obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
KPN en Reggefiber stopt met aanleg in Apeldoorn
KaPteiN
Glasvezelbedrijf Reggefiber en KPN willen stoppen met de uitrol van glasvezel in Apeldoorn. Dat meldt Fiber Apeldoorn op basis van berichten van de gemeente.

De wijken Welgelegen, Zevenhuizen en Osseveld West kregen als eerste wijken in Apeldoorn de kans om een gloednieuw glasvezel netwerk aangelegd te krijgen wanneer 30 procent van alle huishoudens mee zou doen. Daarna zou de rest van Apeldoorn volgen. De 30 procent is in deze wijken nooit gehaald, stelt Fiber Apeldoorn, maar toch besloot Reggefiber het netwerk aan te leggen in de hoop dat er alsnog meerdere aanmeldingen zouden volgen.

Volgens Fiber Apeldoorn is in samenwerkingsovereenkomst tussen de gemeente Apeldoorn en Reggefiber de afspraak gemaakt om na Welgelegen, Zevenhuizen en Osseveld-West door te gaan naar de wijken Anklaar, Osseveld-Oost en Woudhuis. Bovendien staat erin dat Reggefiber de mogelijkheid heeft om deze overeenkomst eenzijdig op te zeggen wanneer de deelname in de eerste wijken tegen zou vallen.

En inmiddels zouden Reggefiber en KPN bij de gemeente hebben aangegeven te willen stoppen met de uitrol van glasvezel in Apeldoorn. In ruil daarvoor heeft KPN beloofd de kopernetwerken in de buitengebieden van Apeldoorn ook te upgraden naar meer capaciteit tot 40 Mbps. Eerder deze week werd al bekend dat KPN in heel Nederland graag de bestaande kopernetwerken wil opwaarderen zodat de internetsnelheid voor ADSL-klanten stijgt.
Kies BBcode image, plak in handtekening.

?id=1wqxcou
speed-testing
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'KPN en Reggefiber stopt met aanleg in Apeldoorn', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
KPN stopt met cloudopslagdienst Up per 1-8-2016 KPN Nieuws : 1 03 apr 2016
ZTE H220N en Wifi dat stopt na paar dagen WiFi : 13 25 jan 2014
Headset PS3 stopt na 10 minuten ?! KPN Glasvezel Storing : 1 30 jan 2012
KPN stopt met MobielTV via DVB-H KPN Mobiel TV : 2 27 mei 2011
KPN stopt met DVB-H: vanaf 1 juni wijzigingen bij Digitenne Programma aanbod : 1 04 apr 2011