obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
KPN Gebruikers Groep - Experts helpen klanten » KPN ADSL & VDSL verbindingsproblemen » KPN Internet Storing
Geen verbinding met internet. Meld hier storingen. Zo kunnen storingen inzichtelijk gemaakt worden.
 Onderwerp afdrukken
Internet valt om het half uur, uur uit! Tevens veel last met online gaming
FireDrake
Ik gebruik zowel wireless als bekabeld. Ik heb een KPN pakket met voip bellen, aangesloten vanaf isra punt direct in de router, en in de router zit een kabel naar mijn telefoon toestel (2 telefoons), en voor de rest 3 LAN kabels.

Er kan gewoon vrij weinig mis zijn met mijn huidige aansluiting. Er kan ook geen breuk zitten in de kabel vanaf het isra punt in de router, want die kabel is net nieuw. Wanneer mijn internet uitvalt, en ik probeer mijn router te bereiken (192.168.2.254), lukt dat gewoon, dus de fout zit verder.
Gewijzigd door FireDrake op 27 augustus 2009, 20:48
 
Sanchez999
dat een kabel nieuw is wil niet direct zeggen dat hij daarbij ook in orde is maar het klinkt allemaal wel in orde denk dat je toch contact met kpn moet zoeken zeker als je zelf al vermoed dat het dieper in het netwerk zit.
 
Jetzke
Wij hebben gewoon internet/telefonie via de kabel. In router zit alles goed. Signaal komt in meterkast binnen. Maar we hebben dit probleem niet altijd gehad, is een jaar geleden begonnen ofzo. oet ik kijken in de meterkast of de stekkers goed vast zitten, of de kpn laten komen om door te meten, of heeft dit weinig effect?
 
FireDrake
Als ik KPN opbel, willen ze altijd mijn router uitzetten, en die mag je niet vaker dan 1 á 2 keer per uur resetten, zeggen ze. Dan gaan ze mijn lijn doormeten, en zeggen ze dat ik het maximale kan halen.

Het is iets anders, die thomson router reset de verbinding niet voor niks steeds. Aangezien er meerdere mensen op dit moment zijn met hetzelfde probleem, kan het óf aan de router configuratie liggen, of aan de aansluiting bij KPN. :|


Wanneer ik op Verbindingscontrole klik zegt hij altijd dit:


Verbindingscontrole   

Op deze pagina kunt u een verbindingscontrole uitvoeren op een internetservice van uw Thomson Gateway.

Kies een internetservice en klik op de toets om de tests te starten.
   
         
Te controleren internetservice:   
 
   Testresultaten
Test is voltooid   DSL
Test is voltooid   ATM
Test is voltooid   PPP
Test is voltooid   IP
Test is mislukt   Internet
   Uitgeschakeld/Niet OK Verbinding naar gateway (195.190.249.39)


Terwijl ik wel gewoon internet heb. Is dit gewoon weer een falende functie van deze router?



Ga eens naar een internetradio luisteren.. Dan merk je pas hoeveel hij uitvalt voor iets van 5-10 seconden.
Gewijzigd door FireDrake op 27 augustus 2009, 23:37
 
Aleuh
Heb lijnmeeting aangevraagd http://kpn.gebruikers.eu/forum/viewthread.php?thread_id=348 zie de resultaten, ik behaal de snelheid wel maar daar gaat het mij zeker niet om! Het is dat mijn internet vaak uitvalt, lees ook wat een collega - internetter tegen mij zegt (vet gedrukte!)
 
Davidovich
Ik heb exact hetzelfde probleem. Word er helemaal gek van, mn internet valt echt om de haverklap uit. Zie het modem zich soms om de minuut opnieuw aanmelden en een line sync proberen te maken. Steeds de melding 'dsl verbinding is niet beschikbaar'. Ik heb inmiddels alles al geprobeerd om het probleem te kunnen achterhalen:

- Nieuwe kabels
- Splitter verwijderd en modem direct aangesloten op KPN kastje
- Nieuw modem

Maar niets helpt, de verbinding valt echt honderden keren per dag uit. Internetten is zo niet meer te doen. Bellen met de helpdesk word ik ook niet vrolijk van. We zijn er mee bezig...probleem staat nog uit bij de technische dienst....we zijn het aan het onderzoeken. Dat is inmiddels al bijna een week geleden en je hoort er niks meer van, terwijl nu toch echt wel duidelijk is dat het aan de verbinding vanuit KPN ligt.
 
Aleuh
Hmm word hier ook niet echt op gereageerd, zeer jammer
 
igorvans
Heb precies het zelfde probleem! Laatste 2 a 3 weken valt mijn internet connectie weg. De ene keer 27x per dag , de laatste paar dagen 2 x. Helpdesk gebeld. Lijn was ok. Andere router gekregen Had een grijze EB, nu 1 van Thomson. 3 jaar lang geen problemen gehad ermee! Blijf het raar vinden, van die random uitvallen! Ze willen een monteur sturen, maar ik denk toch echt dat ze het bij hun centrale moeten zoeken.
Gewijzigd door igorvans op 05 september 2009, 01:13
 
Itsmartje
Hai allemaal,

Ik heb ook last van het regelmatig wegvallen van mijn internetconnectie... Met het aan/uitzetten van de modem is het probleem meestal wel eventjes opgelost. Bij mij valt de connectie ongeveer 5 a 6 keer per dag weg. Probleem hierbij is echter, dat ik ook interactieve tv afneem van KPN. Dus elke keer als ik het modem aan/uitzet, dan hoor ik mijn vrouwtje klagen... kunnen we niet terug naar casema (ziggo)?#@%... tja denk ik dan, het moet toch niet zo'n groot probleem zijn om de verbinding goed te laten functioneren. En de kwaliteit van het beeld is bij mij vele mate beter. Ik heb alles al gelezen, en geprobeerd. Ik heb zelfs een lijnmeting aangevraagd via het forum, maar hier wordt (zoals tevens vermeld in voorgaande posten) slecht op gereageerd...

Ik hoop dat iemand mij, en mijn vrouwtje gelukkig kan maken met het oplossen van ons probleem.

Met vriendelijke groet,

Mart


p.s. Dit bericht typ ik via de internet connectie van mijn buren, uiteraard met toestemming!
 
bodem004
Ik heb de zelfde ervaring gehad bij 3 verschillende gezinnen, als de afstand tot de telefooncentrale te lang is ten op zichte van de snelheid dan gaat het niet goed, laat de de snelheid verlagen en het probleem is vermoedelijk over.
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Internet valt om het half uur, uur uit! Tevens veel last met online gaming', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Verbinding valt regelmatig weg Algemeen : 2 09 feb 2021
WiFi valt weg Algemeen : 6 14 jun 2020
KPN DSL Signal Issue so no internet Opleveringsproblemen : 1 04 jun 2020
KPN DSL Signal Issue so no internet Helpdesk : 1 04 jun 2020
Heel erg traag internet..... KPN Internet Storing : 2 09 apr 2019
Advertentie