obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Nieuws van/over KPN. Post hier je nieuwtje betreffende KPN.
 Onderwerp afdrukken
KPN introduceert ICT Service: hulp voor ondernemers bij computerproblemen
KaPteiN

Quote

Den Haag, 16-6-11

KPN heeft een nieuwe dienst gelanceerd voor kleine ondernemingen: ICT Service. Daarmee krijgen ondernemers uitgebreide hulp bij software- en hardwareproblemen. Ze hebben 7 dagen per week toegang tot een gratis helpdesk met medewerkers die de computer op afstand kunnen ‘overnemen’. Indien nodig is ook hulp aan huis mogelijk, op basis van no cure, no pay. Met deze nieuwe dienst helpt KPN alle ondernemers die regelmatig computerproblemen hebben en nu nog steeds afhankelijk zijn van vriendendiensten.

Ondernemers willen graag één loket voor ondersteuning bij alle problemen met hun computer of randapparatuur, zo blijkt uit onderzoek van KPN onder mkb’ers. Hun bedrijfsvoering is steeds afhankelijker geworden van ICT, bijvoorbeeld van een goed werkende internetverbinding. “Het onderzoek toont aan dat ondernemers graag de zekerheid willen van continuïteit en niet afhankelijk willen zijn van hulp van vrienden en bekenden”, aldus Erik-Jan Gelink, marketingdirecteur Zakelijke Markt bij KPN. “Uit eerder onderzoek bleek ook al dat bijna de helft van de ondernemers nog afhankelijk is van vriendendiensten. Daarom introduceren wij nu ICT Service. Hiermee bieden we als ICT-dienstverlener de garantie van snelle oplossingen bij alle problemen.”

Muis op afstand overgenomen
Een ICT expert van KPN helpt telefonisch bij zaken als het herstellen van de internet- en netwerkverbinding, de installatie van een (draadloos) netwerk of printer, het openen van een bestand met de juiste software en het verhelpen van e-mailproblemen. Daarbij kan zelfs de computermuis van de ondernemer op afstand worden overgenomen. Wie gebruikmaakt van ICT Service, krijgt 7 dagen per week onbeperkt toegang tot een gratis helpdesk (0800-0403). De helpdesk heeft ruime openingstijden, ook ’s avonds en in het weekend.


No cure, no pay
Als het probleem niet telefonisch op te lossen is, wordt een van de honderd beschikbare monteurs ingeschakeld. Deze monteur is uiterlijk de volgende werkdag ter plekke. Daarbij geldt no cure, no pay en er zijn geen voorrijkosten. De kosten zijn 20 euro per kwartier indien het probleem is opgelost. Zo zijn ondernemers snel geholpen en kunnen ze zonder stress verder met zakendoen.

Met ICT Service t.w.v. €15 per maand biedt KPN ondersteuning voor maximaal vijf computers en bijbehorende randapparatuur. In de periode mei-augustus is ICT Service op afstand gratis bij een Zakelijk Bellen & Internet abonnement inbegrepen. Dit is een alles-in-een-oplossing voor bellen, internet en e-mail, vanaf € 39,50 per maand.

Bron KPN



Hier is de hulp gratis en voor niets. Wink
Kies BBcode image, plak in handtekening.

?id=1wqxcou
speed-testing
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'KPN introduceert ICT Service: hulp voor ondernemers bij computerproblemen', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
(WAARSCHUWING) Denk 2 x na voordat je kiest voor glasvezel van KPN KPN Glasvezel diensten : 4 19 dec 2019
Multicast voor Ambilight Hardware instellingen : 3 31 okt 2016
Hulp met Experia Box V10 en Tp link router Eigen netwerk : 8 23 jan 2016
Powerline 650AV+ niet gevoelig voor storing ledlampen Frequently Asked Questions : 7 28 dec 2015
Welke poorten open zetten voor ICS100 KlikaanKlikuit Algemeen : 3 21 sep 2015
Advertentie