obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
KPN Gebruikers Groep - Experts helpen klanten » KPN Digitenne & Interactieve TV [IPTV] » Programma aanbod
 Onderwerp afdrukken
Betaalzender HBO binnenkort bij KPN
KCBecker
Betaalzender HBO is binnenkort in Nederland niet alleen meer bij Ziggo te bekijken. Onderhandelingen met andere tv-aanbieder lopen al enige maanden. KPN zegt een akkoord met HBO te hebben bereikt.
HBO Nederland is een joint-venture tussen het Amerikaanse mediabedrijf Home Box Office en het Nederlandse kabelbedrijf Ziggo. HBO werd in Nederland officieel op 9 februari in de Oude Kerk in Amsterdam gelanceerd. De dagen voor de lancering konden Ziggo-abonnees al met het nieuwe betaalkanaal kennismaken.
Belang bij brede doorgifte
HBO Nederland heeft belang bij een brede doorgifte van haar filmkanalen bij meerdere Nederlandse tv-aanbieders. Het gaat in Nederland de directe concurrentie met betaalzender Film1 aan. Beide betaalzenders vissen in dezelfde abonneevijver waarbij het nog maar de vraag is om de Nederlandse filmliefhebber bereid is om bij beide betaalzenders een abonnement af te sluiten.

KPN kiest voor HBO
KPN geeft op dit moment nog geen enkele filmbetaalkanaal door. Het bedrijf heeft vandaag bij het bekend maken van de financiële cijfers over het eerste kwartaal van 2012 bekend gemaakt dat men een akkoord met HBO over de doorgifte van het complete betaalaanbod heeft bereikt.

HBO in HD bij KPN
Naast de drie filmkanalen van HBO komen ook de interactieve diensten HBO on Demand en HBO Go voor KPN-abonnees in het premium aanvullend HBO-abonnement beschikbaar. Via HBO Go kan men ook via de PC, laptop en tablet naar het content van HBO kijken. Omdat alle KPN-abonnees de beschikking over een HD tv-decoder met interactieve mogelijkheden heeft kan KPN de drie HBO-filmkanalen in HD-kwaliteit aanbieden. Wanneer een abonnement op HBO wordt afgesloten kan men ook met het standaardabonnement – dus zonder afname van het aanvullend HD-abonnement – naar de HBO-kanalen in HD-kwaliteit kijken.

Geen exacte datum
Wanneer HBO bij KPN Interactieve TV beschikbaar komt is niet bekend. KPN heeft geen exacte datum gecommuniceerd. KPN stelt dat het HBO-aanbod "in de komende maanden” als premium betaalpakket aan Interactieve TV wordt toegevoegd.
KCBecker voegde bij, bestand:

Registreer en/of log in voor toegang tot deze bijlage.
 
Giant2000
KPN gaat de goede kant op kwa aanbod en service.
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Betaalzender HBO binnenkort bij KPN', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Betaalzender HBO binnenkort bij KPN Interactieve TV [IPTV] via ADSL2+ : 1 24 apr 2012
Eredivisie live HD binnenkort beschikbaar Eredivisie Live : 2 28 aug 2010