obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Nieuws van/over KPN. Post hier je nieuwtje betreffende KPN.
 Onderwerp afdrukken
KPN komt met quad play
KaPteiN
KPN komt met quadplay-pakketten, waarin ook een mobiel abonnement zit. Het KPN Compleet-pakket geeft volgens de telecomaanbieder toegang tot 45 tv-zenders uit het IPTV pakket die normaal onder het optionele Pluspakket vallen.

Ook krijgen klanten gratis toegang tot interactieve diensten als Uitzending Gemist. Daarnaast biedt KPN Compleet de mogelijkheid om gratis onbeperkt onderling te bellen via de KPN-nummers van gezinsleden.

Verder krijgen klant het dubbele aantal mobiele belminuten, extra dataverkeer en sms'jes per maand voor abonnees die een recent KPN mobiel abonnement hebben. Daarbij gaat het om zogenaamde Toestel Lease-abonnementen afgesloten na 29 juli 2012 en Sim Only-abonnementen afgesloten na 28 oktober 2012.
Kies BBcode image, plak in handtekening.

?id=1wqxcou
speed-testing
 
Henk2304
Heb gisteren gebeld met 0800-0402 en daar moest de eerste lijn nog ff wennen aan KPN Compleet, maar na enig navragen bleek dat ze moesten doorverbinden met de 2de lijst KPN Compleet klantenservice.
Enfin, daar hebben ze mijn gegeven erbij genomen en ik voldoe aan de voorwaarden met mijn KPN Alles-in-een Standaard en een (jaar oud) mobiel KPN-abo. Ze hebben me aangemeld en ik heb per e-mail een bevestiging ontvangen. Vervolgens mijn eigen Nokia Lumia 800 aangemeld via sms (COMPLEET AAN naar 1515) gestuurd en een bevestiging terug ontvangen. Idem met de Nokia Lumia 920 van m'n zoon.
Nu zitten we al een dag te wachten op de afhandeling, automatische controle van overeenkomende adresgegevens moet toch niet zo lang duren? We moeten nog per mobiel een sms krijgen dat het is ingesteld en ik moet ook nog een e-mail krijgen dat alles is verwerkt. De toegezegde zenders van het Plus-pakket heb ik ook nog niet.

Automatisch samengevoegd met vorige post op: januari 28 2013 15:26:27:
Inmiddels (na drie dagen) alles geregeld:
- Pluspakket
- Onderling gratis bellen
- Nieuwere mobiele abonnementen: alles verdubbeld (min, sms, MB's).

Smile

Automatisch samengevoegd met vorige post op: februari 07 2013 15:38:33:
En gisteren de beloofde brief gekregen met een activeringscode. Maar alles is voor mij al ingesteld, dus die code gebruik ik maar niet.
Gewijzigd door Henk2304 op 07 februari 2013, 15:38
L8r, Henk
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'KPN komt met quad play', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
KPN komt met exclusieve sportzender KPN Nieuws : 1 31 dec 2015
KPN komt geen enkele belofte na KPN Glasvezel diensten : 5 31 dec 2014
KPN komt in april met landelijk WIFI-netwerk WiFi : 1 16 jan 2014
KPN komt met “porna” van Dusk in het Erotiek pakket, samen met PassieXXX en Penthouse. KPN Nieuws : 1 01 apr 2012
Komt kpn nog met hogere snelheden? Snelheid : 8 25 apr 2011