obey-robots.txt
28 Mei 2017, 02:58
Navigatie
Ledenenquête
Tevreden met KPN?

Ja
Ledenenquête: Tevreden met KPN? Ja 37% [468 stemmen]
37% [468 stemmen]

Nee
Ledenenquête: Tevreden met KPN? Nee 63% [808 stemmen]
63% [808 stemmen]

Stemmen: 1277
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 18 apr 2007
Steun ons
Voordeelcode: gebruikers2017 I-Telligent Usenet
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

Wachtwoord


Nog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.
KPN Gebruikers Groep
Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
VoLTE beschikbaar voor twee Nederlandse bedrijven

KPN zet volgende stap bij implementatie innovatieve 4G techniek

KPN start de komende weken bij twee zakelijke klanten met een test voor de nieuwe Voice over LTE techniek (VoLTE). Medewerkers van Accenture en de Amsterdam Arena ontvangen geprepareerde smartphones van LG (G3) en Samsung (S5), die de nieuwe techniek ondersteunen.

Circa 120 medewerkers van Accenture en de Amsterdam Arena kunnen als eerste in Nederland deze nieuwe generatie telefoondienst gebruiken. Tijdens de bèta test, die twee maanden duurt, kunnen de gebruikers bellen en gebeld worden via de innovatieve techniek.  Met deze test kan KPN gebruik ervaringen van klanten meten en deze inzetten voor verdere ontwikkeling van VoLTE, voordat de telefoondienst commercieel geïmplementeerd wordt.

Op dit moment schakelt het mobiele netwerk voor het spraakgedeelte nog terug naar 3G. Dat merkt de klant niet, maar door het introduceren van VoLTE wordt een aantal interessante verbeteringen mogelijk. Zo zorgt VoLTE ervoor dat de belverbinding sneller tot stand komt: de zogenaamde call set up tijd kan drastisch verkort worden van. Op dit moment duurt het gemiddeld zo´n 7 seconde voordat de beller is verbonden met de ontvanger. Dankzij de nieuwe techniek duurt dit nog maar zo´n 1,5 seconde.

Daarnaast worden VoLTE-gesprekken in  HD Voice geluidkwaliteit  gevoerd. De gesprekspartner klinkt hierbij glashelder en is dus veel beter verstaanbaar. HD Voice - bij KPN geïntroduceerd in 2012 - heeft al een aanzienlijke verbetering gebracht en met VoLTE moet spraakverkeer (en HD Voice) ook over het 4G-netwerk mogelijk worden.

Jacob Groote, directeur Mobiel bij KPN:  "Met VoLTE zet KPN een volgende stap op het gebied van 4G innovatie en laten we onze klanten zo snel mogelijk delen in alle voordelen die hieraan verbonden zijn."

Dankzij VoLTE bestaat de mogelijkheid om gelijktijdig zowel data te gebruiken als te bellen via het 4G netwerk van KPN. Daardoor komt voor de klant de maximaal beschikbare capaciteit en snelheid beschikbaar.

Henk van Raan, directeur facilitair management Amsterdam ArenA: "KPN en Amsterdam ArenA zijn constant op zoek naar toepasbare innovatie. VoLTE is daar weer een goed voorbeeld van."

Armand Mahu, IT manager bij Accenture: "Voorop lopen bij de implementatie van dit soort innovatieve communicatietechnieken is synoniem voor  onze organisatie. Dat zit enerzijds in het plaats- en tijdsonafhankelijk werken,  anderzijds streven we continu naar verhoogde gebruikerskwaliteit."

In de komende periode zullen naar verwachting steeds meer VoLTE geschikte telefoons op de markt komen. KPN werkt nauw samen met toestelleveranciers om toestellen te testen en deze geschikt te maken voor de nieuwe techniek.Bron: KPN
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
Waardering
Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Logt u a.u.b. in om te stemmen.of registreer om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
Goedenacht bezoeker
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Laatst geziene leden
| eogcnlGhost04:16:08
| KaPteiN07:24:30
| Cappo08:59:32
| Jo3i12:38:24
Shoutbox
U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

07 april 2017, 17:20
goedemiddag, kan ik met 2 voip nummers op experia tegelijk bellen ?

01 februari 2017, 12:18
V10 modem KPN Mijn poorten zijn opeens allemaal dicht!!

20 januari 2017, 08:32
Wanneer gaat KPN eens 4K uitzendingen broadcasten?

01 januari 2017, 11:38
Gelukkig nieuwjaar iedereen

25 november 2016, 20:54
Re mijn eerdere meldingen: ook bij het uploaden doen zich onderbrekingen voor... IPadress: 86.95.29.215