obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Nieuws van/over KPN. Post hier je nieuwtje betreffende KPN.
 Onderwerp afdrukken
KPN maakt mobiele telefonie duurder
KaPteiN
Telecombedrijf KPN gaat als eerste aanbieder mobiele telefonie duurder maken. Klanten moeten voor een smartphone meer bijbetalen en ook de gebruikskosten stijgen.

KPN laat klanten in zijn nieuwe abonnementsvormen, die het bedrijf vanaf 5 september aanbiedt, niet apart betalen voor bepaalde diensten. Ook worden geen diensten geblokkeerd. Bellen, sms'en en mobiel internetten komt voortaan in één bundel.

Mobiel datagebruik binnen de bundel wordt duurder. KPN vindt de ingrepen nodig omdat het bedrijf te weinig verdiende aan zijn mobiele abonnementen. Volgens KPN wordt de rekening voor de klant ,,bij een goede abonnementskeuze'' niet hoger.

In het eerste kwartaal van dit jaar zag KPN bij zijn mobiele klanten een verandering in het gedrag. Ze maakten steeds meer gebruik van social media en mobiele apps. ,,De traditionele abonnementsvormen, die sms’en en mobiel belverkeer als uitgangspunten hebben, zijn ontoereikend voor de klant en voor KPN.''

KPN zegt de nieuwe abonnementen te hebben samengesteld met behulp van onder anderen de klanten. ,,Consumenten snappen de structuur en vinden elementen van de propositie positief'', aldus KPN.

Dat klanten meer moeten gaan bijbetalen voor een nieuwe smartphone, komt volgens KPN omdat deze toestellen steeds duurder worden.

De nieuwe abonnementen voor de klanten van het KPN- en Hi-merk komen er in drie varianten. De eerste is voor klanten die voornamelijk willen bellen en sms'en. Dan is er een abonnement met naast bellen en sms'en ook internet in de bundel. ,,De hoeveelheid belminuten, sms’jes of internet MB’s loopt samen op, afhankelijk van de hoogte van de bundel'', licht KPN toe.

Ten slotte kan een consument kiezen voor een zogeheten premiumabonnement met een hogere internetsnelheid en meer MB's voor mobiel internet.

Bij abonnementen vanaf 45 euro per maand krijgen de klanten een gratis leentoestel, een 'premium'-helpdesk en 'proactief' abonnementsadvies.

De abonnementen van het KPN-merk Telfort zijn volgend jaar aan de beurt.

Bron: de Telegraaf
Kies BBcode image, plak in handtekening.

?id=1wqxcou
speed-testing
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'KPN maakt mobiele telefonie duurder', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Nummerbehoud vaste telefonie bij overstap van Pretium naar KPN Algemeen : 2 05 jan 2019
KPN maakt telefoonlijn sneller Snelheid : 2 04 apr 2015
analoge telefonie mogelijk met VDSL-modem? KPN met eigen modem/router : 10 19 dec 2014
KPN maakt van RTL Gemist betaaldienst Programma aanbod : 3 19 dec 2012
KPN past voor zakelijke klanten productvoorwaarden aan van vaste telefonie KPN Nieuws : 1 30 sep 2012
Advertentie