obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
Internet, TV en Telefonie storing.
zeilbood
Momenteel doet bij ons thuis internet, tv en telefoon van KPN glas het niet. Het begon gister toen de tv begon te haperen. Internetpagina's wilde op een gegeven moment niet meer laden.

De klantenservice maar gebelt. (met mobiel a zoveel cent per minuut) Die zeiden modem resetten en een half uurtje wachten. Meer dan een half uur later nog niks. Nog maar een keer gebeld dan. Die kon niet in het modem komen, kreeg geen antwoord van het modem. Moest het kabeltje tussen de genexis en experiabox eens vervangen, maar natuurlijk hielp dit ook niet. Modem een aantal keren herstart maar dit hielp niet. Volgens de helpdesk klopte alles aan hun kant en alle lampjes bij ons thuis op het genexis en modem waren ook gewoon goed. (T1 en T2 knipperen op het genexis en op de experiabox branden alle lampjes groen behalve het voice lampje, die doet het niet)

Als ik inlog op het modem zegt hij de ene keer dat hij verbinding heeft en de andere keer weer niet. Af en toe wil het internet lampje op de experiabox nog wel eens in rood veranderen. Lijkt me toch dat er wat bij de hand is bij KPN, want bij ons is verder niks veranderd.

Overbuurman met ook KPN glas heeft nergens last van. We staan volgens de helpdesk ook niet op de blacklist.

Er is nu een ticket aangemaakt en binnen 3 dagen wordt er wat aan gedaan. Ze gaan dan wat testen in de centrale enzo geloof ik. Best wel belachelijk dat dit zolang moet duren, aangezien we dus geen internet, tv en telefonie hebben. Gelukkig werkte Digitenne nog, dus konden we gisteravond nog voetbal kijken.

Locatie: Almere
Modem betreft de Experiabox 789.
Alle pc's zijn aangesloten met CAT6 kabel, TV tuners ook. (Dus géén homeplugs)

edit:

Inmiddels een monteur langs geweest. Modem e.d. vervangen maar het probleem blijft, probleem zit hem dus niet in huis maar ergens in de centrale. Als het goed is word er een meting enzo gedaan om te kijken waar het probleem ligt.

edit:

nogmaals een monteur geweest. probleem is opgelost.
Gewijzigd door zeilbood op 08 april 2010, 20:37
 
Fiberdude
wat was nu precies het probleem dan?
FTTC/FTTH
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Internet, TV en Telefonie storing.', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
KPN DSL Signal Issue so no internet Opleveringsproblemen : 1 04 jun 2020
KPN DSL Signal Issue so no internet Helpdesk : 1 04 jun 2020
Landelijke storing telefoonverkeer KPN Telefonie Storing : 1 24 jun 2019
Heel erg traag internet..... KPN Internet Storing : 2 09 apr 2019
Nummerbehoud vaste telefonie bij overstap van Pretium naar KPN Algemeen : 2 05 jan 2019