obey-robots.txt
28 Mei 2017, 02:57
Navigatie
Ledenenquête
Tevreden met KPN?

Ja
Ledenenquête: Tevreden met KPN? Ja 37% [468 stemmen]
37% [468 stemmen]

Nee
Ledenenquête: Tevreden met KPN? Nee 63% [808 stemmen]
63% [808 stemmen]

Stemmen: 1277
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 18 apr 2007
Steun ons
Voordeelcode: gebruikers2017 I-Telligent Usenet
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

Wachtwoord


Nog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.
KPN Gebruikers Groep
Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Ethische hackers KPN naar finale Cyberlympics in Washington

Het ethisch hackersteam van KPN is door naar de finale van de Cyberlympics. Na drie voorrondes gaan ze in oktober in Washington strijden om de wereldtitel.

De oeroude Olympische gedachte is: `Niet winnen, maar meedoen, daar gaat het om.´ Maar dat geldt niet voor Sector C, de naam van het hackersteam van KPN. Na prima prestaties in de eerste drie voorrondes van de internationale hackwedstrijd Global Cyberlympics, hebben onze collega´s zich geplaatst voor de grote finale in Washington. In de Verenigde Staten gaan ze in oktober met vijf andere teams strijden om de felbegeerde wereldtitel. `Hartstikke mooi natuurlijk´, zegt Sander Spierenburg, die lid is van het REDteam van KPN. `Maar nu willen we de titel ook pakken. Dat is ook wat ons team bindt: de winnaarsmentaliteit. Daardoor was er in de voorrondes sprake van een goede en gedreven sfeer.´ Het wordt de derde opeenvolgende finaleplaats voor Sector C, dat in de twee voorgaande finales met een derde plek op het podium kwam.

Derde voorronde

Terwijl afgelopen vrijdagavond mensen in Amsterdam vertier vonden op terrassen, was Sector C zich in het zweet aan het werken op kantoor aan de Teleportboulevard tijdens de beslissende derde voorronde. `Het spel in de voorrondes was beter dan in de voorgaande jaren´, heeft Sander ervaren. `Soms vielen de opdrachten mee, maar soms was het ook erg pittig, met af en toe rare instinkers.´ Het hackersteam heeft zich echter prima staande gehouden, getuige de tweede plaats in de eerste voorronde, de eerste plaats in de tweede voorronde en wederom bij de eerste twee in de laatste ronde. `Hoe we hebben samengewerkt? Ieder teamlid was bezig met de opdracht. Als iemand een doorbraak had in de oplossing, werkten we verder samen aan de oplossing of gingen door met de volgende opdracht. Op die wijze hebben we geprobeerd alles zo snel mogelijk op te lossen.´

Serieuze ondertoon

De Global Cyberlympics is een spel, maar wel met een serieuze ondertoon. Het ethisch hackersteam van KPN is in de dagelijkse praktijk namelijk bezig om `vijandige´ hackers geen kans te geven om in onze systemen binnen te dringen. `De laatste ontwikkelingen op het gebied van security volgen we uiteraard op de voet´, stelt Sander. `Daarnaast verbeteren we onze vaardigheden continue, bijvoorbeeld door deel te nemen aan internationale hackwedstrijden, zoals deze.´ Alles met als doel ervoor te zorgen dat onze producten en diensten voor klanten absoluut veilig zijn en blijven. Met onder andere de internationale wedstrijd Cyberlympics toetsen de ethische hackers van KPN niet alleen hun kennis, maar bijvoorbeeld ook of ze binnen de vastgestelde tijd problemen kunnen oplossen.
Bron: KPN
Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
Waardering
Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Logt u a.u.b. in om te stemmen.of registreer om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
Goedenacht bezoeker
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

WachtwoordNog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Laatst geziene leden
| eogcnlGhost04:14:09
| KaPteiN07:22:31
| Cappo08:57:33
| Jo3i12:36:25
Shoutbox
U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

07 april 2017, 17:20
goedemiddag, kan ik met 2 voip nummers op experia tegelijk bellen ?

01 februari 2017, 12:18
V10 modem KPN Mijn poorten zijn opeens allemaal dicht!!

20 januari 2017, 08:32
Wanneer gaat KPN eens 4K uitzendingen broadcasten?

01 januari 2017, 11:38
Gelukkig nieuwjaar iedereen

25 november 2016, 20:54
Re mijn eerdere meldingen: ook bij het uploaden doen zich onderbrekingen voor... IPadress: 86.95.29.215