obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
KPN neemt Caiway over
KaPteiN
AMSTERDAM (AFN) - Telecombedrijf KPN neemt kabelbedrijf Caiway over. Dat maakte KPN maandag bekend, zonder financiƫle details te geven.


KPN neemt alleen het dienstenbedrijf over. De netwerkinfrastructuur die Caiway gebruikt blijft in handen van het Rabo Bouwfonds' Communication Infrastructure Fund (CIF) en regionale kabelbedrijven. Caiway blijft onder eigen naam opereren.

De overname past volgens KPN in de strategie om zijn positie op de Nederlandse televisie- en breedbandmarkt uit te breiden. Op 31 maart 2011 bediende Caiway 143.000 televisieklanten, 74.000 internetklanten en 33.000 telefonieklanten, voornamelijk in het zuidwesten van Nederland.

Lees het hele verhaal hier: Telegraaf
Kies BBcode image, plak in handtekening.

?id=1wqxcou
speed-testing
 
Henk2304
Caiway zendt via DVB-C uit en ondersteund o.m. moderne TV's met CI+ modules voor zenders die niet in het basispakket zitten. Dit is echt radicaal anders dan wat KPN nu doet. Er zijn geluiden uit de politiek die vinden dat alle TV-aanbieders op een gestandaardiseerde wijze hun signaal moeten aanbieden. Betekent de overname van Caiway nu dat KPN zich aan het orrienteren is op DVB-C etc.?
L8r, Henk
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'KPN neemt Caiway over', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
ITV App op Ipad neemt niet op KPN Televisie Storing : 5 12 okt 2013
experiabox neemt niet alles op Interactieve TV [IPTV] via ADSL2+ : 3 05 sep 2012
ZTE neemt geen externe apparaten op in het netwerk Hardware instellingen : 3 06 nov 2011