obey-robots.txt
08 December 2016, 10:45
Navigatie
Ledenenquête
Tevreden met KPN?

Ja
Ledenenquête: Tevreden met KPN? Ja 36% [453 stemmen]
36% [453 stemmen]

Nee
Ledenenquête: Tevreden met KPN? Nee 64% [810 stemmen]
64% [810 stemmen]

Stemmen: 1264
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 18 apr 2007
Steun ons
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

Wachtwoord


Nog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.
KPN Gebruikers Groep
Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Onderwerp bekijken
WiFi, draadloos internetten
 Onderwerp afdrukken

Geen of slechte verbinding Whatsapp via WIFI Experiabox V9

Me-myself-and-I
Sinds kort heb ik KPN Glasvezel met de Experiabox V9, de H368N.
Vaste aansluitingen naar PC's etc.. zijn gewoon goed.
Ook de WIFI naar een laptop is oke.
De WIFI naar een PC ongeveer 15 meter verderop is ook goed.
Alleen een vreemde zaak met de Sony Xperia waarop Whatsapp is geinstalleerd.
Op deze smartphone kan je gewoon via de WIFI op internet, alleen Whatsapp haalt nauwelijks berichtjes op.
En als ie het doet krijg je voor 4 á 5 uurtjes berichten achter elkaar.
Via 3G doet de smartphone het wel zoals het moet.
Moet er in het modem iets veranderd worden?
Ik heb ergens gelezen dat een zogenaamde TCP timeout moet worden veranderd.
Ik kan deze parameter echter niet vinden.
Kan deze parameter wel door KPN veranderd worden, mits daar de fout ligt?

Wie kent dit fenomeen?

Met vriendelijke groet.
 
eogcnlGhost
Dit is niet een probleem van de Experiabox of de wifi.
Het probleem ligt of aan je telefoon of aan whatsup.
Je kan kijken of er een update is van whatsup of verwijder de app en installeer hem opnieuw.
Het kan ook wel eens zijn dat je telefoon te weinig geheugen heeft en dat hij in 1 keer alle berichten ontvangt als er genoeg geheugen vrij is.

Om te zorgen dat je altijd genoeg geheugen vrij hebt kan je de app: 360 clean droid installeren, het is gratis en werkt super.
JE BENT NOOIT TE OUD OM TE LEREN, MAAR WEL TE JONG OM TE VERGETEN

De meeste computerfouten komen voor tussen het toetsenbord en de leuning van de stoel.


IK BEN NIET VAN KPN EN WERK OOK NIET VOOR KPN
Heb je een vraag? misschien staat je antwoord wel bij onze handleidingen.

4852590571
 
Me-myself-and-I
Bedankt voor de info.
Ik zal het vanavond doorgeven aan degene van wie de telefoon is.
Wat ik wel vreemd vind, is dat wanneer er een verbinding met 3G is de telefoon wel alles binnenkrijgt.
Dus ook een snelle reactie vanuit een groep.
Dat het dan aan het geheugen van de telefoon zou liggen vind ik dan wel gek.
Maar ik laat weten wat het resultaat is.
 
eogcnlGhost
De 3G heeft geen extra geheugen nodig, de wifi is een programma in je telefoon.
Als je in de systeem bestanden zou/kunnen kijken zie je daar de wifi app staan en dat kan net het verschil uit maken van wel en niet genoeg geheugen hebben.
JE BENT NOOIT TE OUD OM TE LEREN, MAAR WEL TE JONG OM TE VERGETEN

De meeste computerfouten komen voor tussen het toetsenbord en de leuning van de stoel.


IK BEN NIET VAN KPN EN WERK OOK NIET VOOR KPN
Heb je een vraag? misschien staat je antwoord wel bij onze handleidingen.

4852590571
 
Me-myself-and-I
Mijn zoon heeft zijn geheugen leeg gemaakt, voorzover mogelijk.
Echter via wifi geen resultaat.
Ik ben eens naar verschillende parameters in de Experiabox V9 gaan kijken.
Om te proberen heb ik de DMZ voor zijn smartphone (eigen IP) geactiveerd.
Dan lukt het meteen via wifi, berichten komen meteen binnen.
Er zou dan toch iets in de EB veranderd moeten worden zodat deze berichten buiten de DMZ om,
dus normale instellingen, in de Whatsapp direct verschijnen?

Groet, en bedankt voor het meedenken.
 
Me-myself-and-I
Beste eogcnlGhost,

Ik zou er nog op terug komen.
Wat blijkt:
Mijn zoon had zijn smartphone dus NIET leeggemaakt, zijn cache.
Op het zelfde moment dat ik de DMZ activeerde om uit te zoeken wat het kon zijn, had hij zijn smartphone leeggemaakt.
Dus ik dacht op dat moment dat het door de wijziging in de EB kwam.
Nu heb ik later de DMZ weer gedeactiveerd, en zijn Whatsapp blijft nu nog steeds werken.
Je had dus gelijk vwb het leeghalen van zijn telefoon.
Dát heeft dus gewerkt.
Bedankt voor het meedenken.
 
eogcnlGhost
Geen dank.
Fijn dat hij nu weer gewoon kan whats-appen.
JE BENT NOOIT TE OUD OM TE LEREN, MAAR WEL TE JONG OM TE VERGETEN

De meeste computerfouten komen voor tussen het toetsenbord en de leuning van de stoel.


IK BEN NIET VAN KPN EN WERK OOK NIET VOOR KPN
Heb je een vraag? misschien staat je antwoord wel bij onze handleidingen.

4852590571
 
Spring naar forum:
 Nieuw onderwerp  Beantwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Geen of slechte verbinding Whatsapp via WIFI Experiabox V9', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerpen Forum antwoorden Laatste bericht
VPN achter Experiabox V10 Hardware instellingen 5 30 november 2016, 01:15
Port forwarding experiabox v10 Routers 3 29 november 2016, 19:52
Geen geluid op mijn tv via kpn kastje Interactieve TV [IPTV] via ADSL2+ 2 21 oktober 2016, 23:21
Experiabox V10 KPN Glasvezel en RT-N66U Eigen netwerk 4 12 oktober 2016, 18:15
Experiabox V10 KPN Glasvezel diensten 2 04 oktober 2016, 12:56
Goedemorgen bezoeker
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

Wachtwoord



Nog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Laatst geziene leden
| eogcnlGhost< 5 mins
| lobo40500:29:36
| glim02:14:20
| KaPteiN03:22:13
| dirkjohan13:22:26
| Peterkessen21:17:59
| avardiannl 1 dag
| Wim270547 1 dag
| paul123 1 dag
| xwardox 1 dag
Shoutbox
U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

25 november 2016, 20:54
Re mijn eerdere meldingen: ook bij het uploaden doen zich onderbrekingen voor... IPadress: 86.95.29.215

05 oktober 2016, 21:32
Probeer je site eens te pingen.

11 september 2016, 08:28
Hi Ik heb een experia box en een tv met alleen HDMI aansluitingen, vraag wat heb ik nodig om tv aan te sluiten? Heb denk ik een tv ontvanger nodig , kan ik ook ziggo op de experia box aansluiten?

28 juli 2016, 07:42
KPN heeft pas het abonnement met €2,50 verhoogt bij nog een verhoging zeg ik op

25 juni 2016, 12:34
portforwarding experiabox v10