obey-robots.txt
25 Oktober 2016, 05:12
Navigatie
Ledenenquête
Tevreden met KPN?

Ja
Ledenenquête: Tevreden met KPN? Ja 36% [452 stemmen]
36% [452 stemmen]

Nee
Ledenenquête: Tevreden met KPN? Nee 64% [808 stemmen]
64% [808 stemmen]

Stemmen: 1261
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 18 apr 2007
Steun ons
Welkom

Hebt u hulp nodig post dan uw vraag, klacht of opmerking! Daarvoor moet u zich wel vrijblijvend registreren. Na inloggen kunt u hier klikken voor uw eerste post. Crew en leden van de KPN Gebruikers Groep helpen u graag.
Ook voor voormalig Planet Internet, HetNet en Lijbrandt gebruikers.


Gezocht crewleden die op dit forum willen meehelpen. Contact.

Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

Wachtwoord


Nog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.
KPN Gebruikers Groep
Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Hieronder de laatste 10 forum reacties. Naar het complete »KPN Forum«. KPN Forum Volg Forum KPN via Twitter.
  Onderwerpen x bekeken antwoorden Laatste bericht
Geen nieuwe berichten

Geen geluid op mijn tv via kpn kastje

« Ga naar bericht

Om welke decoder gaat het? Heb je hem ook aangesloten op een versterker? Met wat voor kabel is hij aangesloten op je TV en eventuele versterker? Om welke TV gaat het (type nummer)?

  Interactieve TV [IPTV] via ADSL2+ « Meer onderwerpen
103 1 eogcnlGhost
21 okt 2016, 23:21
Geen nieuwe berichten [Enquête]

Nieuwe KPN app slecht?!

« Ga naar bericht

Beste allemaal, Sinds een dag is de nieuwe KPN tv app uit voor mobile apparaten. Terwijl de oude goed werkte en overzichtelijk was, echter in de nieuwe app is alles slecht te vinden en niet ove...

  Programma aanbod « Meer onderwerpen
67 0 Pauwer
21 okt 2016, 19:53
Geen nieuwe berichten

Experiabox V10 KPN Glasvezel en RT-N66U

« Ga naar bericht

Dat is nog steeds de beste optie, de EB blijft nog steeds een zeur ding op het gebied van WiFi, maar is altijd nog beter dan alle andere EB's. Het ultime is nog steeds een WiFi station, daar kan d...

  Eigen netwerk « Meer onderwerpen
230 3 eogcnlGhost
12 okt 2016, 18:15
Geen nieuwe berichten

toegang blokkeren

« Ga naar bericht

Hallo eogcnlGhost, Ga ik proberen. Dankjewel. Gr.

  Routers « Meer onderwerpen
146 2 Glenno
11 okt 2016, 10:32
Geen nieuwe berichten

Experiabox V10

« Ga naar bericht

Dan moet je even de KPN bellen op 0800-0402, daar kan je regelen dat je modem wordt omgeruild. Het is niet gezegd dat je daadwerkelijk een V10 krijgt, het kan zijn dat je opnieuw een V9 krijgt, da...

  KPN Glasvezel diensten « Meer onderwerpen
205 1 eogcnlGhost
04 okt 2016, 12:56
Actief onderwerp

Externe harde schijf aansluiten op de V10

« Ga naar bericht

Over het algemeen kan elke NAS met Windows en OSX overweg. Lees goed voor je een NAS koopt dat die met beide bestands systemen kan werken. Een tip: Sluit je NAS aan op je Experiabox en niet op...

  KPN Nieuws « Meer onderwerpen
10147 16 eogcnlGhost
02 okt 2016, 00:49
Actief onderwerp

Geen dolby digital 5.1 via Glasvezel?

« Ga naar bericht

Ik heb zelf de opvolger van jou kastje, de SMB2260, die heeft er geen problemen mee, niet met de HDMI en de niet met de optisch. Misschien nog een poging doen om toch zon nieuwe te krijgen, als ...

  Tips en Truuks voor Digitenne en IPTV « Meer onderwerpen
848 19 eogcnlGhost
30 sep 2016, 19:33
Geen nieuwe berichten

Traag internet sinds 2 dagen

« Ga naar bericht

Bedankt voor de tip. Ik zal het bekijken.

  Snelheid « Meer onderwerpen
392 8 joezer1958
23 sep 2016, 18:14
Geen nieuwe berichten

welk toestel koop ik?

« Ga naar bericht

Hoi Wendie, je moet een gewoon analoog toestel er op aansluiten.

  Algemeen « Meer onderwerpen
201 1 eogcnlGhost
16 sep 2016, 09:35
Actief onderwerp

ARV7519 ombouwen naar WiFi-repeater

« Ga naar bericht

Ik snap dat je het raadselachtig vind wat mijn beschrijving betreft, Maar na mijn uitleg zal je ook begrijpen waarom die geheimzinnigheid. Heel veel mensen weten niet hoe een Experiabox werkt, du...

  Routers « Meer onderwerpen
16604 20 eogcnlGhost
12 sep 2016, 23:55
Deze button KPN Gebruikers Groep op je eigen website of blog. Klik selecteert alles, kopieer en plak!
BBcode:
HTML:
KPN vernieuwt populaire Interactieve TV app
image

KPN heeft de populaire Interactieve TV app geheel vernieuwd, zowel de inhoud als de vormgeving van de app gingen volledig op de schop. Dit komt het gebruiksgemak ten goede waardoor de kijkbeleving van Interactieve TV bij KPN verder verbetert. De app heeft een geheel nieuwe vormgeving en is nu nog makkelijker in het gebruik. Ook is een groot aantal extra zenders vanaf nu buitenshuis te bekijken, waaronder de zenders van FOX Sports. Alle verbeteringen zijn doorgevoerd op basis van klantfeedback.

Met de nieuwe app kunnen TV-klanten van KPN altijd en overal TV, films en series on demand kijken en ook opnames inplannen en terugkijken. Daarnaast zijn nog meer zenders dan voorheen buitenshuis te bekijken, waaronder de zenders van

KPN heeft vorige week de grens van 1 miljoen vast-mobiele klanten gepasseerd. Het gaat om KPN- en Telfortklanten die minimaal één product voor thuis combineren met een mobiel abonnement. Steeds meer klanten ontdekken de voordelen van het combineren van vaste en mobiele diensten bij KPN.

Onderzoek onder klanten leert dat de combinatie van vaste en mobiele diensten wordt gewaardeerd met hoge klanttevredenheidscijfers. De klantloyaliteit is de afgelopen jaren ook flink gestegen, mede door de combinatie van vaste en mobiele diensten.

Met zowel een Alles-in-1 pakket voor thuis en een mobiel abonnement krijgen klanten bij KPN niet alleen heel veel voordeel, maar vooral ook heel veel extra mogelijkheden. Zo kunnen ze maandelijks wisselen van gratis zenderpakket, waardoor het bijvoorbeeld mogelijk is om zelf de ontknoping van de Eredivisie te zien én met kerst de kinderen te verwennen met kinderfilms uit het kidspakket.

Ook kunnen klanten MB´s delen met iedereen in het huishouden zodat optimaal gebruik kan worden gemaakt van ieders databundel. En hebben klanten meerdere mobiele abonnementen op hetzelfde adres, dan krijgen zij elke maand EUR5,- korting op elk abonnement.
Bron: KPN
KPN verwelkomt Alert Online 2016
image

Staatssecretaris Dijkhoff geeft vanmiddag bij KPN in Den Haag het startschot voor Alert Online, de jaarlijkse campagne om de kennis en vaardigheden van Nederlanders op het gebied van cybersecurity te vergroten. Ruim tweehonderd partijen, waaronder KPN, zetten zich van 3 tot en met 14 oktober in om de kennis en het bewustzijn te vergroten. Dat is nog steeds hard nodig, want uit onderzoek van Alert Online blijkt dat Nederlanders nog te weinig weten over de online gevaren en hoe zij zich daartegen kunnen beschermen.

Ook onderschatten Nederlanders de kans dat zij slachtoffer worden. Zo heeft ruim de helft van de Nederlanders nog nooit van ransomware gehoord, terwijl dit de snelst groeiende dreiging op internet is. "Online veiligheid is nog altijd niet vanzelfsprekend en zal dat ook nooit worden", aldus Joost Farwerck, COO en lid van de Raad van Bestuur KPN. "Cyberaanvallen, hacking, phishing. Het zijn termen die helaas in één adem worden genoemd met de online wereld waarin we leven. Daarom is het goed dat we daar deze week extra bij stilstaan, want alert moeten we altijd zijn, 365 dagen per jaar."

Cyber Skills
KPN is hoofdpartner van Alert Online, de campagne die een grotere bewustwording en het ernaar handelen stimuleert. De campagne, georganiseerd door ECP en mogelijk gemaakt door de NCTV, gaat vanmiddag van start en staat in het teken van `Cyber Skills´. Kennis en vaardigheden zijn de beginselen om technologieën op een veilige manier te kunnen ontwikkelen en te gebruiken. Zo´n tweehonderd partijen uit overheid, wetenschap en bedrijfsleven doen mee aan de campagne door eigen activiteiten over dit onderwerp te organiseren.

Naast het verwelkomen van Alert Online organiseert KPN een reeks inspirerende kennissessies over opkomende technologieën als  Internet of Things, Threat Intelligence en Quantum Computing waarmee een kijkje in de toekomst wordt gegeven. Nationaal en internationaal gerenommeerde onderzoekers en experts delen hun kennis en inzichten en gaan met elkaar in gesprek. Deze drie kennissessies zijn gratis en publiekelijk toegankelijk, aanmelden is wel verplicht. Bezoekers kunnen zich aanmelden voor deze seminars via alertonline.nl of live meekijken via de YouTube stream van KPN.

Hack in the Class
Daarnaast organiseert KPN op vrijdag 7 oktober `Hack in the Class´, een initiatief dat kinderen spelenderwijs leert programmeren. Door jonge kinderen bewust te maken van de gevaren en de grote mogelijkheden van de digitale samenleving legt Hack in the Class de basis voor zelfredzaamheid op volwassen leeftijd.

Meer informatie over KPN kennissessies tgv Alert Online:

KPN kennissessie Alert Online - IoT Security
Maandag, 10 oktober 2016

Massaal verbinden we alledaagse apparaten en sensoren met het internet. Van fitnessarmbanden, thermostaten, slimme meters, waarschuwingssystemen voor files of milieurampen, tot de beroemde slimme koelkast. Veel toepassingen hebben als doel de leefomgeving leuker, handiger of veiliger te maken, maar hoe is het eigenlijk gesteld met de security van IoT technologieën zelf? Meer informatie. 

KPN kennissessie Alert Online - Threat Intelligence
Dinsdag, 11 oktober 2016

Hoe krijg je zicht op wat er speelt  in je bedrijfsnetwerk en welke dreigingen er op de loer liggen? Wil je bedreigingen vanuit het internet een stapje voor zijn, kom je snel terecht bij de term Threat Intelligence (TI). Met experts op het gebied van netwerkbeveiliging en TI  gaan we op zoek naar wat TI inhoudt en doorgronden verschillende manieren van aanpak. Meer informatie.

KPN kennissessie Alert Online - Quantum Computing
Donderdag, 13 oktober
 
De EU heeft Quantum Computing benoemd tot een top prioriteit. De verwachte impact van Quantum Computing op onze samenleving en informatie beveiliging is groot. Wat als we in een mum van tijd enorme databases kunnen doorzoeken, uit data van biljoenen sensoren real-time simulaties kunnen berekenen, versleutelingen kunnen kraken, afwijkingen in DNA kunnen detecteren of efficiënt zwaartekrachtsgolven onderzoek kunnen doen? Meer informatie.
Bron: KPN
Goedenacht bezoeker
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Laatst geziene leden
| eogcnlGhost02:03:11
| KaPteiN06:45:45
Shoutbox
U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

05 oktober 2016, 21:43
Sinds en crash ben ik adres kwijt voor pingen. Nu kan ik af en toe 1 file uploaden en dan niets... Ga toch nog even chatten met de VS, want blijkbaar is het hier wel OK. Dank - JJ

05 oktober 2016, 21:32
Probeer je site eens te pingen.

05 oktober 2016, 21:19
IP 86.95.29.215 Serverstatus blijkt OK. Storing KPN? Duurt al minstgens 2 uur...

05 oktober 2016, 21:08
IP 86.95.29.215 Vbg met eigen site -- (www.jjvanka.net) kan niet uploaden. Niet bekend of fout hier of server in Amerika...

11 september 2016, 08:28
Hi Ik heb een experia box en een tv met alleen HDMI aansluitingen, vraag wat heb ik nodig om tv aan te sluiten? Heb denk ik een tv ontvanger nodig , kan ik ook ziggo op de experia box aansluiten?