obey-robots.txt
29 April 2017, 01:51
Navigatie
Ledenenquête
Tevreden met KPN?

Ja
Ledenenquête: Tevreden met KPN? Ja 37% [468 stemmen]
37% [468 stemmen]

Nee
Ledenenquête: Tevreden met KPN? Nee 63% [808 stemmen]
63% [808 stemmen]

Stemmen: 1277
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 18 apr 2007
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

Wachtwoord


Nog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.
KPN Gebruikers Groep
Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
KPN hoofdsponsor KNSB tot en met de Olympische Spelen Pyeongchang
image

Schaatsbond KNSB en KPN verlengen hun samenwerking tot en met juni 2018. KPN wil zich net als voorgaande jaren verbinden aan de volle breedte van het schaatsen, zowel top- als breedtesport. De komende periode wordt de inhoud van het partnership verder uitgewerkt. De jaarlijks bijdrage van KPN aan de schaatssport blijft op het niveau van de huidige overeenkomst.

KPN is sinds 2010 hoofdsponsor van de KNSB en daarmee de `trotse sponsor en fan van schaatsend Nederland´. Het bedrijf is net als miljoenen Nederlanders liefhebber van de sport en wil net als de KNSB zo veel mogelijk mensen betrekken bij het schaatsen, zowel online als op en langs de ijsbanen en het natuurijs. In de nieuwe tweejarige overeenkomst wordt KPN weer hoofdsponsor van de nationale selecties van de langebaan en het shorttrack, hoofdsponsor van het marathonschaatsen en het schaatsen op natuurijs. Daarnaast wordt de breedtesport omarmt middels het jeugdschaatsen en de KPN Junior Schaatsclub om zoveel mogelijk kinderen te enthousiasmeren voor de sport. Ook steunt KPN het populaire online platform schaatsen.nl en zal het telecombedrijf unieke schaatscontent voor klanten produceren.

Olivier Smit, commercieel directeur KNSB, reageert verheugd op het besluit van het telecombedrijf: "Sinds 2010 vult KPN het hoofdsponsorschap van de KNSB met verve in. KPN draagt bij aan topprestaties en schaatsplezier voor alle schaatsliefhebbers. Van topschaatsers tot schaatsfans. Van talent tot kinderen die hun eerste slagen op het ijs maken. Wij zijn er trots op dat we dit impactvolle partnership op dit niveau kunnen blijven invullen. De verlenging van dit partnership is niet gebaseerd op het traditionele model van sponsoring maar op strategische samenwerking. De kern is dat we elkaar toegevoegde waarde bieden en hier concrete doelstellingen aan koppelen om dit te realiseren. Dit ligt in het verlengde van de nieuwe commerciële visie van de KNSB."

Mark Versteegen, directeur sponsoring van KPN, is ook blij met de verlenging: "Het Oer-Hollandse KPN en het oer-Hollandse schaatsen passen erg goed bij elkaar. Sinds zes jaar verbindt KPN schaatsend Nederland en dat doen we graag. Projecten als de Coolste Baan van Nederland in het Olympisch Stadion, het online platform schaatsen.nl, de KPN NK´s en de prestaties van Team Nederland met de ploegenachtervolging maken dat onze klanten KPN na zes seizoenen herkennen en erkennen als de schaatssponsor van Nederland. We zien nog steeds veel kansen om het partnership met de KNSB verder te ontwikkelen. Daarnaast komen er prachtige projecten aan als de opening van het nieuwe Thialf, het WK shorttrack in Rotterdam, de Olympische Spelen gelijktijdig met de tweede editie van de Coolste Baan van Nederland en het WK Allround in 2018 in het Olympisch Stadion. 
Bron: KPN
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
Waardering
Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Logt u a.u.b. in om te stemmen.of registreer om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
Goedenacht bezoeker
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Laatst geziene leden
| eogcnlGhost02:48:41
| KaPteiN09:11:23
| glasblazer13:47:08
| peterpan_196615:44:05
Shoutbox
U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

07 april 2017, 17:20
goedemiddag, kan ik met 2 voip nummers op experia tegelijk bellen ?

01 februari 2017, 12:18
V10 modem KPN Mijn poorten zijn opeens allemaal dicht!!

20 januari 2017, 08:32
Wanneer gaat KPN eens 4K uitzendingen broadcasten?

01 januari 2017, 11:38
Gelukkig nieuwjaar iedereen

25 november 2016, 20:54
Re mijn eerdere meldingen: ook bij het uploaden doen zich onderbrekingen voor... IPadress: 86.95.29.215