obey-robots.txt
02 September 2015, 14:46
Navigatie
Ledenenquête
Tevreden met KPN?

Ja
Ledenenquête: Tevreden met KPN? Ja 35% [423 stemmen]
35% [423 stemmen]

Nee
Ledenenquête: Tevreden met KPN? Nee 65% [798 stemmen]
65% [798 stemmen]

Stemmen: 1222
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 18 apr 2007
Welkom

Hebt u hulp nodig post dan uw vraag, klacht of opmerking! Daarvoor moet u zich wel vrijblijvend registreren. Na inloggen kunt u hier klikken voor uw eerste post. Crew en leden van de KPN Gebruikers Groep helpen u graag.
Ook voor voormalig Planet Internet en HetNet gebruikers.


Gezocht crewleden die op dit forum willen meehelpen. Contact.

Hieronder de laatste 10 forum reacties. Naar het complete »KPN Forum«. KPN Forum Volg Forum KPN via Twitter.
  Onderwerpen x bekeken antwoorden Laatste bericht
Geen nieuwe berichten

ITV

« Ga naar bericht

Bel KPN even voor een nieuw iTV kastje, maandag bellen, dinsdag in huis. Dat is de makkelijkste manier, inplaats van zoeken wat het probleem zou kunnen zijn.

  KPN Televisie Storing « Meer onderwerpen
118 1 eogcnlGhost
31 aug 2015, 01:03
Actief onderwerp

Siemens Gigaset SX551 van een nieuwe firmware te voorzien Hacked al...

« Ga naar bericht

Ik had ook nog een vraag aangaande de Gigaset SX551. Is het mogelijk om zonder buitenlijn intern te bellen met de twee telefoonaansluitingen? Ik heb de aangepaste software uit dit topic geïnstallee...

  Hardware firmware « Meer onderwerpen
74988 53 ThijsR
26 aug 2015, 18:28
Actief onderwerp

solar frontier omvormer en kpn experia box v9

« Ga naar bericht

Nee dat klopt, ik heb een Experiabox V9, de omvormer en de router vonden elkaar toen ik binnen het menu web-portal voor retransmission koos.

  Hardware instellingen « Meer onderwerpen
894 15 Erik1963
24 aug 2015, 19:51
Geen nieuwe berichten

Eigen router achter experiabox

« Ga naar bericht

Aangesloten zoals aanbevolen en alles werkt. Ging eigenlijk vrij eenvoudig nu. Bedankt voor je hulp en dit topic kan dicht. Met vriendelijke groeten Appie

  Hardware instellingen « Meer onderwerpen
872 7 Toef
20 aug 2015, 22:48
Geen nieuwe berichten

voip snom gebruiken als normale telefoon?

« Ga naar bericht

Gaat je niet lukken. SIP connecten aan de Experia Box werkt niet (meer). KPN heeft de SIP server uitgeschakeld in de EB. Enige oplossing is om je nummer bij een VOIP provider registreren en a...

  KPN Glasvezel diensten « Meer onderwerpen
1006 8 not-kpn
18 aug 2015, 23:35
Actief onderwerp

Openen van poorten

« Ga naar bericht

OK, ik had daar al een beetje op gerekend. Ik wil u bedanken voor alle tijd die u er hebt ingestoken. Ik heb daar weer uit kunnen leren. Mogelijk ontmoeten we elkaar nog eens op deze site. harteli...

  Routers « Meer onderwerpen
879 13 Groenling
18 aug 2015, 18:34
Geen nieuwe berichten

VPN verbinding met ddwrt achter ZTE H220N

« Ga naar bericht

Bedankt voor het bericht, maar is het niet mogelijk om een VPN server op te zetten in combinatie met de DD-WRT software? Heeft iemand hier nog aanvullende stappen voor het instellen? Als ik lokaal...

  Eigen netwerk « Meer onderwerpen
264 2 groen87
18 aug 2015, 11:40
Geen nieuwe berichten

Slecht beeld bij sportuitzendingen

« Ga naar bericht

Wie heeft er voor mij een oplossing? Ik heb een Sony Bravia KDL-32W705b 200Hz LED Smart TV, full HD, i.c.m. met een digitale TV via een Experiabox V9, aangesloten via HDMI Het beeld bij films,...

  Tips en Truuks voor Digitenne en IPTV « Meer onderwerpen
200 0 PhilipV
13 aug 2015, 17:14
Geen nieuwe berichten

ZTE V10 is (beschikbaar)

« Ga naar bericht

Dan ben ik een uitzondering op de regel. Ik heb een NAS(Medion) en kreeg de zaak niet voor elkaar. Poorten die geblokkeerd bleven. Uiteindelijk een prof erbij gehaald maar ook die liep vast. Uitein...

  KPN Nieuws « Meer onderwerpen
856 4 Groenling
12 aug 2015, 03:24
Actief onderwerp

repeater en accesspoint

« Ga naar bericht

Dat is goed om te horen.

  Helpdesk « Meer onderwerpen
1016 16 eogcnlGhost
11 aug 2015, 20:08
Deze button KPN Gebruikers Groep op je eigen website of blog. Klik selecteert alles, kopieer en plak!
BBcode:
HTML:
Ethische hackers KPN naar finale Cyberlympics in Washington

Het ethisch hackersteam van KPN is door naar de finale van de Cyberlympics. Na drie voorrondes gaan ze in oktober in Washington strijden om de wereldtitel.

De oeroude Olympische gedachte is: `Niet winnen, maar meedoen, daar gaat het om.´ Maar dat geldt niet voor Sector C, de naam van het hackersteam van KPN. Na prima prestaties in de eerste drie voorrondes van de internationale hackwedstrijd Global Cyberlympics, hebben onze collega´s zich geplaatst voor de grote finale in Washington. In de Verenigde Staten gaan ze in oktober met vijf andere teams strijden om de felbegeerde wereldtitel. `Hartstikke mooi natuurlijk´, zegt Sander Spierenburg, die lid is van het REDteam van KPN. `Maar nu willen we de titel ook pakken. Dat is ook wat ons team bindt: de winnaarsmentaliteit. Daardoor was er in de voorrondes sprake van een goede en gedreven sfeer.´ Het wordt de derde opeenvolgende finaleplaats voor Sector C, dat in de twee voorgaande finales met een derde plek op het podium kwam.

Derde voorronde

Terwijl afgelopen vrijdagavond mensen in Amsterdam vertier vonden op terrassen, was Sector C zich in het zweet aan het werken op kantoor aan de Teleportboulevard tijdens de beslissende derde voorronde. `Het spel in de voorrondes was beter dan in de voorgaande jaren´, heeft Sander ervaren. `Soms vielen de opdrachten mee, maar soms was het ook erg pittig, met af en toe rare instinkers.´ Het hackersteam heeft zich echter prima staande gehouden, getuige de tweede plaats in de eerste voorronde, de eerste plaats in de tweede voorronde en wederom bij de eerste twee in de laatste ronde. `Hoe we hebben samengewerkt? Ieder teamlid was bezig met de opdracht. Als iemand een doorbraak had in de oplossing, werkten we verder samen aan de oplossing of gingen door met de volgende opdracht. Op die wijze hebben we geprobeerd alles zo snel mogelijk op te lossen.´

Serieuze ondertoon

De Global Cyberlympics is een spel, maar wel met een serieuze ondertoon. Het ethisch hackersteam van KPN is in de dagelijkse praktijk namelijk bezig om `vijandige´ hackers geen kans te geven om in onze systemen binnen te dringen. `De laatste ontwikkelingen op het gebied van security volgen we uiteraard op de voet´, stelt Sander. `Daarnaast verbeteren we onze vaardigheden continue, bijvoorbeeld door deel te nemen aan internationale hackwedstrijden, zoals deze.´ Alles met als doel ervoor te zorgen dat onze producten en diensten voor klanten absoluut veilig zijn en blijven. Met onder andere de internationale wedstrijd Cyberlympics toetsen de ethische hackers van KPN niet alleen hun kennis, maar bijvoorbeeld ook of ze binnen de vastgestelde tijd problemen kunnen oplossen.
Bron: KPN
Mobiele data-explosie op KPN netwerk tijdens SAIL 2015

Tijdens SAIL 2015 heeft KPN een ware explosie aan dataverbruik waargenomen op het mobiele netwerk. Er werd in vijf dagen tijd ongeveer 4 keer meer mobiele data verbruikt dan normaal in Amsterdam. Het netwerk van KPN liet een piek zien in het mobiele dataverkeer tijdens de SAIL-In Parade afgelopen woensdag. 

Speciaal voor de bezoekers en alle deelnemende boten had KPN twee extra grote communicatiemasten ingericht, zodat ook op het water communicatie werkte. Daarnaast werd de capaciteit van de mobiele 4G, 3G en 2G netwerken tijdelijk uitgebreid en bood KPN bezoekers aan SAIL Amsterdam 2015 over het gehele SAIL-gebied Free WiFi. Hiervoor werd 8 kilometer netwerkkabel aangelegd om de tachtig WiFi access points te kunnen inrichten.


Social Media

Ook verzorgde KPN tijdens SAIL een speciale Social Media boot van waaruit filmpjes, foto´s en impressies werden gedeeld door een speciale, gezamenlijke redactie van SAIL en KPN (zie hier een impressie). Dat er tijdens SAIL veel data werd verbruikt door de bezoekers, merkte ook de organisatie van SAIL. Lucette Bruinsma, hoofd communicatie van SAIL Amsterdam 2015: "In de eerste vier dagen hadden we ruim 45.000 tweets op de officiële #SAIL2015 met een bereik van ruim 150 miljoen impressies. Nemen we andere SAIL Amsterdam gerelateerde hashtags mee dan komen we op 85.000 tweets. Op Facebook realiseerden we in hele korte tijd een bereik van bijna 6 miljoen. Ook voor Instagram bleek SAIL een aansprekend onderwerp met ruim 36.000 posts."

 
Bron: KPN
KPN hoofdsponsor Amsterdam Dance Event

KPN is partner van het Amsterdam Dance Event. Voordeel daarvan is dat we nu dance content kunnen produceren, speciaal voor onze klanten.

Het Amsterdam Dance Event (ADE) is het grootste clubfestival ter wereld. Er zijn 300 events, 2000 dj´s in tachtig clubs en vindt tussen 14 en 18 oktober in Amsterdam plaats.

Samenwerken met vooraanstaande partners

In juni kondigde KPN al aan om eigen content te produceren en te verspreiden op het gebied van sport, muziek en series. Dat doen we samen met vooraanstaande partners als Endemol Shine, Mojo Concerts, De Eredivisie en nu dus met Amsterdam Dance Event. Dit soort content wordt op de KPN kanalen uitgezonden, maar is ook via video on demand te bekijken. Op het Amsterdam Dance Event gaan we een programma maken met allerlei pioniers en nieuwkomers uit de muziek scene.

Music State

Het bieden van muziekcontent doet KPN nu al met het recent gelanceerde online muziekmagazine Music State; een gids in de wondere - maar dichtbevolkte - wereld van dance en hiphop. Het produceren van content tijdens ADE is hierop een mooie aanvulling. Het festival is dé plek bij uitstek om de laatste ontwikkelingen te spotten.
Bron: KPN
Goedemiddag bezoeker
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Laatst geziene leden
KaPteiN07:32:11
eogcnlGhost10:55:33
weder498 1 dag
FransD 1 dag
Shoutbox
U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

22 februari 2015, 21:56
hoi ik hebde experoabox geinstalleerd maar nu kent hij mijn nas niet meer waar kan ik de instellingen van de nas en de ftp instellen zodat ik er weer toegang tot krijg

08 februari 2015, 11:32
moi

11 januari 2015, 19:52
Forum is aardig aktief. Veel wetenswaardigheden
rijker geworden. Bedankt allen.

01 januari 2015, 21:09
ook bij mij start kpnvandaag niet meer op zoals bij havieg via internet explorer

31 december 2014, 23:16
Een geweldig 2015 toegewenst! Tip voor een goed voornemen: in 2015 ons vaker te bezoeken en te helpen waar het kan! Cheer

Vergelijkers