obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
We hebben geen telefoon meet nadat we de interactieve tv hebben aangesloten
8martin8
We hebben gisteren de interactieve tv aangesloten, en nu werkt de telefoon niet meer. Op de experia box branden de lichtjes van de telefoon ook niet meer.
 
Giant2000
Doe even een harde reset op de experiabox.
 
8martin8
Heb ik gedaan (toch die knop op de achterkant op uit zetten? en dan weer aan), want volgens die site van kpn moest je dit doen, maar daar zeiden ze ook dat dan dat VoiP / Voice lichtje aan moest gaan, maar dat doet het dus helaas nog niet
 
Henk2304
Nee, een harde reset is dat niet. Dat doe je door met een puntje voorwerp enkele (10tallen?) seconden de resetknop (klein gaatje op de EB ) in te drukken. Daarna ben je wel alle eventuele door jouwzelf aangepaste instellingen kwijt, dus wellicht dat je die van te voren ff opschrijft. Vooraf een backup maken van de configuratie kan bij KPN helaas niet meer ...
L8r, Henk
 
Giant2000
Klopt wat Henk zegt. Gebruik een sat├ęprikker of een tandenstoker en druk daarmee de resetknop net zolang in tot je een klik hoort. Dan zal je EB geheel gereset worden, wordt de nieuwste firmware ge├»nstalleerd. Mischien moet je ook je tv tuner even op standby zetten.
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'We hebben geen telefoon meet nadat we de interactieve tv hebben aangesloten', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Geen internet op wifi KPN Internet Storing : 10 29 nov 2018
Vaste telefoon DX800a Hardware firmware : 4 17 mrt 2018
Newsserver download via VPN geen verbindingen Algemeen : 8 14 jan 2018
Geen TV beeld gekoppelde router KPN Glasvezel diensten : 3 26 sep 2017
VGV7519 Geen Remote Management?? Snelheid : 5 10 jul 2017