obey-robots.txt
29 April 2017, 01:51
Navigatie
Ledenenquête
Tevreden met KPN?

Ja
Ledenenquête: Tevreden met KPN? Ja 37% [468 stemmen]
37% [468 stemmen]

Nee
Ledenenquête: Tevreden met KPN? Nee 63% [808 stemmen]
63% [808 stemmen]

Stemmen: 1277
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 18 apr 2007
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

Wachtwoord


Nog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.
KPN Gebruikers Groep
Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
KPN lanceert online muziekmagazine ?Music State?

KPN lanceert `Music State´, een nieuw online muziekmagazine waarin ontdekken centraal staat. Het mobile first magazine brengt het beste nieuws op het gebied van dance, hiphop en live music. Door de `infinite landingfeed´ kan de lezer  laatste nieuws, de nieuwste releases en reviews blijven ontdekken. Met dit vernieuwende initiatief staat KPN als uitgever direct in contact met de jongerendoelgroep. Subtiel, content gedreven en mobile first.

Music State geeft een entertainende kijk op music culture met snackable inspiratie, alles online en uiteraard helemaal afgestemd op mobiel gebruik. Het nieuwe magazine fungeert als een muzikale vrijstaat die jongeren de vrijheid geeft om te ontdekken; het biedt een gidsfunctie in de wondere - maar o zo dichtbevolkte - wereld van dance en hiphop. Ook nieuw talent krijgt - letterlijk en figuurlijk -  een podium op Music State: door middel van duiding, nieuwsitems, interviews en zelfs co-creatie van content. Music State brengt daarmee zelf ook exclusieve producties.

Mobile first
"Muziek en mobiele telefonie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Video´s, Spotify, nieuwsartikelen, alles wordt grotendeels online en op de mobiel geconsumeerd door jongeren. Een mobile first online muziekmagazine met inspirerende content via tekst, video en exclusieve track releases was dan ook een logische stap", aldus Jaap Postma, Directeur Consumentenmarkt van KPN. Ook in het concept is de mobiele basis doorgetrokken: zo is Music State de eerste Nederlandse site waar interviews in Whatsapp vorm worden gepubliceerd. Online en mobiel gaan zo hand in hand met interactiviteit.

State Holders

"Music State is een entertainende, laagdrempelige site die music culture tot leven brengt. We positioneren ons niet als de criticasters van de muzieksites. Onze bijdrage is juist om als brede, entertainende nieuwsvoorziening te fungeren op het gebied van dance, hiphop en festivals", aldus Floris Visman, hoofdredacteur van Music State. De site wordt gemaakt voor en door jongeren die midden in de `music culture´ staan. KPN werkt met zogeheten State Holders: curatoren, die de bezoekers een insider view geven vanuit hun eigen expertise. Veronica van Hoogdalem is de State Holder Festivals en zal deze zomer videoverslag doen van festivals als Lowlands, Pitch, Pinkpop en Down The Rabbit Hole. Rapper Bokoesam is State Holder Hiphop en geeft de beste tips op het gebied van hiphop en hiphop. Voor Dance is dj De Sluwe Vos als State Holder aangesteld; hij spot de meest obscure underground producers en selecteert de beste elektronische muziekvideo´s. Music State is zo steeds op de juiste plek om het nieuws te brengen dat jongeren willen. En waar ze dat willen: op hun mobiel. 

Telecomprovider KPN is initiatiefnemer van het nieuwe online magazine Music State. Verantwoordelijk voor het design, de technologische ontwikkeling en de redactionele formule is online uitgever WayneParkerKent, bekend van onder andere NSMBL, Culy en Froot. Mister SAM verbindt merken aan muziek artiesten & concepten en heeft de strategie en het concept van Music State ontwikkeld.  Zie ook www.musicstate.nl.
Bron: KPN
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
Waardering
Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Logt u a.u.b. in om te stemmen.of registreer om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
Goedenacht bezoeker
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Laatst geziene leden
| eogcnlGhost02:48:46
| KaPteiN09:11:28
| glasblazer13:47:13
| peterpan_196615:44:10
Shoutbox
U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

07 april 2017, 17:20
goedemiddag, kan ik met 2 voip nummers op experia tegelijk bellen ?

01 februari 2017, 12:18
V10 modem KPN Mijn poorten zijn opeens allemaal dicht!!

20 januari 2017, 08:32
Wanneer gaat KPN eens 4K uitzendingen broadcasten?

01 januari 2017, 11:38
Gelukkig nieuwjaar iedereen

25 november 2016, 20:54
Re mijn eerdere meldingen: ook bij het uploaden doen zich onderbrekingen voor... IPadress: 86.95.29.215