obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
Uitbreiding Interactieve TV Online: nu ook live tv kijken op Android Tablet
KaPteiN
Uitbreiding Interactieve TV Online: nu ook live tv kijken op Android Tablet


KPN
Tablet.jpgVanaf vandaag kunnen KPN klanten met een abonnement op Interactieve TV ook live televisie kijken op een Android Tablet. De Interactieve TV Online dienst werd in september van dit jaar geïntroduceerd voor de iPad en laptop. De dienst geniet enorme populariteit; in slechts drie maanden tijd hebben meer dan 90.000 klanten er gebruik van gemaakt. Dit is reden voor KPN om deze dienst verder uit te breiden met extra functionaliteiten voor Tablet gebruikers.

Via de Interactieve TV Online App is het voortaan mogelijk om op een Android Tablet live naar 20 populaire tv-zenders te kijken uit binnen- en buitenland. De App is geoptimaliseerd voor de Samsung Galaxy Tab 10.1. Daarnaast kunnen klanten gebruik maken van specifieke interactieve tv-diensten zoals: Live TV Pauzeren, Programma Gemist bekijken, bladeren door een uitgebreide programmagids en de videotheek en te zoeken naar specifieke programma’s.

Er is nu ook een Interactieve TV Online App voor iPhone en Android smartphones. Voortaan is het mogelijk om de Elektronische Programmagids van Interactieve TV Online te gebruiken en via Twitter en Facebook te delen welke programma’s er worden bekeken.


KPN.
Kies BBcode image, plak in handtekening.

?id=1wqxcou
speed-testing
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Uitbreiding Interactieve TV Online: nu ook live tv kijken op Android Tablet', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Schokkerig beeld bij TV Kijken KPN Glasvezel Storing : 5 02 jun 2017
Tablet met Android 4/ zwart beeld ITV online app Interactieve TV [IPTV] via ADSL2+ : 4 18 mei 2017
Kwaliteit Live Sport on Demand KPN Glasvezel diensten : 1 23 apr 2017
Wel interactieve tv geen internet. Helpdesk : 2 10 mrt 2017
interactieve tv Tips en Truuks voor Digitenne en IPTV : 2 16 feb 2017