30 mrt 2016, 18:53
Geen nieuwe berichten

KPN Compleet

« Ga naar bericht

Ik raad je aan om met deze vraag gewoon naar de KPN winkel te gaan, die zijn op de hoogte van alle prijzen in/met combinaties van abbo's.

  KPN Glasvezel diensten « Meer onderwerpen
234 1 eogcnlGhost
19 mrt 2016, 04:36
Geen nieuwe berichten

Gaat de interactieve TV ontvangst af van mijn internetbandbreedte

« Ga naar bericht

Voor extra info waarom je niet een iTV ontvanger kan activeren: Je krijgt een login en een paswoord om gebruik te kunnen maken van de iTV. Met die zelfde login en paswoord kan op onbeperkt aant...

  KPN Glasvezel diensten « Meer onderwerpen
516 6 eogcnlGhost
13 mrt 2016, 23:38
Geen nieuwe berichten

KPN heeft er een 100% tevreden klant bij

« Ga naar bericht

Bekend fenomeen dat mensen graag hun klachten breed uitventen, maar hun tevredenheid over de dienstverlening als niks bijzonders ervaren. Ik ben in het verleden vaak als troubleshooter ingespronge...

  Algemeen « Meer onderwerpen
560 4 glasblazer
24 feb 2016, 23:15
Geen nieuwe berichten

iptv instellingen kpn.

« Ga naar bericht

Je kan via KLIK MIJ online TV kijken op je pc, tablet, telefoon, eigenlijk alles waar je dat adres kan invullen. Even je abonnee nummer en paswoord invullen. PS: KPN werkt op dit moment alleen no...

  Algemeen « Meer onderwerpen
351 1 eogcnlGhost
19 feb 2016, 23:47
Actief onderwerp

Erg technische vraag IPTV MultiPVC / MultiVLAN

« Ga naar bericht

Dan staat je Vlan niet goed, even goed door lezen en controleren of je echt niet ergens een foutje hebt gemaakt. Wat bijna niet voorkomt maar wel kan gebeuren, is dat je LAN kabel een breukje he...

  Algemeen « Meer onderwerpen
22217 20 eogcnlGhost
15 feb 2016, 21:00
Deze button KPN Gebruikers Groep op je eigen website of blog. Klik selecteert alles, kopieer en plak!
BBcode:
HTML:
KPN Ventures investeert in EclecticIQ, verdubbelt fondsgrootte

KPN Ventures investeert in het Nederlandse cybersecurity bedrijf EclecticIQ, als onderdeel van een investeringsronde (Series A) ter waarde van EUR 5,5 miljoen. De in Amsterdam gevestigde start-up zal de financiering van INKEF Capital en KPN Ventures gebruiken om uit te breiden in nieuwe geografische markten en sectoren. EclecticIQ is een toonaangevende leverancier van cybersecurity software waarmee het grote bedrijven in de financiële dienstverlening, overheid en andere organisaties met kritieke infrastructuur ondersteunt bij het verzamelen, analyseren en verwerken van informatie over cybersecurity bedreigingen. 

Herman Kienhuis, managing director KPN Ventures: "Er is een sterk momentum in de markt voor  cybersecurity. Het ervaren team van EclecticIQ hanteert daarbij een unieke procesgerichte aanpak voor de analyse en beheer van cybersecurity bedreigingsinformatie en het omzetten van inzichten  naar acties. Verbetering van de online veiligheid is ook een prioriteit voor een bedrijf als KPN, niet alleen door het aanbieden van beveiligde netwerken en systemen voor klanten, ook door te investeren in bedrijven zoals EclecticIQ, die processen en diensten op het gebied van cybersecurity verbeteren."

KPN Ventures fonds in omvang verdubbeld

De opbrengst van de verkoop van het belang van KPN in Jasper Technologies, naar aanleiding van de $ 1,4 miljard overname door Cisco, zal aangewend worden voor KPN Ventures. Het totale vermogen van het fonds neemt daarmee toe tot 70 miljoen euro. KPN Ventures investeert onder strikte voorwaarden, zowel direct als indirect, in bedrijven met innovatieve producten en business modellen die technologische en economische synergieën creëren met KPN en zijn klanten.

Over KPN Ventures

KPN Ventures is een investeringsfonds van KPN, de toonaangevende leverancier van telecommunicatie- en ICT-diensten in Nederland. KPN Ventures investeert enerzijds door direct te investeren in snelgroeiende Europese technologie startups, maar ook indirect via fund-in-fund beleggingen. KPN Ventures biedt toegang tot kapitaal, en tot de uitgebreide expertise van KPN op het gebied van connectiviteit, beveiliging, het toonaangevende netwerk en het grote klantenbestand. KPN Ventures investeert in een vroeg stadium in Europese technologiebedrijven in de segmenten: Internet of Things, Smart Home , e-Health, Cyber Security, OTT en Cloud Services en Data & Analytics toepassingen. KPN Ventures is gevestigd in Rotterdam en heeft o.a. geïnvesteerd in Actility en Jasper Technologies.

kpnventures.com | twitter.com/kpnventures
Bron: KPN
Resultaten eerste kwartaal 2016Bron: KPN
Mobiel betalen nu beschikbaar voor grotere groep KPN- en Rabobank klanten

KPN klanten met een Rabobank-rekening kunnen vanaf vandaag hun betaalpas opslaan op de slimme NFC SIM-kaart van KPN en daarmee met de Rabo Wallet in hun telefoon op een veilige manier, snel en eenvoudig aan de kassa betalen. Door de samenwerking wordt mobiel betalen mogelijk voor een fors grotere groep Rabobank-klanten vanaf 16 jaar en ouder, een belangrijke stap voor KPN in het versnellen van de acceptatie en adoptie van het gemak geboden door de slimme NFC SIM-kaart van KPN.

Jasper Snijder, Directeur New Business bij KPN: "Dat de smartphone in ons dagelijks leven steeds belangrijker wordt, ook voor praktische toepassingen zoals betalen en toegang verlenen, is een gegeven. Voor wie wil zou de smartphone op termijn de inhoud van de portemonnee en de sleutelbos zelfs kunnen vervangen. Gemak en veiligheid staan daarbij voorop. KPN speelt met de NFC SIM-kaart in op deze trend en is dan ook verheugd samen met Rabobank het gemak van veilig en snel mobiel betalen via NFC technologie aan onze gezamenlijke klanten te kunnen aanbieden."

De Rabo Wallet is meer dan alleen een digitale bankpas. Klanten kunnen er klantkaarten, ledenpassen en kortingsbonnen in opslaan en indien gewenst aanbiedingen ontvangen. Ook kunnen ze hun saldo checken en parkeerkosten betalen.

"Betalen met je smartphone is het betalen van de toekomst", zegt Elze Vonk, hoofd Financieren, Betalen en Verzekeren bij de Rabobank. "Door de samenwerking met KPN kan de Rabobank een fors grotere groep klanten gebruik laten maken van de Rabo Wallet. Dat past bij onze ambitie om de Rabo Wallet zo snel mogelijk voor zoveel mogelijk klanten beschikbaar te stellen."

Mobiel betalen met de Rabo Wallet was al mogelijk met een beperkt aantal Samsung smartphones. Met de nieuwe NFC SIM-kaart wordt mobiel betalen mogelijk voor Rabobank-klanten die in het bezit zijn van een NFC geschikte smartphone met een Android besturingssysteem vanaf versie 4.4 en een mobiel abonnement van KPN. Deze dienstverlening is ook beschikbaar voor klanten van Telfort, Simyo en Yes Telecom.

Deze ontwikkeling past in een trend waarbij de smartphone in ons dagelijks leven een steeds belangrijker rol gaat spelen bij betalen, toegang krijgen en andere praktische toepassingen. Ruim 80% van de Nederlanders bezit een smartphone, heeft die bijna altijd op zak en is daarmee continu online. Daarnaast is meer dan 40% van de betaalterminals in Nederland voorzien van NFC-technologie en dit aantal neemt naar verwachting snel toe naar meer dan de helft eind dit jaar. De combinatie maakt dat gezamenlijke klanten van Rabobank en KPN met een geschikt Android toestel en een NFC SIM-kaart de eenvoud en snelheid van mobiel betalen met Rabo Wallet op veel locaties kunnen ervaren.

De nieuwe NFC SIM-kaart maakt het mogelijk tientallen denkbare betaal-, toegangs- en identificatietoepassingen veilig op de SIM-kaart op te slaan. Nieuwe mobiele klanten van KPN, Telfort, Simyo en Yes Telecom ontvangen de NFC SIM-kaart bij het aangaan van het contract; bestaande klanten ontvangen de kaart op aanvraag of bij een reguliere SIM-kaart vervanging. De NFC SIM-kaart is vooralsnog niet beschikbaar voor klanten met een prepaid SIM-kaart.

Klik hier voor meer informatie over of het aanvragen van een nieuwe NFC SIM-kaart.

Voor meer klantinformatie over de Rabo Wallet: www.rabobank.nl/rabowallet

 
Bron: KPN

Goedemorgen bezoeker
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Laatst geziene leden
eogcnlGhost05:15:53
KaPteiN07:23:23
william6011:56:09
glasblazer 1 dag
Shoutbox
U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

26 februari 2016, 10:05
Dank! www.jjvanka.net

25 februari 2016, 23:09
Een oud zeer steekt de kop weer op: afspelen video van eigen website met horten en stoten (bufferprobleem). Bij eerdere gelegenheden heeft een 'shout' goed geholpen... Dus bvd! :-)

30 januari 2016, 13:18
Goedemiddag mensen

27 januari 2016, 20:47
Work around op Internet voor KPN Mail op mobiele Phone.

27 januari 2016, 11:58
Windows 10 mobiele Phone KPN mail instellen A.U.B

Vergelijkers