obey-robots.txt
29 April 2017, 01:50
Navigatie
Ledenenquête
Tevreden met KPN?

Ja
Ledenenquête: Tevreden met KPN? Ja 37% [468 stemmen]
37% [468 stemmen]

Nee
Ledenenquête: Tevreden met KPN? Nee 63% [808 stemmen]
63% [808 stemmen]

Stemmen: 1277
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 18 apr 2007
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

Wachtwoord


Nog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.
KPN Gebruikers Groep
Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Unieke Nederlandse tv-content voor KPN klanten

Vandaag kondigt KPN een nieuwe stap aan in de tv-strategie: unieke Nederlandse content, speciaal voor KPN klanten. Een belangrijk wapenfeit wordt Brussel: een nieuwe tv-serie, geschreven door Leon de Winter en geproduceerd door Endemol Shine Nederland.

Met eigen content zet KPN een volgende stap in tv. Frank van der Post, lid van de Raad van Bestuur van KPN: "In partnership met vooraanstaande partijen gaan we mooie Nederlandse programma´s maken die onze klanten iets extra´s bieden. Voor die eigen programma´s hoeven onze klanten niets te betalen." Alle content wordt beschikbaar op KPN iTV, iTV Online en straks ook op de nieuwe dienst Play van KPN.

Endemol Shine Nederland, Mojo Concerts, ADE en de Eredivisie als eerste partners

Een belangrijk wapenfeit dat KPN aankondigt is de serie Brussel, een tiendelige Nederlandse serie geschreven door Leon de Winter en geproduceerd door Endemol Shine Nederland. Naast de serie Brussel gaat KPN ook vooral muziek en sport aanbieden. Hiertoe kondigt KPN vandaag ook partnerships met Mojo Concerts en Amsterdam Dance Event aan, waardoor KPN registraties en behind the scenes van concerten en festivals kan uitzenden. Verder komt KPN met optredens van en documentaires over Hiphop- en Dancemuziek.

"We kiezen voor partnerships met gerenommeerde partijen op het gebied van sport, muziek en series. Wij geven ruim baan aan topkwaliteit."

Frank van der Post, lid van de Raad van Bestuur van KPN

Op sportgebied zijn er contacten met huidige en nieuwe partners over documentaires en programma´s rondom wedstrijden van grote en minder grote sporten. De KPN Goal Alert app wordt in samenwerking met de Eredivisie verder uitgebreid. Onder andere met voor- en nabeschouwingen van de wedstrijden.

Brussel: "Wie niet bedriegt, wordt bedrogen."

De nieuwe Nederlandse tv-serie Brussel wordt geschreven door bedenker Leon de Winter. "De tv-serie heeft zich internationaal ontwikkeld tot een volwaardige kunstvorm. Ik wil een Nederlandse serie maken die onderscheidend is in vorm, toon en inhoud. De ambitie ligt hoog. Nederlands drama over de botsing van de machtigen en de onmachtigen tegen een decor van een stad die zindert van spanningen. De hoofdpersonen zijn onder meer een Nederlandse Eurocommissaris, haar dochter en een Nederlandse beroepsmilitair bij de NAVO. Leidraad voor de serie is voor mij `Wie niet bedriegt, wordt bedrogen". Speel het spel mee, of je gaat er aan. Het weefsel van de plot is klaar. De scene-lijsten van alle afleveringen zijn ontwikkeld. Nu ligt alle aandacht op de dialogen voor een topcast.", aldus Leon de Winter.

"Endemol Shine Nederland is producent van de nieuwe serie. CEO Laurens Drillich: "Wij krijgen alle ruimte van KPN om een onderscheidende, hoogwaardige dramaserie te maken en dat is echt bijzonder. De distributie van Brussel is dat ook, want de serie is straks te zien op alle platforms van KPN. Dat sluit aan op de veranderende behoefte van de moderne mediaconsument en ook op de strategie van Endemol Shine. Want wij zijn meer dan traditionele tv. Maar nog belangrijker dan alle strategie is de inhoud. Wij willen en gaan gewoon een prachtige serie maken!"

De nieuwe serie zal in de tweede helft van 2016 uitgezonden worden. KPN biedt de gehele serie, tien afleveringen van 50 minuten, in één keer aan voor zijn klanten.
Bron: KPN
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
Waardering
Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Logt u a.u.b. in om te stemmen.of registreer om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
Goedenacht bezoeker
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Laatst geziene leden
| eogcnlGhost02:47:35
| KaPteiN09:10:17
| glasblazer13:46:02
| peterpan_196615:42:59
Shoutbox
U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

07 april 2017, 17:20
goedemiddag, kan ik met 2 voip nummers op experia tegelijk bellen ?

01 februari 2017, 12:18
V10 modem KPN Mijn poorten zijn opeens allemaal dicht!!

20 januari 2017, 08:32
Wanneer gaat KPN eens 4K uitzendingen broadcasten?

01 januari 2017, 11:38
Gelukkig nieuwjaar iedereen

25 november 2016, 20:54
Re mijn eerdere meldingen: ook bij het uploaden doen zich onderbrekingen voor... IPadress: 86.95.29.215