obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
Interactieve TV is digitale televisie met interactieve mogelijkheden. ITV heeft een uitgebreid aanbod van tv- en radiozenders, films en informatiediensten. ITV heeft haarscherp beeld en perfect geluid.
 Onderwerp afdrukken
Forse prijverhoging voor Interactieve TV en Digitenne
Giant2000
Ik hoop het Henk. Met de komst van BBC HD komt er wel weer een 100% HD zender bij, maar het blijft inderdaad 10 euro voor een heel pak SD programma's waarvan alleen het logo in HD is. Ziggo heeft natuurlijk het voordeel dat ze alle klanten HD kunnen aanbieden, dat kan KPN niet.
 
Henk2304
Je hebt gelijk, KPN kan nog niet iedereen HD aanbieden. Bij Ziggo staat het HD-signaal welliswaar op de kabel, maar je moet wel zelf een HD-ontvanger aanschaffen om het te kunnen zien. Heb je niet zo'n onvanger (en HD-geschikt TV-toestel), dan kun je ze ook bij Ziggo niet ontvangen en toch betaal je dan hetzelfde voor het basispakket. Dit zou KPN ook kunnen doen: HD "gratis" toevoegen aan het basispakket en dan ook de HD-zenders op de juiste plekken zetten (dus Ned 1 HD op 1 en niet op 701; dat doet Ziggo-gecertificeerde appartuur automatisch, ook de TV's met CI+). En als je nog een HD kunt ontvangen heb je pech (net als bij Ziggo als je nog geen HD-ontvanger hebt). Maar ik kan me voorstellen dat dat moeilijk ligt bij KPN-klanten.
L8r, Henk
 
Giant2000
KPN heeft aangegeven dat de zendervolgorde in hun systeem niet gewijzigd kan worden. lastig, maar zolang niet alle abonnees HDTV hebben zullen we het met 701+ moeten doen wat betreft HD en zal moederdevrouw en dochters in ons huis ondanks het dure HD pakket waarschijnlijk gewoon SD blijven kijken (je denkt toch niet dat ze voor RTL4 704 gaan onthouden?). Ook al een reden om het HD pakket niet te nemen Wink
 
Henk2304
Ziggo stelt tegenwoordig ook als eis voor te certificeren apparatuur dat de zendervolgorde niet aangepast mag worden. Mijn niet-gecertificeerde (want uit 2009) maar wel werkende CI+-TV van Philips kon dat nog wel, de wel gecertificeerde (vanaf 2010) Philips-modellen kunnen dat niet meer, zeer tot frustatie van een boel gebruikers. Hetzelfde geldt overigens voor TV's van andere merken en voor ontvangers en recorders.
Maar zoals eerder opgemerkt, bij Ziggo-gecertificeerde en voor HD geschikte apparatuur nemen de HD-zenders automatisch de plaats van de SD-versies in (iig voor de PO-, RTL- en SBS-zenders).
L8r, Henk
 
Giant2000
Waarbij ik mij afvraag: wat is het nut van een vaste volgorde...
Bij KPN kan je in elk geval een eigen profiel aanmaken. De zendervolgorde raak je niet kwijt, wel 60% van de nutteloze zenders waar je toch nooit naar kijkt. Als je HD hebt kan je dus de plaatsen 1 t/m 10 eruit halen. Maar ja... wil je wat kunnen opnemen heb je ze wel weer nodig. Het blijft hannissen dus wordt het echt tijd om favorieten te kunnen aanmaken zoals ik dat ken bij de satelliet tv software op mijn computer.
 
lucky72
weet iemand wat het inhoud voor digitenne in samenwerking met interactive tv, heb nl bij mijn ab. gratis digitenne blijft dit zo, kan hier nl niks over lezen.
 
boekbros
geen bericht, goed bericht.
 
Deze website gebruikt Awin affiliate links en Google advertenties, om deze service voor iedereen gratis te houden.
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Forse prijverhoging voor Interactieve TV en Digitenne', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
(WAARSCHUWING) Denk 2 x na voordat je kiest voor glasvezel van KPN KPN Glasvezel diensten : 4 19 dec 2019
Wel interactieve tv geen internet. Helpdesk : 2 10 mrt 2017
interactieve tv Tips en Truuks voor Digitenne en IPTV : 2 16 feb 2017
regelmatig storing interactieve tv KPN Televisie Storing : 2 16 feb 2017
Digitenne Algemeen : 2 22 nov 2016
Advertentie