obey-robots.txt
09 December 2016, 12:29
Navigatie
Ledenenquête
Tevreden met KPN?

Ja
Ledenenquête: Tevreden met KPN? Ja 36% [453 stemmen]
36% [453 stemmen]

Nee
Ledenenquête: Tevreden met KPN? Nee 64% [810 stemmen]
64% [810 stemmen]

Stemmen: 1264
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 18 apr 2007
Steun ons
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

Wachtwoord


Nog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.
KPN Gebruikers Groep
Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Onderwerp bekijken
Algemeen, maar niet gemeen.
 Onderwerp afdrukken

Experia box valt uit zodra ik mijn pc aanzet

Vonk
Ik heb een probleem ik heb nu al bijna een jaar het net met de thompsen 780 experia box.
Ik heb er twee pc's aan staan een laptop met draadloos internet.
Ging perfect tot twee weken terug ineen keer voice en dsl vallen weg op de box.
Nu ben ik er achter zodra ik de pc van mijn vrouw aanzet hij stoort ofzo.

Wie o wie kan mij helpen!!!!!!!!!!!!!!

Groetjes A VonkShock
 
KaPteiN
Ik denk dat de pc van je vrouw hetzelfde ip adres gebruikt. Er kan slechts 1 pc met 1 ip het internet op.

Wat voor apparatuur heb je aangesloten?

KaPteiN

Alice, CaiWay, Glasvezel, Kabel, KPN, Online, Stipte, T-Mobile, Tele2, Telfort, UPC, VodaFone, XS4ALL, ZeeLandNet, Ziggo. Laatste berichten overzicht alle Gebruikers Forums.
 
Vonk
Twee pc en een draad loze laptop meer niet maar hij valt ook uit als de pc niet is verbonden met de experia box
 
KaPteiN
Hoe heb je de twee pc's aangesloten op de experia box?


Controleer op beide pc's of er geen vaste ip adressen zijn ingesteld, grote kans dat dat wel zo is en dat ze ook nog eens dezelfde ip hebben.
Gewijzigd door KaPteiN op 22 december 2008, 20:12
KaPteiN

Alice, CaiWay, Glasvezel, Kabel, KPN, Online, Stipte, T-Mobile, Tele2, Telfort, UPC, VodaFone, XS4ALL, ZeeLandNet, Ziggo. Laatste berichten overzicht alle Gebruikers Forums.
 
Vonk
met ethernet kabel's mijn pc op poort 1 en die van mijn vrouw op poort 2
 
KaPteiN
Check nog even de ip instellingen!
KaPteiN

Alice, CaiWay, Glasvezel, Kabel, KPN, Online, Stipte, T-Mobile, Tele2, Telfort, UPC, VodaFone, XS4ALL, ZeeLandNet, Ziggo. Laatste berichten overzicht alle Gebruikers Forums.
 
Vonk
die komen niet overeen ik snap er niets van!!!
 
KaPteiN
Als je de poorten omwisseld, valt dan internet uit als jij je pc aanzet?

Ik zit te denken om slechts 1 poort te gebruiken en die op een router of switch aan te sluiten. Vanaf dat apparaat verder je netwerk opbouwen.

Misschien heb je iets liggen of kun je iets lenen om dit uit te testen.

Het lijkt erop dat er een poort kapot is. In dat geval zou je ook om een nieuw modem kunnen vragen.
KaPteiN

Alice, CaiWay, Glasvezel, Kabel, KPN, Online, Stipte, T-Mobile, Tele2, Telfort, UPC, VodaFone, XS4ALL, ZeeLandNet, Ziggo. Laatste berichten overzicht alle Gebruikers Forums.
 
Spring naar forum:
 Nieuw onderwerp  Beantwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Experia box valt uit zodra ik mijn pc aanzet', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerpen Forum antwoorden Laatste bericht
Experia Box V10 i.c.m. E-thermostaat van Essent Eigen netwerk 21 03 december 2016, 07:56
Geen geluid op mijn tv via kpn kastje Interactieve TV [IPTV] via ADSL2+ 2 21 oktober 2016, 23:21
Probleem Experia Box V8 Eigen netwerk 5 08 augustus 2016, 20:12
Experia Box V8 overzetten van 5G naar 2.4G Routers 7 05 juli 2016, 21:41
Inloggen op mijn KPN experia box v9 lukt niet Helpdesk 2 13 juni 2016, 12:57
Goedemiddag bezoeker
Inloggen / Registreren
Gebruikersnaam

Wachtwoord



Nog geen lid?
Als geregistreerd lid kunt u reageren en alle extra functies gebruiken.

Wachtwoord vergeten?
Verzoek nieuw wachtwoord.
Laatst geziene leden
| eogcnlGhost00:51:22
| KaPteiN05:19:29
| lobo40518:38:04
| glim20:21:23
| dirkjohan 1 dag
| Peterkessen 1 dag
Shoutbox
U moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

25 november 2016, 20:54
Re mijn eerdere meldingen: ook bij het uploaden doen zich onderbrekingen voor... IPadress: 86.95.29.215

05 oktober 2016, 21:32
Probeer je site eens te pingen.

11 september 2016, 08:28
Hi Ik heb een experia box en een tv met alleen HDMI aansluitingen, vraag wat heb ik nodig om tv aan te sluiten? Heb denk ik een tv ontvanger nodig , kan ik ook ziggo op de experia box aansluiten?

28 juli 2016, 07:42
KPN heeft pas het abonnement met €2,50 verhoogt bij nog een verhoging zeg ik op

25 juni 2016, 12:34
portforwarding experiabox v10