obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
KPN in 4k
Wout
Op dit moment selecteert KPN zelf duizend proefpersonen uit zijn eigen klantenbestand en het is vooralsnog niet mogelijk om jezelf aan de melden voor de pilot. Volgens KPN gaat de proef binnenkort van start, echter is er nog geen exacte datum geprikt.

De box kan volgens KPN content in 4k afspelen op 60Hz en ook is er ondersteuning aanwezig voor hdr, hoewel er nog weinig content beschikbaar zal zijn voor deze relatief nieuwe technologie. Aan de achterzijde vinden we een HDMI 2.0a-aansluiting, usb, ethernet, optical out en een 3,5mm koptelefoonaansluiting. Verder kan de box met HEVC-bestanden overweg, een formaat dat onder andere door Netflix wordt gebruikt voor het afspelen van content in 4k.
 
eogcnlGhost
Dat is dan leuk en aardig, maar je hebt dan geen zak aan de 4k.
Om een voordeel te hebben van 4k heb je minimaal 100Hz nodig.
En 4k in 3D (shutterglass), minimaal 200Hz, dat is dan 100Hz per oog.

60Hz = 60 frames/sec
100Hz = 100 frames/sec
1000Hz = 1000 frames/sec > maar dit is alleen nuttig voor films die er speciaal voor gemaakt zijn. Op tv is deze frequentie compleet nutteloos, omdat de tv beelden gaat bij verzinnen die er niet zijn om de frames op te vullen waardoor de kwaliteit van het beeld eigenlijk weer verlaagd wordt en zelf naar kwaliteit lager dan 60Hz.
JE BENT NOOIT TE OUD OM TE LEREN, MAAR WEL TE JONG OM TE VERGETEN

De meeste computerfouten komen voor tussen het toetsenbord en de leuning van de stoel.
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'KPN in 4k', te verwijzen!
BBcode:
HTML: