obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
Forse prijverhoging voor Interactieve TV en Digitenne
Giant2000
KPN slaagt er toch el-le-ke keer weer in positief nieuws negatief te eindigen. wat een @#$%$# bedrijf is het toch ook.

Een week vóór de zenderuitbreiding van 1 juni a.s. (5x BBC, RTL Lounche, 13th Street, SyFy) staat de klant een bittere prijsverhoging te wachten van maar liefts 10%!

Goede marketing strategie hoor. Oftwel: hoe jaag je potentiele klanten weg.

Sad

Quote

Prijswijziging per 22 mei 2011
Prijswijziging Interactieve TV
Per 22 mei verhoogt KPN het tarief van interactieve TV met € 1,-. De abonnementsprijs is vanaf 22 mei € 11,- per maand.
Tot 22 mei betaal je € 10,- per maand.

Prijswijziging Digitenne
Per 22 mei verhoogt KPN het tarief van Digitenne met € 0,50. De abonnementsprijs is vanaf 22 mei € 9,- per maand.
Tot 22 mei betaal je € 8,50 per maand.
 
Dear1
Jaja, heb er ook spijt van dat ik me met dit bedrijf heb ingelaten! Sinds 2 mnd. interactieve TV genomen, dus andere box, Thompson, gekregen en sindsdien werkt mijn Internet trager dan ooit! Ook over de interactieve TV (over het opnemen) ben ik niet te vreden. Voorheen had ik Digitenne, geen probleem, ook niet met Internet! Laten ze eerst maar eens hun diensten verbeteren, voordat ze weer tot zo'n gigantische prijsverhoging overgaan!!
Gewijzigd door Dear1 op 06 april 2011, 13:14
 
Codemeister
En nog een reden waarom ik overgestapt ben naar Ziggo! KPN is zichzelf aan het begraven, of niet?
 
Moses 35i
Mijn inziens wel, Als dit eenmaal is ingegaan is het zelfs duurder dan UPC (waar ik vandaan kom)... Maar ik maak geen gebruik van iTV van KPN. Kijk nooit tv maar alleen DVD's.
 
Henk2304
Ik kom van Ziggo en ben best tevreden over het iTV-aanbod van KPN (had al jaren IpB ). Hoewel een prijsverhoging van 10% op zich natuurlijk best wel veel is, is anderzijds € 12 /jaar - voor mij - nu ook weer geen echte financiële aderlating. En bij Ziggo kwamen er ook regelmatig een aantal dubbeltjes bij.
Ik heb nu voor € 4/mnd een ontvanger met HDD van 320 GB. Heb tijdens mijn Ziggo-tijd ook wel eens naar een Ziggo-gecertificeerde ontvanger met HDD gekeken maar dan kom je al gauw rond € 200 euro uit om zo'n ding te kopen, en - zeker na de garantieperiode - moet je dan bij storingen zelf maar zien wat er gebeurt; fabrikant, leverancier en kabelboer wijzen dan te vaak naar elkaar om onder de aansprakelijheid uit te komen. Dat hebben we mogen aanschouwen bij de Ziggo-certificering van de 2009 modellen van Philips TV's met CI+.
Nu heb ik nog maar één aanspreekpunt en bij een storing/onvolkomenheid aan hetzij het "modem" (in al die jaren al twee keer kosteloos vervangen) of aan de ontvanger wordt die telkens (soms na enig aandringen) kosteloos vervangen. En mocht KPN op een nieuw systeem overstappen dan krijgt iedere abonnee een voor dat nieuwe systeem geschikt apparaat, toch? Hoe e.e.a. bij UPC geregeld is weet ik niet; dat kunnen we hier toch niet ontvangen.
Ik heb tot onlangs iTV links laten liggen vanwege het ontbreken van de BBC, maar dat wordt binnenkort ook opgelost en de recente actie met de 32" Sony-TV's voor € 249 (is nu tweede toestel met gratis (!) Digitenne) heeft me over de streep getrokken.
Tenslotte wil ik hier niet de indruk wekken dat ik ontevreden was over Ziggo; hun CI+-initiatief heb ik zeer gewaardeerd en heb daar ruim 1 1/2 jaar redelijk tevreden gebruik van gemaakt (ondanks het uitblijven van de certificering). Maar ik wilde niet al m'n e-mailadressen kwijt dus bleef ik voor IpB kiezen en dan is de overgang naar iTV (binnenkort dus met de BBC) niet meer zo moeilijk.
L8r, Henk
 
Codemeister

Quote

Wandelaar schreef:
Bij Ziggo hebben ze nu een HD recorder voor 99 euro en ook niet onbelangrijk volgens kenners levert Ziggo een veel betere beeldkwaliteit. Smile


Bij deze bevestigd. Beeldkwaliteit KPN versus Ziggo: Ziggo wint overduidelijk.
 
Moses 35i
Datzelfde geldt voor UPC Digutale TV. Wat dat betreft is iTV van KPN maar magertjes.
 
Kniest
Dat betekent dat de eerste jaars ITV abonnementhouders kosteloos kunnen stoppen en niet aan dat jaar vastzitten? KPN verandert de voorwaarden dus...? Lijkt me niet handig na de laatste wervingscampagnes op tv etc.
 
Giant2000
Die wijzigen inderdaad, je zal t.z.t. van KPN een brief ontvangen hierover.
Overigens: verkijk je niet op Ziggo want het gras lijkt bij de buren altijd groener. Over het algemeen zijn alle TV aanbieders van hetzelfde laken en pak: ze bieden namelijk zenders aan die in principe al lang en breed betaald zijn door belasting- en/of reclameinkomsten. Wij betalen allemaal dus dubbel. Maakte de politiek zich daar maar eens hard voor in plaats van neuzelen over 1 decoder voor alle aanbieders. Engeland en Duitsland bevestigen dit door alle reguliere zenders, ja, zelfs HD zenders(!), FTA uit te zenden.
Gewijzigd door Giant2000 op 08 april 2011, 11:01
 
Henk2304
Het zal wel aan m'n ogen liggen maar dat verschil in beeldkwaliteit tussen KPN en Ziggo is mij niet zo opgevallen. Behalve bij Ned 1 t/m 3 en Eurosport maar die worden bij een geschikt toestel (zoals dat van mij via de ingebouwde DVB-C decoder met CI+) ook standaard in HD aangeboden. En hoewel de meeste programma's nog niet in HD zijn en worden geupscaled is daar wel wat verschil te zien; maar nu ook weer niet zoveel dat ik daarvoor terug naar Ziggo zou willen. Hoe de HD kanalen van KPN wat dat betreft presteren weet ik niet, behalve het HD demokanaal heb ik nog geen HD.
L8r, Henk
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Forse prijverhoging voor Interactieve TV en Digitenne', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
(WAARSCHUWING) Denk 2 x na voordat je kiest voor glasvezel van KPN KPN Glasvezel diensten : 4 19 dec 2019
Wel interactieve tv geen internet. Helpdesk : 2 10 mrt 2017
interactieve tv Tips en Truuks voor Digitenne en IPTV : 2 16 feb 2017
regelmatig storing interactieve tv KPN Televisie Storing : 2 16 feb 2017
Digitenne Algemeen : 2 22 nov 2016