obey-robots.txt
28 September 2016, 00:16
Navigatie
Ledenenquête
Tevreden met KPN?

Ja
Ledenenquête: Tevreden met KPN? Ja 36% [449 stemmen]
36% [449 stemmen]

Nee
Ledenenquête: Tevreden met KPN? Nee 64% [808 stemmen]
64% [808 stemmen]

Stemmen: 1258
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 18 apr 2007
Steun ons
Welkom

Hebt u hulp nodig post dan uw vraag, klacht of opmerking! Daarvoor moet u zich wel vrijblijvend registreren. Na inloggen kunt u hier klikken voor uw eerste post. Crew en leden van de KPN Gebruikers Groep helpen u graag.
Ook voor voormalig Planet Internet en HetNet gebruikers.


Gezocht crewleden die op dit forum willen meehelpen. Contact.

Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

Wachtwoord


Nog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.
KPN Gebruikers Groep
Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Hieronder de laatste 10 forum reacties. Naar het complete »KPN Forum«. KPN Forum Volg Forum KPN via Twitter.
  Onderwerpen x bekeken antwoorden Laatste bericht
Actief onderwerp

Geen dolby digital 5.1 via Glasvezel?

« Ga naar bericht

De instellingen in je iTV box, (pagina 1, bericht 4) HDMI geluidsformaat: Bitstream Geluidsformaat: PCM Dolby Digital Comp: RF HD-audio: aan

  Tips en Truuks voor Digitenne en IPTV « Meer onderwerpen
471 15 eogcnlGhost
27 sep 2016, 17:29
Actief onderwerp

Externe harde schijf aansluiten op de V10

« Ga naar bericht

Hoi Erik, nee helaas nog geen vooruitgang en ik denk dat die er ook niet meer gaat komen, altans niet op de V10. Het makkelijkste om je schijf toch in je netwerk te krijgen is een simpele router t...

  KPN Nieuws « Meer onderwerpen
9316 14 eogcnlGhost
24 sep 2016, 15:58
Geen nieuwe berichten

Traag internet sinds 2 dagen

« Ga naar bericht

Bedankt voor de tip. Ik zal het bekijken.

  Snelheid « Meer onderwerpen
265 8 joezer1958
23 sep 2016, 18:14
Geen nieuwe berichten

welk toestel koop ik?

« Ga naar bericht

Hoi Wendie, je moet een gewoon analoog toestel er op aansluiten.

  Algemeen « Meer onderwerpen
111 1 eogcnlGhost
16 sep 2016, 09:35
Actief onderwerp

ARV7519 ombouwen naar WiFi-repeater

« Ga naar bericht

Ik snap dat je het raadselachtig vind wat mijn beschrijving betreft, Maar na mijn uitleg zal je ook begrijpen waarom die geheimzinnigheid. Heel veel mensen weten niet hoe een Experiabox werkt, du...

  Routers « Meer onderwerpen
16119 20 eogcnlGhost
12 sep 2016, 23:55
Geen nieuwe berichten

Verhuizing van glasvezel met KPN complet

« Ga naar bericht

Het ligt eraan van waar naar waar je gaat verhuizen, woon je bijvoorbeeld in een dorp dan kan het zijn dat je op de zelfde wijkcentrale blijft zitten, maar dan krijg je wel een nieuwe uitgang (ande...

  Helpdesk « Meer onderwerpen
204 3 eogcnlGhost
07 sep 2016, 10:09
Geen nieuwe berichten

Glasvezel + Airport Extreme

« Ga naar bericht

Vorige week mijn Airport Extreme aangesloten. Hiervoor gebruikte ik de Airport Express. Op zich tevreden maar wilde een hogere down- en uploadsnelheid via WIFI. Situatie als volgt: buiten de woning...

  KPN Glasvezel diensten « Meer onderwerpen
134 0 simonlebon
03 sep 2016, 15:29
Geen nieuwe berichten

SMS-berichten komen ten onrechte niet als tekstbericht door

« Ga naar bericht

Ik maak gebruik van KPN glasvezel met Internet+Bellen via de V9 router van KPN en een Siemens C 470IP Gigaset DECT telefoon. Via deze telefoon krijg ik al jaren Sms-berichten door als tekstbericht...

  Eigen telefoon netwerk « Meer onderwerpen
118 0 WJ
30 aug 2016, 10:40
Geen nieuwe berichten

LEZEN - BELANGRIJK

« Ga naar bericht

Er wordt SPAM rond gestuurd uit de naam van KPN, open dit NIET, klik GEEN links aan. VERWIJDER dit bericht direct. Het bericht is afkomstig van: kpn2016@t-online.de Het bericht ziet eruit zo...

  KPN Nieuws « Meer onderwerpen
130 0 eogcnlGhost
29 aug 2016, 01:17
Actief onderwerp

wel internet geen wifi

« Ga naar bericht

ben bang dat het opsturen wordt ter reparatie

  KPN Internet Storing « Meer onderwerpen
481 12 inberg
24 aug 2016, 16:37
Deze button KPN Gebruikers Groep op je eigen website of blog. Klik selecteert alles, kopieer en plak!
BBcode:
HTML:
KPN Ventures investeert in industrieel cybersecurity-bedrijf SecurityMatters
image

KPN Ventures heeft geïnvesteerd in SecurityMatters, een toonaangevende leverancier van geavanceerde cybersecurity-oplossingen voor de beveiliging van industriële installaties. De investering past binnen de strategie van KPN om te groeien in digitale beveiligingsdiensten en op dat gebied ook samen te werken met innovatieve technologie bedrijven. 

SecurityMatters (gevestigd in Eindhoven, Nederland) is in 2009 opgericht door Emmanuele Zambon, Damiano Bolzoni en Sandro Etalle. Het bedrijf heeft een netwerk monitoring oplossing ontwikkeld (onder de merknaam SilentDefense) waarmee organisaties in bijvoorbeeld de olie- en gasindustrie hun kritische industriële infrastructuur weerbaar kunnen maken tegen cyberaanvallen. Sinds de introductie van SilentDefense in 2013, is de oplossing reeds internationaal uitgerold en toegepast in verschillende sectoren waaronder elektriciteitsbedrijven, de olie- & gasindustrie, chemische en farmaceutische installaties, en de drinkwatersector. 

Herman Kienhuis, directeur KPN Ventures: "KPN werkt al met SecurityMatters om hun SilentDefense cybersecurity monitoring software aan industriële klanten in Nederland aan te bieden. We zijn onder de indruk van de expertise van het team en de kwaliteit van hun product en zien veel kansen om onze samenwerking uit te breiden en het bedrijf te ondersteunen in haar groei." 

Damiano Bolzoni, mede-oprichter en CEO van SecurityMatters: "We zijn zeer trots dat we toonaangevende beleggers hebben kunnen aantrekken die bereid zijn hun expertise en netwerken te gebruiken om onze groei te versnellen en ons bedrijf naar het volgende niveau te tillen." Naast KPN Ventures investeren ook Robert Bosch Venture Capital, Phoenix Contact Innovation Ventures en  Emerald Technology Ventures in SecurityMatters.
Bron: KPN
KPN opnieuw in wereldtop van duurzaamste telecombedrijven
image

KPN staat voor het vijfde achtereenvolgende jaar genoteerd in de Dow Jones Sustainability World Index (DJSI). Daarmee is KPN volgens onafhankelijke experts één van de negen meest duurzame telecombedrijven ter wereld.

Uit de cijfers blijkt dat KPN onder andere goed scoort met zijn klimaatbeleid. Het Italiaanse Telecom Italia SpA is ´s werelds duurzaamste telecombedrijf. In totaal werden 71 telecombedrijven uitgenodigd om hun duurzaamheidsprestaties te laten meten voor opname in de wereldindex. Dow Jones maakte de cijfers vanmorgen bekend.

Lat steeds hoger

Sinds 2012 staat KPN onafgebroken in deze wereldwijde index, voor beleggers een belangrijke graadmeter op het gebied van duurzaamheid. Echter, de concurrentie om een notering in de DJSI index te verdienen neemt toe met steeds meer bedrijven die hier naar streven. Daarnaast legt Dow Jones de lat elk jaar hoger zodat bedrijven blijven werken aan verdere verduurzaming.

"De impact van KPN op de samenleving is groot. Daarom zetten we al jaren vol in op het terugdringen van de CO2-uitstoot, helpen we klanten hun eigen CO2-uitstoot te verlagen en willen we met onze dienstverlening bijdragen aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen,"  zegt Eelco Blok, CEO van KPN. "Dat we ons voor het vijfde achtereenvolgende jaar tot de meest duurzame telecombedrijven ter wereld mogen rekenen is een prestatie om trots op te zijn".

Minder, schoner, klanten helpen

Energieverbruik en CO2-uitstoot terugdringen zijn topprioriteiten bij KPN, evenals met KPN producten en diensten klanten helpen hun eigen CO2-voetafdruk te verlagen. KPN, verantwoordelijk voor 0,8% van het elektriciteitsverbruik in Nederland, is sinds 2015 klimaatneutraal voor eigen operatie. Dat doet KPN door uitsluitend in Nederland opgewekte groene stroom te gebruiken (88% van het energieverbruik van KPN), en de uitstoot van gas (3%) en autobrandstoffen (9%) via bosbouw en Gold Standard certificaten te compenseren.

Economie, maatschappij en milieu

De Dow Jones Sustainability Index, die in 1999 werd geïntroduceerd, geeft de duurzaamheidsscores van de 2500 grootste beursgenoteerde bedrijven ter wereld weer en is ingedeeld in sectoren. De ranglijst is gebaseerd op economische, maatschappelijke en milieuprestaties.

Klik hier voor het DJSI-overzicht dat Dow Jones vanmorgen publiceerde. Meer weten over onze duurzaamheidsprestaties? Bekijk ons geïntegreerde jaarverslag over 2015.
Bron: KPN
Aankondiging definitieve resultaten bod KPN op obligatieleningen
image

Op 30 augustus 2016 heeft KPN een bod gedaan op een aantal van zijn obligatieleningen. De definitieve resultaten zijn inmiddels bekend. Naar aanleiding van sterke vraag heeft KPN besloten om EUR 1 miljard aan obligaties terug te kopen, ten opzichte van EUR 750 miljoen eerder gecommuniceerd. De inkoop wordt gefinancierd door uitgifte van een obligatielening met 2 tranches ter waarde van in totaal EUR 1.250 miljoen, die eveneens op 30 augustus werd aangekondigd en die dag succesvol is geplaatst. Met deze transacties wordt de schuldstructuur van KPN verder geoptimaliseerd door verlenging van de gemiddelde looptijd van zijn obligatieleningen en verlaging van de gemiddelde rente van de obligatieportefeuille. 

Dit is een samenvatting van het Engelse persbericht dat leidend is. Lees hier het volledige Engelse persbericht
Bron: KPN
Goedenacht bezoeker
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Laatst geziene leden
| KaPteiN02:08:13
| captavia03:30:26
| MacDaddy03:40:26
| eogcnlGhost06:47:07
Shoutbox
U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

11 september 2016, 08:28
Hi Ik heb een experia box en een tv met alleen HDMI aansluitingen, vraag wat heb ik nodig om tv aan te sluiten? Heb denk ik een tv ontvanger nodig , kan ik ook ziggo op de experia box aansluiten?

21 augustus 2016, 11:58
Vbg weer ok. Dank - JJ

21 augustus 2016, 11:52
IP 86.95.29.215 Vbg met eigen site (www.jjvanka.net) wordt voortdurend onderbroken...

28 juli 2016, 07:42
KPN heeft pas het abonnement met €2,50 verhoogt bij nog een verhoging zeg ik op

07 juli 2016, 13:08
Vbg inmidels hersteld, zie ik. Vr. dank! - JJ