obey-robots.txt
24 Mei 2017, 21:34
Navigatie
Ledenenquête
Tevreden met KPN?

Ja
Ledenenquête: Tevreden met KPN? Ja 37% [468 stemmen]
37% [468 stemmen]

Nee
Ledenenquête: Tevreden met KPN? Nee 63% [808 stemmen]
63% [808 stemmen]

Stemmen: 1277
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 18 apr 2007
Steun ons
Voordeelcode: gebruikers2017 I-Telligent Usenet
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

Wachtwoord


Nog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.
KPN Gebruikers Groep
Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Vanaf vandaag biedt Telfort nieuwe glasvezel klanten een verbeterde tv beleving en hoge...

Vandaag introduceert Telfort een verbeterde tv beleving in de glasvezelgebieden. Zo kunnen nieuwe klanten van glasvezel niet alleen Interactieve televisie kijken op hun tv, maar ook thuis op hun laptop, tablet en smartphone. Het pakket kost 46 euro per maand; een stijging van één euro in vergelijking met het oude pakket. Nieuwe klanten krijgen hiervoor een tv product met meer gebruiksmogelijkheden zoals Interactieve TV Online. Daarnaast kunnen zij standaard op twee tv´s gebruikmaken van Interactieve TV met features als Programma Gemist, Begin Gemist en Live tv pauzeren.

Interactief tv kijken

Met Interactieve TV van Telfort kunnen nieuwe klanten thuis op al hun schermen, zoals tv´s, laptops, tablets en smartphones live tv kijken, opnames inplannen èn terugkijken. Ook beschikken klanten over alle interactieve mogelijkheden, zoals Programma Gemist, live tv pauzeren en Begin Gemist. Nieuwe glasvezelklanten krijgen twee Interactieve TV-ontvangers in bruikleen. Extra Interactieve TV-ontvangers zijn tegen een meerprijs van 4,- per ontvanger per maand beschikbaar (met een maximum van 3 ontvangers extra).

Hogere snelheid

Met deze nieuwe propositie biedt Telfort Glasvezel snelheden die voorzien in ieders behoefte. De basis-snelheid van het pakket blijft 50/50 Mb/s. Willen klanten meer, dan kunnen ze kiezen voor extra snelheid, zoals 100/100 Mb/s welke met 2,50 euro verlaagd is van 7,50 naar 5,- euro per maand. Per 5 januari introduceert Telfort ook 200/200 Mb/s tegen een meerprijs van 12,50 per maand (verkrijgbaar in een groot deel van Nederland). Bovendien kunnen klanten deze extra snelheidsoptie voortaan maandelijks aan- en uitzetten.

Meer focus op interactieve televisie

De markt laat een duidelijke verschuiving zien van analoge naar Interactieve TV. Klanten willen functionaliteiten zoals Uitzending Gemist en Video On Demand op alle televisies en overige schermen in hun huis kunnen kijken. Daarnaast kan het huidige analoge netwerk niet mee in de steeds grotere consumentenbehoefte aan een hogere beeldkwaliteit zoals HD en straks Ultra HD. Om die reden heeft Telfort besloten haar Interactieve TV product te verbeteren en het analoge televisiesignaal binnen de nieuwe glasvezel propositie te laten vervallen.

Huidige Telfort glasvezelklanten behouden hun huidige pakket met het analoge signaal. Wanneer een klant verhuist, krijgen zij op het nieuwe adres automatisch de nieuwe glasvezelpropositie (uiteraard alleen indien het nieuwe adres in een glasvezelgebied ligt). Verhuist een klant binnen het glasvezelgebied en is het analoge signaal beschikbaar, dan kan op verzoek het bestaande pakket behouden worden.

Meer informatie staat ook op telfort.nl/glasvezel.

Over Telfort

Telfort is het betrouwbare voordeelmerk in de telecommarkt. Telfort biedt zowel mobiele telefonie als internet, digitale tv als bellen voor thuis. Telfort richt zich op zowel consumenten als zakelijke klanten en biedt voordelige producten en diensten aan, zonder poespas. De producten worden aangeboden via Telfort winkels, telfort.nl, telefonisch via 0800 - 17 07 en in telecomspeciaalzaken. Telfort maakt gebruik van de netwerken van KPN. Sinds 2005 is Telfort een dochter van KPN.
Bron: KPN
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
Waardering
Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Logt u a.u.b. in om te stemmen.of registreer om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
Goedenavond bezoeker
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Laatst geziene leden
| eogcnlGhost06:38:00
| KaPteiN14:27:57
| wvbavel 1 dag
| Cappo 1 dag
Shoutbox
U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

07 april 2017, 17:20
goedemiddag, kan ik met 2 voip nummers op experia tegelijk bellen ?

01 februari 2017, 12:18
V10 modem KPN Mijn poorten zijn opeens allemaal dicht!!

20 januari 2017, 08:32
Wanneer gaat KPN eens 4K uitzendingen broadcasten?

01 januari 2017, 11:38
Gelukkig nieuwjaar iedereen

25 november 2016, 20:54
Re mijn eerdere meldingen: ook bij het uploaden doen zich onderbrekingen voor... IPadress: 86.95.29.215