obey-robots.txt
29 April 2017, 01:51
Navigatie
Ledenenquête
Tevreden met KPN?

Ja
Ledenenquête: Tevreden met KPN? Ja 37% [468 stemmen]
37% [468 stemmen]

Nee
Ledenenquête: Tevreden met KPN? Nee 63% [808 stemmen]
63% [808 stemmen]

Stemmen: 1277
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 18 apr 2007
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

Wachtwoord


Nog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.
KPN Gebruikers Groep
Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
KPN geselecteerd als cloudleverancier voor het Nederlandse onderwijs en onderzoek
image

KPN is in een grote pan-Europese aanbesteding uitgekozen als partij om Infrastructure as a Service (IaaS) te gaan leveren aan het Nederlandse onderwijs en onderzoek. Samen met zeven andere leveranciers gaat KPN zijn clouddiensten aanbieden via SURFcumulus, de hybride IaaS-dienstverlening van SURFnet.

Digitalisering onderwijs

In het onderwijs wordt ICT steeds belangrijker. In de klas wordt meer gebruik gemaakt van ICT om mee te gaan met de digitalisering van de samenleving. KPN speelt in op de toekomst van het onderwijs en werkt samen met publieke organen zoals SURF, KENNISNET en OC&W om het onderwijs te verbeteren.

KPN Managed Hybrid Cloud

Met KPN Managed Hybrid Cloud, de clouddienst van KPN, kunnen klanten hun IT optimaal inzetten voor het digitaliseren van de bedrijfsvoering. De hybride cloud combineert de voordelen van een virtuele private cloud (betrouwbaarheid, security) met die van een public cloud (schaalbaarheid, flexibiliteit). Met Managed Hybrid Cloud speelt KPN in op de vraag in de grootzakelijke markt naar eenvoudige hybride cloudoplossingen.

ICT dienstverlener

Veel organisaties in Nederland hebben `digitale transitie´ hoog op de agenda staan om concurrerend en efficiënt te blijven. Als gids en partner helpt KPN klanten in hun digitale transitie door oude ICT-omgevingen te vervangen voor moderne cloud gebaseerde ICT-omgevingen. KPN Zakelijke Markt heeft met de focus op groei in ICT een sterke marktpositie in de telecommarkt en een uitstekende uitgangspositie om ondernemend Nederland (zowel MKB als Grootzakelijk) vooruit te helpen..

Voor meer informatie over SURFnet klik