obey-robots.txt
28 Mei 2017, 02:55
Navigatie
Ledenenquête
Tevreden met KPN?

Ja
Ledenenquête: Tevreden met KPN? Ja 37% [468 stemmen]
37% [468 stemmen]

Nee
Ledenenquête: Tevreden met KPN? Nee 63% [808 stemmen]
63% [808 stemmen]

Stemmen: 1277
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 18 apr 2007
Steun ons
Voordeelcode: gebruikers2017 I-Telligent Usenet
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

Wachtwoord


Nog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.
KPN Gebruikers Groep
Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
KPN verwelkomt Alert Online 2016
image

Staatssecretaris Dijkhoff geeft vanmiddag bij KPN in Den Haag het startschot voor Alert Online, de jaarlijkse campagne om de kennis en vaardigheden van Nederlanders op het gebied van cybersecurity te vergroten. Ruim tweehonderd partijen, waaronder KPN, zetten zich van 3 tot en met 14 oktober in om de kennis en het bewustzijn te vergroten. Dat is nog steeds hard nodig, want uit onderzoek van Alert Online blijkt dat Nederlanders nog te weinig weten over de online gevaren en hoe zij zich daartegen kunnen beschermen.

Ook onderschatten Nederlanders de kans dat zij slachtoffer worden. Zo heeft ruim de helft van de Nederlanders nog nooit van ransomware gehoord, terwijl dit de snelst groeiende dreiging op internet is. "Online veiligheid is nog altijd niet vanzelfsprekend en zal dat ook nooit worden", aldus Joost Farwerck, COO en lid van de Raad van Bestuur KPN. "Cyberaanvallen, hacking, phishing. Het zijn termen die helaas in één adem worden genoemd met de online wereld waarin we leven. Daarom is het goed dat we daar deze week extra bij stilstaan, want alert moeten we altijd zijn, 365 dagen per jaar."

Cyber Skills
KPN is hoofdpartner van Alert Online, de campagne die een grotere bewustwording en het ernaar handelen stimuleert. De campagne, georganiseerd door ECP en mogelijk gemaakt door de NCTV, gaat vanmiddag van start en staat in het teken van `Cyber Skills´. Kennis en vaardigheden zijn de beginselen om technologieën op een veilige manier te kunnen ontwikkelen en te gebruiken. Zo´n tweehonderd partijen uit overheid, wetenschap en bedrijfsleven doen mee aan de campagne door eigen activiteiten over dit onderwerp te organiseren.

Naast het verwelkomen van Alert Online organiseert KPN een reeks inspirerende kennissessies over opkomende technologieën als  Internet of Things, Threat Intelligence en Quantum Computing waarmee een kijkje in de toekomst wordt gegeven. Nationaal en internationaal gerenommeerde onderzoekers en experts delen hun kennis en inzichten en gaan met elkaar in gesprek. Deze drie kennissessies zijn gratis en publiekelijk toegankelijk, aanmelden is wel verplicht. Bezoekers kunnen zich aanmelden voor deze seminars via alertonline.nl of live meekijken via de YouTube stream van KPN.

Hack in the Class
Daarnaast organiseert KPN op vrijdag 7 oktober `Hack in the Class´, een initiatief dat kinderen spelenderwijs leert programmeren. Door jonge kinderen bewust te maken van de gevaren en de grote mogelijkheden van de digitale samenleving legt Hack in the Class de basis voor zelfredzaamheid op volwassen leeftijd.

Meer informatie over KPN kennissessies tgv Alert Online:

KPN kennissessie Alert Online - IoT Security
Maandag, 10 oktober 2016

Massaal verbinden we alledaagse apparaten en sensoren met het internet. Van fitnessarmbanden, thermostaten, slimme meters, waarschuwingssystemen voor files of milieurampen, tot de beroemde slimme koelkast. Veel toepassingen hebben als doel de leefomgeving leuker, handiger of veiliger te maken, maar hoe is het eigenlijk gesteld met de security van IoT technologieën zelf? Meer informatie. 

KPN kennissessie Alert Online - Threat Intelligence
Dinsdag, 11 oktober 2016

Hoe krijg je zicht op wat er speelt  in je bedrijfsnetwerk en welke dreigingen er op de loer liggen? Wil je bedreigingen vanuit het internet een stapje voor zijn, kom je snel terecht bij de term Threat Intelligence (TI). Met experts op het gebied van netwerkbeveiliging en TI  gaan we op zoek naar wat TI inhoudt en doorgronden verschillende manieren van aanpak. Meer informatie.

KPN kennissessie Alert Online - Quantum Computing
Donderdag, 13 oktober
 
De EU heeft Quantum Computing benoemd tot een top prioriteit. De verwachte impact van Quantum Computing op onze samenleving en informatie beveiliging is groot. Wat als we in een mum van tijd enorme databases kunnen doorzoeken, uit data van biljoenen sensoren real-time simulaties kunnen berekenen, versleutelingen kunnen kraken, afwijkingen in DNA kunnen detecteren of efficiënt zwaartekrachtsgolven onderzoek kunnen doen? Meer informatie.
Bron: KPN
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
Waardering
Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Logt u a.u.b. in om te stemmen.of registreer om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
Goedenacht bezoeker
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Laatst geziene leden
| eogcnlGhost04:12:11
| KaPteiN07:20:33
| Cappo08:55:35
| Jo3i12:34:27
Shoutbox
U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

07 april 2017, 17:20
goedemiddag, kan ik met 2 voip nummers op experia tegelijk bellen ?

01 februari 2017, 12:18
V10 modem KPN Mijn poorten zijn opeens allemaal dicht!!

20 januari 2017, 08:32
Wanneer gaat KPN eens 4K uitzendingen broadcasten?

01 januari 2017, 11:38
Gelukkig nieuwjaar iedereen

25 november 2016, 20:54
Re mijn eerdere meldingen: ook bij het uploaden doen zich onderbrekingen voor... IPadress: 86.95.29.215