obey-robots.txt
06 December 2016, 06:45
Navigatie
Ledenenquête
Tevreden met KPN?

Ja
Ledenenquête: Tevreden met KPN? Ja 36% [453 stemmen]
36% [453 stemmen]

Nee
Ledenenquête: Tevreden met KPN? Nee 64% [809 stemmen]
64% [809 stemmen]

Stemmen: 1263
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 18 apr 2007
Steun ons
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

Wachtwoord


Nog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.
KPN Gebruikers Groep
Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Onderwerp bekijken
Algemeen, maar niet gemeen.
 Nieuw onderwerp  Beantwoorden
 Onderwerp afdrukken

KPN-sites worden niet geopend

henry1st
Ik heb een heel vreemde vraag: het lukt mij thuis niet om welke kpn(gerelateerde) site dan ook te openen. Alles met www.kpn erin geeft bij mij een foutmelding (krijg steeds de mededeling: kan ... niet openen / geen gegevens ontvangen), via welke browser (explorer/maxthon/chrome/firefox) dan ook. Ik snap hier niets van. Dit gebeurt ook als ik via de wifi een kpn-site op mijn tablet of mobieltje wil openen. Het lijkt wel of mijn glasvezelmodem (V8 Arcadian) de kpn blokkeert. Wie kan mij helpen? Hopelijk zit ik in het juiste forum? Dank alvast!
 
KaPteiN
Lukt het wel via het ip adres? http://62.132.193.64/.

Als dat wel lukt is er een DNS probleem.

Verder kun je kijken in de firewall instellingen van je Arcadian. Zet die uit of minder streng.
KaPteiN

Alice, CaiWay, Glasvezel, Kabel, KPN, Online, Stipte, T-Mobile, Tele2, Telfort, UPC, VodaFone, XS4ALL, ZeeLandNet, Ziggo. Laatste berichten overzicht alle Gebruikers Forums.
 
henry1st
Dank! Via http://62.132.193.64/ lukt het ook niet, helaas! Heb het bij Explorer via compatibiliteitsweergave deze pagina ook toegestaan, maar ook dan lukt het niet om de pagina te openen.
Heb je verder nog een tip hoe ik de firewallinstellingen van mijn Arcadian voor de kpn open zet?
 
KaPteiN
Wat krijg je voor boodschap als je ping 62.132.193.64 doet?
pingen kun je in een dos venster doen. Typ in het veld uitvoeren cmd in.
KaPteiN

Alice, CaiWay, Glasvezel, Kabel, KPN, Online, Stipte, T-Mobile, Tele2, Telfort, UPC, VodaFone, XS4ALL, ZeeLandNet, Ziggo. Laatste berichten overzicht alle Gebruikers Forums.
 
henry1st
"Request timed out" sent 4 received 0 lost 4 (100% loss)
 
KaPteiN
Dit is echt heel vreemd.

Kun je die arcadian eens resetten. Volgens mij zit het probeem daarin.
KaPteiN

Alice, CaiWay, Glasvezel, Kabel, KPN, Online, Stipte, T-Mobile, Tele2, Telfort, UPC, VodaFone, XS4ALL, ZeeLandNet, Ziggo. Laatste berichten overzicht alle Gebruikers Forums.
 
henry1st
Heb hem gereboot, maar dat helpt niet; nu heb ik geen tijd meer voor de reset, moet eerst de instellingen redden, want die ben ik dan kwijt. De reboot heeft niets opgelost.
 
KaPteiN
Wacht je bericht over de reset dan nog even af.
KaPteiN

Alice, CaiWay, Glasvezel, Kabel, KPN, Online, Stipte, T-Mobile, Tele2, Telfort, UPC, VodaFone, XS4ALL, ZeeLandNet, Ziggo. Laatste berichten overzicht alle Gebruikers Forums.
 
henry1st
Heb net dit gedaan: Restore to Factory Defaults. Ook dit maakt geen enkel verschil. Ik kom niet in de KPN-sites?
 
KaPteiN
Tijd om de klanten service te bellen. Het enigste dat ik nog kan bedenken om via een proxy de kpn sites te bezoeken. Hiermee omzeil je een eventuele ip blokkade.
KaPteiN

Alice, CaiWay, Glasvezel, Kabel, KPN, Online, Stipte, T-Mobile, Tele2, Telfort, UPC, VodaFone, XS4ALL, ZeeLandNet, Ziggo. Laatste berichten overzicht alle Gebruikers Forums.
 
Spring naar forum:
 Nieuw onderwerp  Beantwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'KPN-sites worden niet geopend', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerpen Forum antwoorden Laatste bericht
SMS-berichten komen ten onrechte niet als tekstbericht door Eigen telefoon netwerk 1 30 augustus 2016, 10:40
Dagelijks/wekelijks opnemen - niet serie Interactieve TV [IPTV] via ADSL2+ 1 12 augustus 2016, 14:37
Inloggen op mijn KPN experia box v9 lukt niet Helpdesk 2 13 juni 2016, 12:57
vaste telefoonnummer verhuizen lukt niet KPN Telefonie Storing 4 09 februari 2016, 15:10
Netflix werkt niet meer via Experiabox V9 Frequently Asked Questions 3 31 januari 2016, 19:29
Goedemorgen bezoeker
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

Wachtwoord



Nog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Laatst geziene leden
| eogcnlGhost06:08:39
| KaPteiN10:28:28
| jan1914:14:36
| xwardox15:29:47
| MacDaddy 1 dag
Shoutbox
U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

25 november 2016, 20:54
Re mijn eerdere meldingen: ook bij het uploaden doen zich onderbrekingen voor... IPadress: 86.95.29.215

05 oktober 2016, 21:32
Probeer je site eens te pingen.

11 september 2016, 08:28
Hi Ik heb een experia box en een tv met alleen HDMI aansluitingen, vraag wat heb ik nodig om tv aan te sluiten? Heb denk ik een tv ontvanger nodig , kan ik ook ziggo op de experia box aansluiten?

28 juli 2016, 07:42
KPN heeft pas het abonnement met €2,50 verhoogt bij nog een verhoging zeg ik op

25 juni 2016, 12:34
portforwarding experiabox v10